• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

«Ακάλεστος γάιδαρος στο γάμο, ίντα γυρεύει»: Γκολ ή φάουλ Κασσελάκη; (φώτο – βίντεο)

admin Από admin
14 Φεβρουαρίου, 2024
Σε Πολιτικά
1
SHARES
10
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Ίσως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αγνοεί αυτή τη λαϊκή από τον τόπο του ρήση, ίσως και όχι… Σε έναν απλό αναγνώστη η χθεσινοβραδινή εμφάνισή του μπορεί να δηλώνει αναξιοπρέπεια, ένας πολιτικός ωστόσο αναγνώστης, ενδέχεται να διαβάσει από ήττα, φόβο, ανασφάλεια, θυμό μέχρι και νίκη. Το βέβαιο είναι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ως άλλος αλεξιπτωτιστής χθες το βράδυ, χωρίς να έχει προσκληθεί, έχοντας χαρακτηρίσει νωρίτερα την εκδήλωση της Εφ.Συν. «ηχορύπανση» και χωρίς να φέρεται να έχει ενημερώσει ούτε τους στενούς τους συνεργάτες, έκανε… ελεύθερη πτώση στην εκδήλωση των Τεμπονέρα, Αχτσιόγλου, Χριστοδουλάκη, υπό τον τίτλο «Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη, ποιος;», στο θέατρο Άλφα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Σημειώνεται εδώ και μπαίνει αστερίσκος, καθότι τις τελευταίες ώρες και μετά τα όσα έχουν γραφτεί για μη πρόσκληση του κ. Κασσελάκη, κυκλοφορούν πληροφορίες πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε προσκληθεί από τον Διονύση Τεμπονέρα, ωστόσο ακόμα και στην περίπτωση που ισχύει η πληροφορία αυτή, ο Στέφανος Κασσελάκης με τη στάση του, «άδειασε» με εμφατικό τρόπο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που στρέφονταν όλες αυτές τις ημέρες δημόσια εναντίον της εκδήλωσης.

Το «ντου» του απρόσκλητου Κασσελάκη είχε διχασμένες αντιδράσεις στο ακροατήριο, ενώ τα αμήχανα αρχικά χαμόγελα και οι κινήσεις στο πάνελ της εκδήλωσης δεν έλειψαν. Από γιουχαΐσματα μέχρι και επευφημίες ακούστηκαν στο ακροατήριο, διακόπτοντας στην ουσία την εκδήλωση όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη η ομιλία Αχτσιόγλου.

Διαβάστε επίσης:

Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Χαλκιδική

27 Μαΐου, 2026
Φωτ. Eurokinissi

Αλέξης Τσίπρας: Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο κόμμα – Η πρώτη του επίσημη ανάρτηση

18 Μαΐου, 2026

Με λίγα λόγια τίναξε εκείνη τη στιγμή την εκδήλωση στον αέρα, ώστε να κλέψει την παράσταση ο Στέφανος Κασσελάκης και αν δεν είναι ευγενικό να συμβεί σε έναν γάμο όπως λένε και οι συντοπίτες του, γιατί να είναι πολιτικά ηθικό σε μία πολιτική εκδήλωση, η οποία από μόνη της «μπάζει» όταν στην Αριστερά και τον προοδευτικό χώρο το πρώτο ερώτημα που τίθεται είναι το πρόσωπο απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη (ποιος) και όχι το ιδεολογικό πρόσημο (πώς).

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν πήρε καν το λόγο για να αντικρούσει ή να συμφωνήσει με όσα λέγονταν στην εκδήλωση. Μετά το τέλος των ομιλιών αποχώρησε τονίζοντας με νόημα: «Έχω τον εκπρόσωπό μου, τον Διονύση» και χαιρέτησε το πάνελ της εκδήλωσης. Τότε… προς τι το καπέλωμα;

Ήλθον, είδον και απήλθον. Καμία έκπληξη, κανένας αιφνιδιασμός, όπως γράφεται, αλλά και ακούγεται από τις φωνές που λένε ότι η κίνηση αυτή ήταν κίνηση δύναμης και υπεροχής. Το ενδιαφέρον, πάντως στρέφεται στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και αν θα τεθεί το θέμα αυτό στο τραπέζι.

Το αν έβαλε γκολ ή έκανε φάουλ, θα φανεί και θα αξιολογηθεί στην πορεία…

Πηγή: grtimes.gr

Προηγούμενο

Ταμειακές – POS: Πρόστιμα από €10.000 για τους αμελείς- Αναδρομικά Voucher για τους συνεπείς

Επόμενο

Έρχονται αυξήσεις στον ΕΦΚΑ: Αναλυτικοί πίνακες για τις νέες ασφαλιστικές εισφορές

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Χαλκιδική

27 Μαΐου, 2026
Φωτ. Eurokinissi
Πολιτικά

Αλέξης Τσίπρας: Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο κόμμα – Η πρώτη του επίσημη ανάρτηση

18 Μαΐου, 2026
Τρίτη ημέρα εργασιών του 16ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, στο Metropolitan Expo, Κυριακή 17 Μαΐου 2026. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Πολιτικά

Μητσοτάκης στο 16ο Συνέδριο της ΝΔ: Μόνο μέσα από την τρίτη κυβερνητική θητεία περνά ο σίγουρος δρόμος για την Ελλάδα του 2030 – Εκλογές το ΄27

18 Μαΐου, 2026
Επόμενο
φώτο αρχείου

Έρχονται αυξήσεις στον ΕΦΚΑ: Αναλυτικοί πίνακες για τις νέες ασφαλιστικές εισφορές

φώτο αρχείου

Στα σκαριά έκτακτο Επίδομα Πάσχα – Ποιους θα αφορά

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.