• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Έρχονται στην Ελλάδα τα «πολωνικά Zara»

admin Από admin
16 Ιανουαρίου, 2023
Σε Οικονομία
4
SHARES
74
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Το πρώτο της φυσικό κατάστημα στην ελληνική αγορά αναμένεται να ανοίξει η αλυσίδα Sinsay, που έχει χαρακτηριστεί ως η «πολωνική Zara».

H σχετική ενημέρωση για το brand που δραστηριοποιείται στον χώρο της γρήγορης ένδυσης, στο e-shop του, αναφέρει ότι το κατάστημα θα κάνει εγκαίνια στις 27 Ιανουαρίου 2023, στο εμπορικό κέντρο Τalos στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σημειώνεται ότι η Sinsay είναι μέλος του πολωνικού ομίλου LLP που αναπτύσσει συνολικά πέντε brands: Reserved, Cropp, House, Mohito και Sinsay, διαθέτοντας προϊόντα σε προσιτές τιμές. O όμιλος μέσα σε 30 χρόνια έχει παρουσία σε συνολικά 38 χώρες, είτε με φυσικά καταστήματα, είτε μέσω e-shop.

Από την άνοιξη του 2022 η Sinsay έχει αναπτύξει στη χώρα μας το ηλεκτρονικό της κατάστημα, εξυπηρετώντας το ελληνικό κοινό, ενώ πλέον προγραμματίζει το άνοιγμα και φυσικών καταστημάτων, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες για το 2023 η ανάπτυξη του πολωνικού Ομίλου στην ελληνική αγορά θα γίνει αρχικά με το εμπορικό σήμα Sinsay, ενώ αργότερα είναι πιθανό να ακολουθήσουν και άλλα brands της εταιρείας.

Στα καταστήματα της αλυσίδας, οι καταναλωτές βρίσκουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, γυναικεία, ανδρικά και παιδικά, προϊόντα ομορφιάς αλλά και είδη για το σπίτι.

Tο πρώτο φυσικό κατάστημα Sinsay στην Ελλάδα, σηματοδοτεί την άφιξη ακόμη μίας αλυσίδας που δραστηριοποιείται στο «value for money» και τη «γρήγορη μόδα» το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας. Είχε προηγηθεί τον Οκτώβριο του 2022 η επίσης πολωνική, Pepco με πρώτο κατάστημα στο Piraeus Retail Park (Top Parks Πειραιώς) η οποία συνεχίζει την ανάπτυξη της με διαρκώς νέα καταστήματα. Το δίκτυο της επίσης συνέχισε να αναπτύσσει στην ελληνική αγορά το 2022 και η τουρκική LC Waikiki.

Πηγή: cnn.gr

Προηγούμενο

H Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους στο διεθνή διαγωνισμό “Museums in Short”

Επόμενο

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: «Ουρά» για το τελευταίο αντίο

ΣχετικάΆρθρα

megatv.com
Ελλάδα

Χωρίς ασθενοφόρα η Κως – 63χρονη πέθανε σε καρότσα αγροτικού πηγαίνοντας στο νοσοκομείο

6 Ιουνίου, 2023
Featured

Νέο επεισόδιο των MTB PUNKS στο δάσος-βουνό της Μπροστόμνιτσα στη Χαλκιδική (βίντεο)

6 Ιουνίου, 2023
Featured

Λαϊκή συνέλευση στην Σωζόπολη Χαλκιδικής

6 Ιουνίου, 2023
Επόμενο

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: «Ουρά» για το τελευταίο αντίο

φώτο αρχείου

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Κασσάνδρας

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
coronavirus
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.