Κουνουπίδια, μπρόκολα, πιπεριές μέχρι και τουρσί, είναι καλά στερεωμένα στο δέντρο του Παναγιώτη Γηλτίδη. Παραγωγός ο ίδιος από το Αγιονέρι Κιλκίς, φέτος διατηρεί και το δικό του κατάστημα με φρέσκα φρούτα και λαχανικά στην Ορμύλια Χαλκιδικής, οπότε η επιλογή του συγκεκριμένου στολισμού στο μαγαζί του ήταν …μονόδρομος. «Όσο περισσότερα φρέσκα λαχανικά και φρούτα μπόρεσα να βάλω, τα έβαλα στο δέντρο μας, όσα πρέπει να έχουμε στη διατροφή μας και όσα έχουμε ανάγκη, πόσο δε μάλλον όταν είναι φρέσκα και υγιεινά και πρέπει να στολίζουν τη ζωή μας και το πιάτο μας», αναφέρει μιλώντας, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Γηλτίδης.
Ο ίδιος αγαπά τη δουλειά του, την παραγωγή του και δίνει και συμβουλές σε όποιον θελήσει να φτιάξει τον δικό του κήπο ή μποστάνι με φρούτα και λαχανικά και, μάλιστα, παροτρύνει τον κόσμο να καλλιεργεί τα δικά του προϊόντα. Αν πάλι δεν έχει τη δυνατότητα, να διαλέγει σωστά και με προσοχή ό,τι μπαίνει στο τραπέζι του και -γιατί όχι, όπως λέει- να ακολουθήσει το παράδειγμά του και στον φετινό στολισμό στο σπίτι.
Πηγή: rhtess.gr