• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Κακοκαιρία: Τι λένε οι μετεωρολόγοι – Νέο χιονοκύμα, χιονομπόρες ή υποχώρηση

admin Από admin
7 Φεβρουαρίου, 2023
Σε Ελλάδα
IN.GR

IN.GR

1
SHARES
25
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Νέες χιονοπτώσεις προβλέπουν οι μετεωρολόγοι.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Ωστόσο υπάρχει διχογνωμία τόσο για την ένταση των φαινομένων όσο και το κατά πόσο τα χιόνια θα συνεχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους και τις επόμενες ημέρες.

Χιόνια μέχρι και την Πέμπτη

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρει ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος κάνει λόγο για χιόνια μέχρι και την Πέμπτη ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα.

Διαβάστε επίσης:

φώτο αρχείου

Λαγοκέφαλος: Οι επαγγελματίες αλιείς λένε «όχι» στην επιδότηση των 5,30 ευρώ ανά κιλό

8 Ιουλίου, 2026
φώτο αρχείου

Από τον Βόλο μέχρι τη Θεσσαλονίκη, την Ημαθία και το Κιλκίς – Η διαδρομή ανήλικης συμμορίας Ρομά

6 Ιουλίου, 2026

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τις περιοχές που αναμένεται να επιμείνουν τα φαινόμενα και εξηγεί με βίντεο την εξέλιξη του καιρού.

Συγκεκριμένα γράφει:

«Κατά διαστήματα έως και την Πέμπτη θα εκδηλώνονται χιονοπτώσεις ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα στις παρακάτω περιοχές :
▪️ Νότια Χαλκιδική
▪️Ανατολική & Νότια Θεσσαλία
▪️Σποράδες & Εύβοια
▪️Κεντρική & Ανατολική Στερεά
▪️Αττική
▪️Ανατολική Πελοπόννησος
▪️ΒΑ, Κεντρικό & Νότιο Αιγαίο»

Δείτε το βίντεο

Υποχώρηση του χιονιά

Μάλλον σε διαφορετικό μήκος κύματος κινούνται οι εκτιμήσεις του Θοδωρή Κολυδά που φέρνει «τα καλά της Barbara» όπως γράφει και δεν είναι άλλα από την υποχώρηση του χιονιά όπως δείχνουν τα τελευταία στοιχεία που έχει στη διάθεσή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση που έκανε στο facebook

Νέο χιονοκύμα

Για ένα νέο χιονοκύμα, που επιβεβαιώνεται από το προγνωστικό σύστημα της ομάδας του κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο Facebook από την μεριά του ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Όπως υποστηρίζει και τα τελευταία στοιχεία επιβεβαιώνουν αυτό που είχε αναφέρει και νωρίτερα, για νέα επιδείνωση του καιρού και ισχυρές χιονοπτώσεις στην Αττική.

«Και τα τελευταία στοιχεία που πήραμε πριν από λίγο από το προγνωστικό μας σύστημα συγκλίνουν σε νέα επιδείνωση του καιρού από τις αμέσως επόμενες ώρες και μέχρι αύριο λίγο πριν το μεσημέρι με πυκνές κατά τόπους χιονοπτώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα του νομού Αττικής.

Αυξημένες οι πιθανότητες αυτό το νέο χιονοκύμα να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα.

Δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Μπόρες χιονιού

Νέα χιόνια αναμένονται τις επόμενες ώρες στην Αττική, σύμφωνα και με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3 ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε πως από τη νύχτα κάποιες μπόρες χιονιού αναμένονται στην Αττική, οι οποίες στα βόρεια και βορειοδυτικά αναμένονται να είναι περισσότερες.

Από το μεσημέρι της Τρίτης (7/2) τα φαινόμενα θα κοπάσουν, ωστόσο από το απόγευμα και ορεινά θα υπάρξουν ξανά νέες χιονοπτώσεις. Μάλιστα, νέες μπόρες χιονιού αναμένεται να δουν τα ανατολικά και βόρεια τμήματα της Αττικής από το βράδυ της Τρίτης προς το ξημέρωμα της Τετάρτης (8/2).

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 6 βαθμούς, ενώ στα βόρεια τμήματα του νομού το θερμόμετρο θα δείχνει 5 έως και 6 βαθμούς χαμηλότερα.

Κάποια φαινόμενα με χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν και την Τετάρτη και την Πέμπτη, κατά περιόδους στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, αλλά και τη βορειοανατολική Πελοπόννησο.

Σημειώνεται πως για αύριο, Τρίτη, χιόνια θα δουν και οι βόρειες Κυκλάδες ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα, ενώ χιονοπτώσεις προβλέπονται και για την Κρήτη στα ορεινά από τα 400 μέτρα.

Από την Παρασκευή φαίνεται πως από πλευράς φαινομένων ο καιρός θα βελτιωθεί με την θερμοκρασία ωστόσο να παραμένει σε μονοψήφιους αριθμούς, με τον Σάκη Αρναούτογλου να τονίζει πως μέχρι και τα μέσα του μήνα ενδέχεται να υπάρξουν και νέες κατεβασιές κρύου αέρα προς την περιοχή μας.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Πηγή: in.gr

Προηγούμενο

«Γκετζέ κοντού»: Τα κτήρια στην Τουρκία που έθαψαν ζωντανούς τους φτωχούς χτίστηκαν σε μια νύχτα (βίντεο)

Επόμενο

Μάχη για τα κληρονομικά δίνει η πλουσιότερη Ελληνίδα: Της έκανε αγωγή ο γιος της

ΣχετικάΆρθρα

φώτο αρχείου
Ελλάδα

Λαγοκέφαλος: Οι επαγγελματίες αλιείς λένε «όχι» στην επιδότηση των 5,30 ευρώ ανά κιλό

8 Ιουλίου, 2026
φώτο αρχείου
Ελλάδα

Από τον Βόλο μέχρι τη Θεσσαλονίκη, την Ημαθία και το Κιλκίς – Η διαδρομή ανήλικης συμμορίας Ρομά

6 Ιουλίου, 2026
Slot machines
Ελλάδα

Γνωστός τράπερ, διάσημο μοντέλο-επιχειρηματίας και influencer κατηγορούνται για παράνομη διαφήμιση τυχερών παιχνιδιών

3 Ιουλίου, 2026
Επόμενο
φωτ.: Shutterstock

Μάχη για τα κληρονομικά δίνει η πλουσιότερη Ελληνίδα: Της έκανε αγωγή ο γιος της

Το Υπουργείο Παιδείας εξετάζει το αίτημα του Απ. Πάνα για νέες θέσεις ειδικού και βοηθητικού προσωπικού σε Γενική και Ειδική Εκπαίδευση

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.