• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Δράσεις δικτύωσης του Film Office της ΠΚΜ για τους επαγγελματίες στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου

admin Από admin
8 Νοεμβρίου, 2023
Σε Κεντρική Μακεδονία, Κοινωνία, Πολιτισμός, Χαλκιδική, Ψυχαγωγία
6
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Με δύο δράσεις δικτύωσης για τους επαγγελματίες του οπτικοακουστικού κλάδου, μία με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και μία με την Crew United Greece, το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει ενεργά και φέτος στην Αγορά (Agora) του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (2-12 Νοεμβρίου 2023).

Επιπλέον, το Film Office έχει ενταχθεί στο νέο τμήμα της Αγοράς «Ask Me Anything», που περιλαμβάνει τη διεξαγωγή στοχευμένων συναντήσεων των συμμετεχόντων στην Αγορά με επαγγελματίες της οπτικοακουστικής βιομηχανίας. Η είσοδος στις δράσεις είναι μόνο για διαπιστευμένους στο Φεστιβάλ.

-Η πρώτη εκδήλωση δικτύωσης αφορά τη συνέργεια μεταξύ του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Crew United Greece, με θέμα «Going “G-local”: Χτίζοντας στρατηγικές δικτύωσης στην οπτικοακουστική βιομηχανία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των δράσεων «Agora Talks» την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023, στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης (17.00-18.00).

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ο 20χρονος που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι

30 Απριλίου, 2026

Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής: Προειδοποίηση για παράνομη απόρριψη ογκωδών – Επανέρχονται οι έλεγχοι με drone

29 Απριλίου, 2026

Εκπρόσωποι του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της online πλατφόρμας δικτύωσης Crew United, μαζί με τον Γερμανό παραγωγό Felix Gerd Schneider, συζητούν για το πώς οι επαγγελματίες του κινηματογράφου μπορούν να επωφεληθούν και να ενισχύσουν την καριέρα τους μέσω της δικτύωσης –τοπικά και διεθνώς. Τι σημαίνει πραγματικά να ανήκεις στην κινηματογραφική κοινότητα; Πώς εξασφαλίζει κανείς και διατηρεί αυτό το πλεονέκτημα; Η πρόσβαση, η τοποθέτηση και η εδραίωση ενός επαγγελματία στον οπτικοακουστικό κλάδο απαιτεί τόλμη για να εξασφαλίσει την ορατότητα και τη δικτύωση. Αυτό το πάνελ θα ασχοληθεί με τη σημασία των στρατηγικών δικτύωσης και της χρήσης καινοτόμων εργαλείων από επαγγελματίες που επιθυμούν να ξεπεράσουν τα όρια της τοπικής τους κοινότητας προκειμένου να δραστηριοποιηθούν σε διεθνές περιβάλλον.

Στην εκδήλωση συζητούν οι: Λίνα Μυλωνάκη, αναπλ. προϊσταμένη του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Διονυσία Αρβανίτου, σύμβουλος & συντονίστρια οπτικοακουστικών έργων στο Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Βένια Βέργου, Crew United Greece και Felix Gerd Schneider, παραγωγός (Avriofilms)

-«Ημέρα δικτύωσης για τους τοπικούς επαγγελματίες» είναι η επόμενη σημαντική εκδήλωση του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που συμπράττει με το Eλληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ), την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, στo περίπτερο του ΕΚΚ, στην Αποθήκη Γ΄, στο Λιμάνι (11.00-13.00). Πρόκειται για μια συνάντηση δικτύωσης και ενημέρωσης, που απευθύνεται αποκλειστικά στους επαγγελματίες της κινηματογραφικής κοινότητας της Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι θα ενημερωθούν για τα χρηματοδοτικά προγράμματα, τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, τις καιvοτόμες δράσεις και τα εργαλεία του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν όλες οι διευθύνσεις του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και θα μιλήσουν οι: Ζωή Κανδύλα, Διευθύντρια Διεύθυνσης Ανάπτυξης & Παραγωγής ΕΚΚ, Γιάννα Σαρρή, Διευθύντρια Διεύθυνσης Προώθησης EKK, Σταυρούλα Γερωνυμάκη, Aναπληρώτρια Διευθύντρια Διεύθυνσης Hellenic Film Commission EKK και Άννα Κασιμάτη, Υπεύθυνη Γραφείου Δημιουργική Ευρώπη ΜEDIA.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο email: [email protected] στέλνοντας τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, τηλέφωνο & e-mail επικοινωνίας).

To Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει και στη νέα δράση της Αγοράς «Ask Me Anything», μέσα από την οποία η Αγορά του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης δίνει την ευκαιρία για δια ζώσης συμβουλευτικές συναντήσεις με επαγγελματίες συμμετέχοντες. Θα συζητηθούν θέματα όπως: βιωσιμότητα και πράσινες πρακτικές παραγωγής, δικαιώματα για μουσική, διαχείριση πνευματικών δικαιωμάτων, πρακτικά εργαλεία για την διεύρυνση του δικτύου σας, ευκαιρίες χρηματοδότησης, πρακτικές και προγράμματα προώθησης και διανομής ταινιών, εθνικές και τοπικές κινηματογραφικές υπηρεσίες καθώς και πρακτικές διαχείρισης της ψυχικής υγείας στον οπτικοακουστικό χώρο.

Στο «Ask Me Anything» το Film Office θα εκπροσωπηθεί ως εξής:

-6-7/11 και 9/11 η Διονυσία Αρβανίτου, Σύμβουλος Παραγωγών & Συντονίστρια Οπτικοακουστικών Έργων – Film Office Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ας μιλήσουμε για: «Film Office Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας: γνωρίστε την τοπική κινηματογραφική βιομηχανία»

-7/11 και 9/11 η Λίνα Μυλωνάκη, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη – Film Office Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Ας μιλήσουμε για: «Κινηματογραφικές παραγωγές στην Κεντρική Μακεδονία: μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας»

Tags: Περιφέρεια
Προηγούμενο

Τράπεζα Πειραιώς: Καθαρά κέρδη 721 εκατ. ευρώ στο 9μηνο

Επόμενο

Βόλος: Νέο σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που η μηχανή παρασύρει τον παππού και το βρέφος

ΣχετικάΆρθρα

Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη: Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ο 20χρονος που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι

30 Απριλίου, 2026
Featured

Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής: Προειδοποίηση για παράνομη απόρριψη ογκωδών – Επανέρχονται οι έλεγχοι με drone

29 Απριλίου, 2026
Ελλάδα

Οι αυτοκτονίες στον Ισθμό της Κορίνθου: Η γυναίκα με το μωρό, ο άνδρας που μετάνιωσε – Όσα έχει δει ο περιπτεράς της γέφυρας

29 Απριλίου, 2026
Επόμενο

Βόλος: Νέο σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που η μηχανή παρασύρει τον παππού και το βρέφος

facebook/Χρήστος Κομπόγιαννος

Χαλκιδική: Στον Ταξιάρχη “μύρισε” Χριστούγεννα - Φωταγωγήθηκε με 90.000 λαμπιόνια το χριστουγεννιάτικο έλατο ύψους 13 μέτρων (βίντεο)

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.