• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Θεσσαλονίκη: Ογκολόγος του Θεαγενείου θησαύριζε πουλώντας φάρμακο – μαϊμού

admin Από admin
24 Οκτωβρίου, 2023
Σε Κεντρική Μακεδονία
2
SHARES
44
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Ογκολόγος που υπηρετούσε στο Θεαγένειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, καταγγέλθηκε ότι θησαύριζε είτε πουλώντας φάρμακο για τη θεραπεία του καρκίνου που δεν υπήρχε, είτε πασάροντας θεραπείες που δήθεν είναι πειραματικές, είτε παίρνοντας «φακελάκια» για να παρακάμψει τη σειρά στα χειρουργεία.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Έγκυρες πληροφορίες της Voria.gr αναφέρουν ότι στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται από τον Αύγουστο ογκώδης δικογραφία που περιλαμβάνει 29 περιπτώσεις καρκινοπαθών, οι οποίοι εξαπατήθηκαν δίνοντας χρήματα στον 50χρονο γιατρό.

Τη σειρά των υποθέσεων αποκάλυψαν οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βόρειας Ελλάδας, οι οποίοι κλήθηκαν να διερευνήσουν καταγγελία καρκινοπαθούς από τη Χαλκιδική. Δημόσια είχε πει πως ο ογκολόγος είχε ζητήσει το ποσό των 10.000 ευρώ για να φέρει φάρμακο από τις Ηνωμένες Πολιτείες που αντιμετωπίζει τον καρκίνο ακόμη και στα τελευταία στάδιά του, όπως φέρεται να του έλεγε. Μετά τον Αύγουστο του 2022, όταν έγινε δημόσια η καταγγελία, ξεκίνησε έρευνα στο νοσοκομείο και ο γιατρός υπέβαλε την παραίτησή του και έφυγε. Ωστόσο, έγκυρες πηγές της Voria.gr αναφέρουν πως προηγήθηκαν και άλλες ένορκες διοικητικές εξετάσεις για καταγγελίες που είχαν γίνει στη διοίκηση του νοσοκομείου, όμως δεν είχαν καταλήξει πουθενά.

Η εισαγγελική έρευνα βασίστηκε στα δημοσιεύματα που ακολούθησαν την καταγγελία της γυναίκας στον ΑΝΤ1 και οι αδιάφθοροι των σωμάτων ασφαλείας Βόρειας Ελλάδας σε έρευνα που έκαναν στο νοσοκομείο αλλά και στον γιατρό βρήκαν στοιχεία που σχετίζονται με 29 καρκινοπαθείς οι οποίοι έδωσαν από 300 έως 45.000 ευρώ για να βρουν θεραπεία. Με φάρμακο ή με παράκαμψη της σειράς για χειρουργείο. Όπως επιβεβαίωσε στη Voria.gr το περιβάλλον της γυναίκας εξαιτίας της οποίας άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης έχει στα χέρια του από τον περασμένο Αύγουστο δικογραφία που αφορά την καταγγελλόμενη δράση του ογκολόγου. Τα χρήματα που επιβεβαιώθηκε ότι εισέπραξε από το 2017 μέχρι την περίοδο της καταγγελίας ξεπερνούν τις 130.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Ε.Ο. 16 Θεσσαλονίκης – Αρναίας και της Παράκαμψης Αρναίας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

19 Ιουνίου, 2026
φώτο αρχείου

Εργασίες κοπής πρασίνου επί του ερείσματος της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών από τη συμβολή με την οδό Βούλγαρη έως τον κόμβο Ν. Ρυσίου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

19 Ιουνίου, 2026

Ο 50χρονος είχε διάφορους τρόπους να εξαπατά τους καρκινοπαθείς και τους συγγενείς τους, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες και τις μηνύσεις που έχουν υποβληθεί σε βάρος του. Φέρεται ότι απευθυνόταν κατά κύριο λόγο σε περιπτώσεις ασθενών που βρίσκονταν στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου και δεν είχαν ελπίδες να ζήσουν. Άλλες φορές έλεγε ότι είχε πρόσβαση σε φάρμακα που έχουν σημαντικά αποτελέσματα, όμως είναι στο στάδιο της δοκιμής και εισέπραττε χρήματα, άλλες φορές ότι υπήρχαν θεραπείες οι οποίες δεν είναι γνωστές, σε ορισμένες περιπτώσεις καταγγέλθηκε ότι εισέπραξε χρήματα δήθεν για να παρέμβει στην έγκριση θεραπειών με ειδικά φάρμακα και αρκετές φορές πήρε «γρηγορόσημο» για να παρακάμψει τη σειρά των χειρουργείων. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση καρκινοπαθούς από την πλευρά του οποίου καταγγέλθηκε ότι ο γιατρός εισέπραξε το ποσό των 45.000 ευρώ, προκειμένου να του χορηγήσει ειδικό φάρμακο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με την υπόσχεση για θεαματικά αποτελέσματα.

Τα «φακελάκια» έχουν πάρει φωτιά

Δεν ήταν όμως η μοναδική περίπτωση ογκολόγου που απασχόλησε τη διοίκηση του Θεαγένειου νοσοκομείου. Γυναικολόγος – ογκολόγος ήταν αυτός που είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2019 με προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 1.000 ευρώ. Ήταν «γρηγορόσημο» για να παρακάμψει τη σειρά των χειρουργείων και να προτάξει τους συγκεκριμένους ασθενείς. Η έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βόρειας Ελλάδας αποκάλυψε και γι’ αυτόν ότι τουλάχιστον σε 17 περιπτώσεις -τόσες περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο- εισέπραξε «φακελάκια» για τον ίδιο λόγο. Οι μαρτυρίες των θυμάτων είναι συγκλονιστικές, καθώς έλεγαν πως ενώ ήταν απελπισμένοι για την πορεία των δικών τους ανθρώπων ο ογκολόγος τούς έλεγε «εγώ για 300 ευρώ δεν περνάω ούτε έξω από το χειρουργείο». Η υπόθεση του 60χρονου οδηγήθηκε στα ακροατήρια και ήδη έχει αναβληθεί τέσσερις φορές. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Πηγή: voria.gr

Προηγούμενο

Στέφανος Κασσελάκης / Βίτσας, Σκουρλέτης, Φίλης «έθεσαν τον εαυτό τους εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

Επόμενο

Χαλκιδική: Στο πρόγραμμα Zero Waste Island η Αμμουλιανή

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Ε.Ο. 16 Θεσσαλονίκης – Αρναίας και της Παράκαμψης Αρναίας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

19 Ιουνίου, 2026
φώτο αρχείου
Featured

Εργασίες κοπής πρασίνου επί του ερείσματος της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών από τη συμβολή με την οδό Βούλγαρη έως τον κόμβο Ν. Ρυσίου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

19 Ιουνίου, 2026
Featured

Χαλκιδική: Βίντεο αποκαλύπτει τη δράση σπείρας που πραγματοποιούσε ένοπλες ληστείες και διαρρήξεις

19 Ιουνίου, 2026
Επόμενο

Χαλκιδική: Στο πρόγραμμα Zero Waste Island η Αμμουλιανή

Ανακοίνωση σχετικά με τον ορισμό της 26ης Οκτωβρίου ως ημέρα αργίας στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.