Προσωρινά προβλήματα υδροδότησης σε Πευκοχώρι, Παλιούρι και Πολύχρονο
Τεχνική βλάβη στο δίκτυο νερού του Δήμου Κασσάνδρας
Ο Δήμος Κασσάνδρας ανακοίνωσε την προσωρινή διακοπή υδροδότησης σε τρεις από τις πιο τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής – Πευκοχώρι, Παλιούρι και τμήμα του Πολυχρόνου προς Χανιώτη – εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων στο δίκτυο μεταφοράς νερού.
Τα συνεργεία του Δήμου βρίσκονται ήδη επί τόπου, προχωρώντας στις απαιτούμενες εργασίες αποκατάστασης, με στόχο την άμεση επαναφορά της κανονικής ροής νερού και την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών των κατοίκων και των επισκεπτών κατά την τουριστική περίοδο.
Έκκληση για κατανόηση από τους κατοίκους και επισκέπτες
Η δημοτική αρχή ζητά την κατανόηση και υπομονή των πολιτών και των τουριστών που διαμένουν στις επηρεαζόμενες περιοχές, διαβεβαιώνοντας ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η υδροδότηση το συντομότερο δυνατόν.








