• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

ΕΡΤ1: «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον Ανδρέα Λαγό | Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2025, στις 14:00 «Γραβιέρα Νάξου, αθωνίτικο Χαλκιδικής»

admin Από admin
23 Σεπτεμβρίου, 2025
Σε Ελλάδα, Κοινωνία
1
SHARES
21
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Η πιο γευστική τηλεοπτική συνήθεια συνεχίζεται και φέτος! Η «ΠΟΠ Μαγειρική», η εκπομπή που αποκαλύπτει τις ιστορίες πίσω από τα πιο αγνά και ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, αναδεικνύοντας τις γεύσεις, τους παραγωγούς και τη γη της Ελλάδας, επιστρέφει δυναμικά στην ΕΡΤ1, κάθε μεσημέρι στις 14:00.

Ο σεφ Ανδρέας Λαγός υποδέχεται ξανά το κοινό στην κουζίνα της «ΠΟΠ Μαγειρικής», αναζητώντας τα πιο ξεχωριστά προϊόντα της χώρας και δημιουργώντας συνταγές που αναδεικνύουν την αξία της ελληνικής γαστρονομίας.

Κάθε επεισόδιο γίνεται ένα ξεχωριστό ταξίδι γεύσης και πολιτισμού, καθώς άνθρωποι του ευρύτερου δημόσιου βίου, καλεσμένοι από τον χώρο του θεάματος, της τηλεόρασης, των Τεχνών μπαίνουν στην κουζίνα της εκπομπής, μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες και τις δικές τους αναμνήσεις από την ελληνική κουζίνα και μαγειρεύουν παρέα με τον Ανδρέα Λαγό.

Η «ΠΟΠ Μαγειρική» είναι γεύσεις, ιστορίες και άνθρωποι. Αυτές τις ιστορίες συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε κάθε μέρα, με καλεσμένους που αγαπούν τον τόπο και τις γεύσεις του, όσο κι εμείς.

Διαβάστε επίσης:

Περιστέρι: Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 37χρονου

21 Οκτωβρίου, 2025

Ανασκαφή στο ναυάγιο της Φούρκας: Νέα ευρήματα αποκαλύπτουν την ιστορία ενός πλοίου της Χαλκιδικής

21 Οκτωβρίου, 2025

«ΠΟΠ Μαγειρική», το καθημερινό ραντεβού με την γαστρονομική έμπνευση, την παράδοση και τη γεύση.

Γιατί η μαγειρική μπορεί να είναι ΠΟΠ!

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2025, στις 14:00
«Γραβιέρα Νάξου, αθωνίτικο Χαλκιδικής»
Καλεσμένος ο Τάσος Σωφρονίου

Η «ΠΟΠ Μαγειρική» υποδέχεται τον καταξιωμένο σχεδιαστή μόδας, Τάσο Σωφρονίου. Με φινέτσα και καλλιτεχνικό ένστικτο, ο Τάσος Σωφρονίου μπαίνει στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού και δοκιμάζει κάτι τελείως διαφορετικό από τις πασαρέλες. Η γραβιέρα Νάξου και το αθωνίτικο Χαλκιδικής δίνουν έμπνευση σε συνταγές με στιλ, βάθος και ελληνική γευστική ταυτότητα.
Γιατί ζει στο εξωτερικό, πώς ξεκίνησε στον χώρο της μόδας, για το πόσο περήφανος είναι που ως καθηγητής μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του, αλλά και την μεγάλη αδυναμία που έχει στη μαμά του, μάς μιλάει ο Τάσος Σωφρονίου.

Πηγή: ertnews.gr

Προηγούμενο

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Επόμενο

Καρκίνος Ωοθηκών: Τα νεότερα δεδομένα στη διάγνωση και θεραπεία

ΣχετικάΆρθρα

Ελλάδα

Περιστέρι: Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 37χρονου

21 Οκτωβρίου, 2025
Featured

Ανασκαφή στο ναυάγιο της Φούρκας: Νέα ευρήματα αποκαλύπτουν την ιστορία ενός πλοίου της Χαλκιδικής

21 Οκτωβρίου, 2025
φώτο αρχείου
Οικονομία

Επίδομα 250 ευρώ: Πληρωμή νωρίτερα για 1,4 εκατ. δικαιούχους – Ποιοι θα το πάρουν

21 Οκτωβρίου, 2025
Επόμενο
Καρκίνος ωοθηκών (unsplash)

Καρκίνος Ωοθηκών: Τα νεότερα δεδομένα στη διάγνωση και θεραπεία

φώτο αρχείου

Χαλκιδική: Άμεση κινητοποίηση για την απομάκρυνση του λύκου από τις παραλίες της Σιθωνίας

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.