Εθελοντική αιμοδοσία στα Σήμαντρα – Δώσε αίμα, σώσε μια ζωή!
Αιμοδοσία στο ΚΑΠΗ Σημάντρων – 26 & 27 Ιουλίου 2025
Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι εθελοντικές ομάδες καλούν όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην καθιερωμένη καλοκαιρινή εθελοντική αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιουλίου 2025, από τις 08:30 έως τις 13:30, στον χώρο του ΚΑΠΗ Σημάντρων.
Η προσφορά αίματος σώζει ζωές – Γίνε κι εσύ εθελοντής αιμοδότης
Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια απλή πράξη αλληλεγγύης με τεράστιο αντίκτυπο. Το αίμα δεν παράγεται – μόνο προσφέρεται. Δίνοντας μόλις λίγα λεπτά από τον χρόνο σου, μπορείς να σώσεις μια ή περισσότερες ζωές.
«Δώσε αίμα – Χάρισε ζωή»
Ας κάνουμε το φετινό καλοκαίρι πιο ουσιαστικό, ενισχύοντας τα αποθέματα αίματος και δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή μας στους συνανθρώπους μας.
Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν;
Όλοι οι υγιείς ενήλικες ηλικίας 18 έως 65 ετών, που δεν λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή και δεν έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση, μπορούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία. Θα υπάρχει ιατρικό προσωπικό στον χώρο για την απαραίτητη καθοδήγηση και υποστήριξη.