• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Με το Κοράνι στα χέρια ο Andrew Tate στο δικαστήριο – Παραμένει στη φυλακή

admin Από admin
13 Ιανουαρίου, 2023
Σε Κοινωνία
4
SHARES
72
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Με το Κοράνι στο χέρι εμφανίστηκε την Τρίτη ο αμφιλεγόμενος influencer Άντριου Τέιτ σε δικαστήριο της Ρουμανίας, για την ακροαματική διαδικασία σχετικά με έφεση που είχε υποβάλει σχετικά με την προφυλάκισή του.

Σύμφωνα με το Insider, πρόκειται μία δίγλωσση έκδοση του ιερού βιβλίου των μουσουλμάνων, που περιλαμβάνει το αυθεντικό κείμενο στα αραβικά και μια αγγλική μετάφραση του M.A. Αμπντέλ Χαλίμ.

Ο Τέιτ ασπάστηκε το Ισλάμ τον Οκτώβριο του 2022, μια απόφαση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media, καθώς η πορνογραφική επιχείρηση των web cams του influencer δεν συνάδει με τον τρόπο ζωής και τις αξίες των παραδοσιακών μουσουλμάνων. Ο φίλος του Tam Khan είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στις 24 Οκτώβρη που τον έδειχνε να διδάσκει στον Τέιτ πώς να προσεύχεται. Ο Khan είχε μιλήσει πρόσφατα υπέρ του Τέιτ, λέγοντας ότι οι κατηγορίες που του αποδίδονται δεν είναι αληθείς.

NEW video shows Andrew & Tristan
Tate walking to court with Andrew appearing to be holding a Quran pic.twitter.com/RkF7Qbyuni

— Xfashionpoint (@xfashionpoint) January 11, 2023

Διαβάστε επίσης:

Μουριές Χαλκιδικής: Καταγγελία για ακαθάριστα χόρτα και σκουπίδια – «Η κατάσταση παραμένει από πέρυσι»

25 Μαΐου, 2026

Χαλκιδική: Έλεγχοι της Εφορίας σε χιλιάδες καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης

22 Μαΐου, 2026

Ο πρώην kickboxer, που χαρακτηρίζεται «τοξικός» και «μισογύνης» από μεγάλη μερίδα των διεθνών ΜΜΕ, οδηγήθηκε από αστυνομικούς στο δικαστήριο μαζί με τον αδελφό του, Τρίσταν, και δύο γυναίκες από τη Ρουμανία. Υπενθυμίζεται ότι τα τέσσερα αυτά άτομα είχαν συλληφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο στο πλαίσιο έρευνας των ρουμανικών Αρχών για κύκλωμα εμπορίας και εκμετάλλευσης ανθρώπων και καταγγελιών για βιασμό.

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ώρες, το δικαστήριο απέρριψε τελικά την έφεση που υπέβαλε ο Άντριου Τέιτ κατά της απόφασης ενός Ρουμάνου δικαστή την προηγούμενη εβδομάδα για παράταση της κράτησής του για 30 μέρες. Ο δικαστής είχε εξηγήσει το σκεπτικό πίσω από την απόφαση της προφυλάκισης των δύο αδελφών λέγοντας πως, δεδομένων των οικονομικών τους δυνατοτήτων, δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα ο Άντριου και ο Τρίσταν Τέιτ να διαφύγουν από τη Ρουμανία με προορισμό μια άλλη χώρα που δεν επιτράπει την έκδοση καταζητούμενων.

My brother – MashAllah pic.twitter.com/TF5trRYR07

— Tam Khan (@Tam_Khan) October 24, 2022

«Είμαι πολύ απογοητευμένος. Αυτό το μέτρο μου φαίνεται υπερβολικό» δήλωσε εχθές ο δικηγόρος των αδελφών, Γιουτζέν Βιντινεακ, αφού ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία που διήρκεσε 6 ώρες.

Η απόρριψη της έφεσης του Τέιρ σημαίνει ότι ο 36χρονος θα παραμείνει στη φυλακή ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τις πολύ σοβαρές κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Free the Tates. MashAllah brother @Cobratate walking with the Holy Quran in his hands. May Allah protect them. #FreeTopG #AndrewTate #TristanTate pic.twitter.com/zc6111Cxvy

— Tam Khan (@Tam_Khan) January 10, 2023

Με πληροφορίες από Insider, Independent, Πηγή : protothema.gr, ufight.gr

Προηγούμενο

Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου: «Η ανακρίτρια φοβήθηκε μην αναδείξω ότι η ανάκριση αυτή ήταν κουτσομπολάδικο»

Επόμενο

Συγκλονίζει η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας: «Φεύγοντας έδωσε ζωή»

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Μουριές Χαλκιδικής: Καταγγελία για ακαθάριστα χόρτα και σκουπίδια – «Η κατάσταση παραμένει από πέρυσι»

25 Μαΐου, 2026
Featured

Χαλκιδική: Έλεγχοι της Εφορίας σε χιλιάδες καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης

22 Μαΐου, 2026
Featured

Ο James Arthur έρχεται στο Sani Festival 2026 για μία μοναδική συναυλία στη Χαλκιδική

22 Μαΐου, 2026
Επόμενο

Συγκλονίζει η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας: «Φεύγοντας έδωσε ζωή»

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μίντζιας πίσω από την πλεκτάνη εις βάρος μου

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.