Ταυτότητα

Ποιοί Είμαστε:

Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε τον τόπο μας, τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, και κατ’ επέκταση αγαπάμε εξίσου τον νεο-δημιουργηθέντα δήμο Νέας Προποντίδας αλλά και την Χαλκιδική γενικότερα.

Επιθυμία μας είναι η άμεση και όσο το δυνατόν αντικειμενική ενημέρωση. Ξεκινήσαμε αυτή την ενημερωτική ιστοσελίδα το 2009, και ήταν μια από τις πρώτες προσπάθειες ηλεκτρονικής ενημέρωσης στη Χαλκιδική. Δυστυχώς το 2013 πέσαμε θύματα επίθεσης αγνώστων, με αποτέλεσμα να χαθεί όλο το φωτογραφικό μας υλικό, και η απογοήτευση μας έκανε να σταματήσουμε προσωρινά την ενημέρωση του site.

Όμως δεν μπορούσαμε να μείνουμε μακριά από αυτό που αγαπάμε και που δημιουργήσαμε με πολύ αγάπη αλλά και με σεβασμό στους αναγνώστες μας, έτσι επιστρέψαμε.

Σκοπός μας είναι να δίνουμε μια σφαιρική ενημέρωση για τα δρώμενα στον κόσμο και την Ελλάδα αλλά πάντα με επίκεντρο, και κυρίως αντικείμενο, τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Έτσι δίνουμε βάση πρωτίστως στα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος (θέματα σχολείων, επικαιρότητας, καθημερινότητας) και σε δεύτερη φάση σε κάποια γενικά αλλά σημαντικά θέματα ενημερωτικού ενδιαφέροντος.

Θέλουμε να αναδεικνύουμε όλα τα όμορφα (εκδηλώσεις, διακρίσεις κλπ), να βοηθήσουμε κάθε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα, αναρτώντας τις δράσεις του, αλλά και να προβληματιζόμαστε με τα προβλήματα του τόπου, τα παράπονα των κατοίκων και επισκεπτών του Δήμου μας.

Θα θέλαμε να μας στέλνετε ότι και εσείς θέλετε να αναδείξουμε στο [email protected] με φωτογραφίες, κείμενα, δελτία τύπου κλπ.

Χρήστος Ελιοδώρου
Θεοδώρα Βοκίνα

Υποστήριξη: zero web & graphics
Έδρα: Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής


“who are you and who am I
to say we know the reason why
some are born, some men die
beneath one infinite sky”

– Childhood’s End, Pink Floyd 1972