Το επιχειρηματικό και οικονομικό πολυσυνέδριο Money Show, το σημαντικό οικονομικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, θα λάβει χώρα για 31η φορά, στις 27, 28 & 29 Ιανουαρίου 2023 στο Ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης.
Το Έλληνο – Ιταλικό Επιμελητήριό ως διοργανωτής του συνδράμει στην αναμόρφωση και ανάπτυξη του καταξιωμένου αυτού θεσμού.
Οι κύριοι τομείς που θα προβληθούν στο φετινό Money Show είναι: Τεχνολογίες – Καινοτομίες – Startups, Γεωργία και Αγροδιατροφή, Μακεδονική Κουζίνα, Ενέργεια, Ανακύκλωση – Περιβάλλον, Υποδομές, Τουρισμός, Κυκλική Οικονομία ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην μελλοντική εξέλιξη της Κεντρικής Μακεδονίας.
Το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 15.00 – 17.00 στην αίθουσα Ballroom 3, θα παρουσιάσει την «Χαλκιδική των ευκαιριών & των προκλήσεων».
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Πηγή: grtimes.gr
Ακολουθήστε το Νέα Μουδανιά Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι
όλες τις ειδήσεις της Χαλκιδικής