• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Φίλαθλοι της Μπεσίκτας στο γήπεδο της Τούμπας: «Δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα οι δύο λαοί-Όνειρό μας να δούμε ματς του ΠΑΟΚ»

admin Από admin
24 Απριλίου, 2023
Σε Ελλάδα
ethnos.gr

ethnos.gr

2
SHARES
33
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

«Αδερφέ ψάχνω μια μπουτίκ του ΠΑΟΚ. Θέλω να αγοράσω φανέλα. Που έχει μαγαζί ανοιχτό;» με σταματά καταμεσήμερο Κυριακής τυχαία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και με ρωτά ο Vasfi Emre Saracoglu. Πιστός φίλαθλος της Μπεσίκτας, ο πολιτικός μηχανικός από την Κωνσταντινούπολη επισκέφτηκε την Ελλάδα για πέμπτη φορά με αφορμή το Ραμαζάνι, την θρησκευτική μουσουλμανική εορτή νηστείας. «Είδαμε την Αθήνα, πήγαμε στην Ακρόπολη, αλλά δεν θα φύγω από την Ελλάδα, αν δεν ζήσω την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Ξέρω ότι οι φανατικοί προτιμούν την θύρα 4. Εκεί θα πάρω εισιτήριο. Να ζήσω τον παλμό» προσθέτει. Μετά από μια σύντομη βόλτα στο κέντρο της πόλης ο Vasfi Emre Saracoglu-φορώντας τον Δικέφαλο στο στήθος- μαζί με τους Τούρκους φίλους του ανηφόρισε για το γήπεδο του ΠΑΟΚ προκειμένου να παρακολουθήσει το ματς με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των πλέι οφ της Super League.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

«Οι Παοκτσήδες είναι τρελοί. Δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα στο γήπεδο με τα δυνατά συνθήματα που φωνάζουν και τους πυρσούς που ανάβουν. Είναι εντυπωσιακό το θέαμα. Στην Τουρκία δεν επιτρέπονται καπνογόνα και τα γήπεδα δεν έχουν τον ίδιο παλμό. Περνάμε πολλούς ελέγχους μέχρι να μπούμε στο γήπεδο. Και να σου πω και κάτι: ‘Προτιμώ να παρακολουθήσω ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού παρά έναν τελικό Champions League’. H Τούμπα βγάζει πιο πολύ πάθος» προσθέτει.

Την επόμενη βδομάδα στο τουρκικό πρωτάθλημα έχει ντέρμπι μεταξύ Μπεσίκτας και Γαλατάσαραϊ. «Θα πάω στο γήπεδο, φορώντας την φανέλα του Δικεφάλου».

Διαβάστε επίσης:

default

Φονέας: Ένας επίγειος παράδεισος πίσω από το πιο τρομακτικό όνομα παραλίας (βίντεο)

25 Ιουνίου, 2026

Ρόδος: Τουρίστας βγήκε ολόγυμνος στο δρόμο, ανέβηκε σε ασθενοφόρο και πήδηξε στην άσφαλτο (βίντεο)

24 Ιουνίου, 2026

Εκτός από την Τούμπα ο Saracoglu επισκέφτηκε οθωμανικά μνημεία που σώζονται στη Θεσσαλονίκη αλλά και το σπίτι του Κεμάλ. «Για μας τους Τούρκους η Θεσσαλονίκη είναι πολύ σημαντική πόλη. Γεννήθηκε ο ο πρώτος πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας. Η Θεσσαλονίκη είναι ένα μωσαϊκό πολιτισμών. Μου θυμίζει πάρα πολύ την Σμύρνη. Και μην ξεχνάτε ότι οι δύο λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Είμαστε τόσο κοντά χιλιομετρικά ενώ και τα φαγητά μας, η νοοτροπία και η μουσική μας μοιάζουν».

Παραδοσιακά υπάρχει η συμπόρευση και αδελφοποίηση της Μπεσίκτας με την Παρτιζάν Βελιγραδίου. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, ένας άλλος πόλος οπαδών του «Δικεφάλου» ανέπτυξε στενές σχέσεις με τους οπαδούς της Μπεσίκτας. ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας μοιράζονται στις φανέλες τους τα ίδια χρώματα άσπρο και μαύρο.

Η ομοιότητα αυτή με τον ΠΑΟΚ έφερε πολύ κοντά τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της Μπεσίκτας. Ο ΠΑΟΚ έχει έμβλημα τον δικέφαλο αετό από την Πόλη και το παρατσούκλι της Μπεσίκτας είναι «ασπρόμαυροι αετοί». Έκτοτε, διάφορα πανό έκαναν την εμφάνισή τους στα γήπεδα που έγραφαν ο «ΠΑΟΚ είναι πάνω από τα έθνη» και αντίστοιχα οι οπαδοί της Μπεσίκτας πανό με τη φράση «οι πολιτικοί μάς έκαναν εχθρούς».

Τούμπα

Πηγή: ethnos.gr

Προηγούμενο

Χαλκιδική – 2ος Αγώνας Δρόμου: Τερματίζω στην Αγάπη

Επόμενο

Μπάσκετ Χαλκιδική: Final Four Κορασίδων 2022-2023

ΣχετικάΆρθρα

default
Ελλάδα

Φονέας: Ένας επίγειος παράδεισος πίσω από το πιο τρομακτικό όνομα παραλίας (βίντεο)

25 Ιουνίου, 2026
Ελλάδα

Ρόδος: Τουρίστας βγήκε ολόγυμνος στο δρόμο, ανέβηκε σε ασθενοφόρο και πήδηξε στην άσφαλτο (βίντεο)

24 Ιουνίου, 2026
Το κτίριο της ΕΣΗΕΑ στο κέντρο της Αθήνας | EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
Ελλάδα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Αμανατίδης – Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο

24 Ιουνίου, 2026
Επόμενο
facebook

Μπάσκετ Χαλκιδική: Final Four Κορασίδων 2022-2023

Πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου στα Νέα Φλογητά

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.