• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Δυναμική συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση PLMA στο Σικάγο

admin Από admin
5 Δεκεμβρίου, 2024
Σε Κεντρική Μακεδονία
3
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή της στη μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση ιδιωτικής ετικέτας στη Βόρεια Αμερική, την PLMA, που πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο. Με έξι ελληνικές επιχειρήσεις και ευρεία ποικιλία προϊόντων, η Περιφέρεια ανέδειξε τη δυναμική της περιοχής στον τομέα της ιδιωτικής ετικέτας, στοχεύοντας σε εξελισσόμενες και ανταγωνιστικές αγορές.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Η PLMA Chicago προσελκύει κάθε χρόνο τους μεγαλύτερους διανομείς, αγοραστές και λιανέμπορους της αγοράς των ΗΠΑ και του Καναδά, αποτελώντας ένα ιδανικό σημείο συνάντησης για επαγγελματίες που αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Φέτος, η έκθεση υποδέχτηκε περισσότερους από 1.800 εκθέτες από 60 χώρες, οι οποίοι παρουσίασαν δεκάδες χιλιάδες ξεχωριστά, καινοτόμα και αυθεντικά προϊόντα. Η παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας, κέρδισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα των προϊόντων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η συμμετοχή στην PLMA Chicago 2024 αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τις ελληνικές επιχειρήσεις να εισέλθουν ή να ενισχύσουν τη θέση τους στη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά της ιδιωτικής ετικέτας. Οι Έλληνες εκθέτες δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από το πλήθος και την ποιότητα των επαφών που πραγματοποίησαν, ενώ οι επισκέπτες της έκθεσης εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων που παρουσιάστηκαν.

Διαβάστε επίσης:

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI

Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρός 60χρονος μετά από πρόσκρουση ΙΧ σε τοιχίο

23 Ιουνίου, 2026

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Ε.Ο. 16 Θεσσαλονίκης – Αρναίας και της Παράκαμψης Αρναίας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

19 Ιουνίου, 2026

«Στο πνεύμα της διαρκούς αναζήτησης ευκαιριών για την είσοδο των τοπικών επιχειρήσεων σε αναδυόμενες και ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε με επιτυχία και για πρώτη φορά στην εξειδικευμένη έκθεση για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας PLMA Chicago. Με κύριο πλεονέκτημα την εξαιρετική ποιότητα, την αυθεντικότητα και την ισχυρή σύνδεση των προϊόντων μας με την τοπική παράδοση και το μοναδικό ελληνικό κλίμα, επιβεβαιώσαμε τη φήμη των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων. Η συμμετοχή μας στην PLMA αποτελεί μέρος της συνολικής στρατηγικής της Περιφέρειας για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προώθηση της τοπικής παραγωγής σε αγορές υψηλής ανταγωνιστικότητας, δίνοντας στις επιχειρήσεις μας τη δυνατότητα να αναδείξουν την ποιότητά τους και να συνδεθούν με ηγέτες της παγκόσμιας αγοράς», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Εξωστρέφειας Μπράνισλαβ (Μπάνε) Πρέλεβιτς.

Tags: Περιφέρεια
Προηγούμενο

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού σήμερα

Επόμενο

Γαλλία: Υπερψηφίστηκε η πρόταση μομφής, καταρρέει η κυβέρνηση Μπαρνιέ – Οι πιθανοί διάδοχοί του

ΣχετικάΆρθρα

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI
Κεντρική Μακεδονία

Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρός 60χρονος μετά από πρόσκρουση ΙΧ σε τοιχίο

23 Ιουνίου, 2026
Featured

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Ε.Ο. 16 Θεσσαλονίκης – Αρναίας και της Παράκαμψης Αρναίας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

19 Ιουνίου, 2026
φώτο αρχείου
Featured

Εργασίες κοπής πρασίνου επί του ερείσματος της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών από τη συμβολή με την οδό Βούλγαρη έως τον κόμβο Ν. Ρυσίου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

19 Ιουνίου, 2026
Επόμενο
French Prime Minister Michel Barnier prepares to deliver a speech during the debate prior to the no-confidence votes on his administration at the National Assembly in Paris on December 4, 2024. The French National Assembly debates two motions brought by the French left-wing Nouveau Front Populaire (New Popular Front) NFP coalition and the French far-right Rassemblement National (National Rally) RN party in a standoff over 2025's austerity budget, which saw French Prime Minister force through a social security financing bill without a vote (article 49.3) on December 2, 2024. (Photo by Alain JOCARD / AFP)

Γαλλία: Υπερψηφίστηκε η πρόταση μομφής, καταρρέει η κυβέρνηση Μπαρνιέ – Οι πιθανοί διάδοχοί του

Μαλδίβες: Η στιγμή που καρχαρίας δάγκωσε influencer - To βίντεo έχει 18 εκατ. views στο Instagram

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.