Στο Kλειστό Γυμναστήριο του ΠΟΜ στα Νέα Μουδανιά διεξήχθη τη Δευτέρα φιλικό τουρνουά βόλεϊ με τη συμμετοχή του ΠΟΜ και του Άρη Κασσανδρείας.
Περίπου 70 παιδιά γεννημένα το 2010 & το 2011, έδωσαν το παρών στο γήπεδο για να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα, να μοιραστούν συναισθήματα και να βγάλουν όλη την αγωνιστική τους διάθεση στο παρκέ, λαμβάνοντας το χειροκρότημα των γονιών, συγγενών και φίλων τους.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΟΜ τμήμα βόλεϊ
“Συγχαρητήρια στους προπονητές που κάνουν ο,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε τα παιδιά να έρχονται και να μένουν στα γήπεδα, διδάσκοντας τους όχι μόνο το άθλημα του βόλεϊ, αλλά ταυτόχρονα ήθος και αξίες.
Συγχαρητήρια στα ίδια τα παιδιά, που μόνο να ωφεληθούν έχουν από τον αθλητισμό και τις μοναδικές εμπειρίες που τους προσφέρει, και φυσικά συγχαρητήρια στους γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους στα γήπεδα και τα υποστηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις.
Ο αθλητισμός είναι μεγάλο σχολείο για όλους μας, μικρούς και μεγάλους.”