Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην παραλία του Αγίου Μάμα, στον Δήμο Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής, όταν ένας 72χρονος άνδρας ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών ενημερώθηκε άμεσα για το συμβάν και κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να παρασχεθεί βοήθεια στον ηλικιωμένο λουόμενο.
Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών
Ο 72χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, ενώ αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου η ιατροδικαστική εξέταση.
Σε εξέλιξη η προανάκριση από το Λιμενικό
Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Β’ Λιμενικό Τμήμα Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο της διερεύνησης του περιστατικού, διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του 72χρονου άνδρα.
Η τοπική κοινωνία της Χαλκιδικής παρακολουθεί με θλίψη την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ οι αρμόδιες αρχές συνεχίζουν τη συλλογή στοιχείων για το περιστατικό.








