• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Οι οινικές διαδρομές και οι άλλες ομορφιές της ορεινής Χαλκιδικής στην 38η Philoxenia

admin Από admin
16 Νοεμβρίου, 2023
Σε Featured, Οικονομία, Τουρισμός, Χαλκιδική
1
SHARES
14
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Με δικό του περίπτερο και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ορεινή Χαλκιδική και στο νησάκι της Αμμουλιανής, ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής παρουσίασε στην 38η Philoxenia τις κρυφές ομορφιές του ορεινού όγκου του Χολομώντα, τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της Χαλκιδικής, τις δραστηριότητες και την γαστρονομία της, καθώς η Χαλκιδική μπορεί να παρουσιάσει εναλλακτικές μορφές τουρισμού και να δεχθεί τουρίστες όλο το χρόνο.

Τουριστικοί συντάκτες, εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης και bloggers, επισκέφθηκαν το περίπτερο της Χαλκιδικής και ενημερώθηκαν για την τουριστική χρονιά που έφυγε και τις προβλέψεις για την νέα σεζόν. Οι τοπικοί οίνοι από το Κτήμα Λειβαδιώτη, το Κτήμα Κωνσταντάρα, τον Μυλοπόταμο Αγίου Όρους, το Κτήμα Πόρτο Καρράς, Κτήμα Agrovision και το Κτήμα Άκραθος είχαν την τιμητική τους στο περίπτερο προβολής του προορισμού μας, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες και τους ειδικούς του οίνου για μία γευστική δοκιμή.

Σύμφωνα με τον Τουριστικό Οργανισμό, πολύ καλές κριτικές από όλους τους επισκέπτες απέσπασαν τα έντυπα προβολής της Χαλκιδικής, τα οποία συνεχώς ανανεώνονται.

Η συμμετοχή αλλά και οι επισκέψεις στο περίπτερο του ΤΟΧ από τους πολιτικούς, τους επαγγελματίες του τουρισμού, τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των φορέων της Χαλκιδικής δεν είχε προηγούμενο. Μεταξύ άλλων οι Βουλευτές Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος και Απόστολος Πάνας, η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Σιμέλα Κυριακίδου, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πολυγύρου Γιώργος Εμμανουήλ, ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Μαλλίνης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωάννης Κουφίδης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής Τριαντάφυλλος Παπαϊωάννου και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Camping Αντώνης Δεληδημητρίου. Όλοι μαζί για την προβολή του προορισμού μας.

Διαβάστε επίσης:

Χαλκιδική: Έλεγχοι της Εφορίας σε χιλιάδες καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης

22 Μαΐου, 2026

Ο James Arthur έρχεται στο Sani Festival 2026 για μία μοναδική συναυλία στη Χαλκιδική

22 Μαΐου, 2026

Ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και της ΕΞΧ Γρηγόρης Τάσιος και ο διευθυντής του ΤΟΧ Γιώργος Μπρουτζάς υποδέχθηκαν μεταξύ άλλων στο περίπτερο προβολής της Χαλκιδικής, την πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και το νέο πρόεδρο της ΠΟΞ Ιωάννη Χατζή.

Στο πλαίσιο των Β2Β συναντήσεων της έκθεσης και κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ημερών, η Διευθύντρια Marketing του ΤΟΧ Τάνια Ακριτίδου συναντήθηκε με 24 τουριστικούς πράκτορες από 10 διαφορετικές χώρες όπου παρουσίασε και πρόβαλε την Χαλκιδική και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του προορισμού. Το δίκτυο μονοπατιών, Halkidiki Routes, οι οινικές διαδρομές, το μοναδικό κατοικήσιμο νησί της Κεντρικής Μακεδονίας η Αμμουλιανή, οι θαλάσσιες δραστηριότητες, ο αρχαιολογικός πλούτος και η γαστρονομία είναι αυτά κυρίως που κέντρισαν το ενδιαφέρον των πρακτόρων και των δημοσιογράφων.

Πηγή: voria.gr

Προηγούμενο

Χαλκιδική: Ανήλικη έκαψε ολοσχερώς το σπίτι φίλης της γιατί «κοιμήθηκε» με τον σύντροφό της

Επόμενο

Θεσσαλονίκη: Γυράδικο προσφέρει δωρεάν 100 σάντουιτς σε ευάλωτους πολίτες κάθε Κυριακή (βίντεο)

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Χαλκιδική: Έλεγχοι της Εφορίας σε χιλιάδες καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης

22 Μαΐου, 2026
Featured

Ο James Arthur έρχεται στο Sani Festival 2026 για μία μοναδική συναυλία στη Χαλκιδική

22 Μαΐου, 2026
Featured

Χάος στα σύνορα της Βόρειας Ελλάδας – Πολύωρες καθυστερήσεις λόγω του νέου συστήματος EES

22 Μαΐου, 2026
Επόμενο
φώτο αρχείου

Θεσσαλονίκη: Γυράδικο προσφέρει δωρεάν 100 σάντουιτς σε ευάλωτους πολίτες κάθε Κυριακή (βίντεο)

Δεδομένα για της κλιματικές και πολιτιστικές αλλαγές στο Αιγαίο τα τελευταία 11.500 χρόνια αναζητά διεθνής ομάδα επιστημόνων

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.