• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η φετινή Detrop-Oenos 2023

admin Από admin
21 Φεβρουαρίου, 2023
Σε Κεντρική Μακεδονία
1
SHARES
18
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο των καταξιωμένων εκθέσεων Detrop-Oenos 2023, με διαχρονική πορεία και αξία στον κλάδο των τροφίμων και ποτών και με πολλές και σημαντικές συμμετοχές εγχώριων και ξένων παραγωγών, που είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Στο πλαίσιο της Detrop-Oenos 2023 διοργανώθηκαν για 7η συνεχόμενη χρονιά και οι παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομίας με τον τίτλο Detrop Bites & The Pairing Bar, με τη συνεργασία της HELEXPO και της εξειδικευμένης εταιρείας στη διοργάνωση εκδηλώσεων γαστρονομίας, Chef Stories.

Στόχος των παράλληλων εκδηλώσεων γαστρονομίας ήταν, να αναδειχθεί η μοναδικότητα και οι ιδιαιτερότητες των προϊόντων των εκθετών-παραγωγών, που συμμετείχαν στο εκθεσιακό γεγονός, μέσα από ειδικές παρασκευές.

Στον ειδικά σχεδιασμένο χώρο γαστρονομίας του Περιπτέρου 13 στην dining area εκπαίδευσης και γευσιγνωσίας “DetropBites”, οι επισκέπτες, πολλοί από αυτούς hostedbuyers, από διάφορα μέρη του κόσμου,είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν 14 διαφορετικά εδέσματα και να παρακολουθήσουν την παρουσίαση των προϊόντων από τους ανθρώπους της Chef Stories, αλλά και τους ίδιους τους παραγωγούς.

Διαβάστε επίσης:

φώτο αρχείου

Χαλκιδική: Αναβολή στη δίκη για τη διπλή τραγωδία – Εκτός φυλακής με «βραχιολάκι» ο 27χρονος

26 Ιουνίου, 2026

Θεσσαλονίκη: Βίντεο σοκ από την επίθεση 26χρονου σε ηλικιωμένη μέσα σε ασανσέρ

26 Ιουνίου, 2026

Στο πλαίσο του στοχευμένου αφιερώματος Golden Olive Εxpo οι επισκέπτες των Detrop Bites είχαν ακόμη την ευκαιρία να δοκιμάσουν ελαιαόλαδα από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, καθώς και ελιές.

Μέσα από τα masterclasses εκτός από την δυναμική, την ποικιλία και την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων, παρουσιάστηκαν και:

• η αξία της τοπικότητας και της παράδοσης
• η καινοτομία και η έμπνευση
• το ιδανικό pairing
• μοναδικά superfoods
• προϊόντα free from

Αντίστοιχα στο χώρο της Oenos, στο Περίπτερο 8, δημιουργήθηκε ένας καλαίσθητος και λειτουργικός χώρος οινογνωσίας το “The Pairing Bar”, όπου παρουσιάστηκαν διαφορετικές ετικέτες κρασιών, αποσταγμάτων και μπίρας με τον κατάλληλο συνδυασμό από προϊόντα των εκθετών, όπως τυροκομικά, αλλαντικά, αλείμματα και ελιές, τουρσιά – μανιτάρια, ξύδι & κρέμες, deli products, αποξηραμένα φρούτα, σοκολάτα και αρτύματα.
Στην επιτυχία των εκδηλώσεων συνέβαλλαν ο σεφ Γιώργος Ψύλλος, σταθερός συνεργάτης της Chef Stories, ο οποίος αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα των παραγωγών, αλλά και οι πρόθυμοι και ακούραστοι σπουδαστές του Ι.Ε.Κ. Τουρισμού Μακεδονίας του Υπουργείου Τουρισμού, από τα τμήματα Μαγειρικής Τέχνης και Στελεχών Τουριστικών Επιχειρήσεων, που βοήθησαν στην κουζίνα, αλλά και στην υποδοχή και εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Προηγούμενο

Σαν να βγαίνει το μυαλό από ένα τούνελ

Επόμενο

Market Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα, Βήμα – βήμα η αίτηση για επιδότηση στα ψώνια

ΣχετικάΆρθρα

φώτο αρχείου
Featured

Χαλκιδική: Αναβολή στη δίκη για τη διπλή τραγωδία – Εκτός φυλακής με «βραχιολάκι» ο 27χρονος

26 Ιουνίου, 2026
Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη: Βίντεο σοκ από την επίθεση 26χρονου σε ηλικιωμένη μέσα σε ασανσέρ

26 Ιουνίου, 2026
Κεντρική Μακεδονία

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Warsaw Food Expo 2026 στην Πολωνία

25 Ιουνίου, 2026
Επόμενο

Market Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα, Βήμα - βήμα η αίτηση για επιδότηση στα ψώνια

twitter

Η Μαντόνα παραδέχτηκε ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.