• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Ένοπλη ληστεία στη Rolex: Η λεπτομέρεια που θα κάνει δύσκολη τη ζωή των ληστών

admin Από admin
21 Δεκεμβρίου, 2022
Σε Ελλάδα
1
SHARES
16
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Μεγάλη αναταραχή έχει προκαλέσει η ένοπλη ληστεία σε κατάστημα της Rolex που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας, με τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει πραγματοποιηθεί κάποια σύλληψη.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Στοιχεία για τα ρολόγια μεγάλης αξίας που εκλάπησαν στη ληστεία έδωσε, μιλώντας στο MEGA, ο κοσμηματοπώλης και έμπορος επώνυμων ρολογιών, Μάνος Καρτσωνάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στον μοναδικό σειριακό αριθμό που έχει το κάθε ρολόι.

Όπως είπε ο ίδιος «τα ρολόγια αυτά είναι σίγουρα μεγάλης αξίας, άνω των 5.000 ευρώ το καθένα, πολύ παραπάνω αν είναι από χρυσό ή διαμάντια».

Εξηγώντας τι ακριβώς σημαίνει ο σειριακός αριθμός, είπε πως «κάθε φορά που ένας πελάτης πηγαίνει σε ένα κατάστημα ρολογιών να πουλήσει κάτι, ο έμπορος επικοινωνεί με την επίσημη αντιπροσωπεία που έχει μια βάση δεδομένων με όλους τους σειριακούς αριθμούς των ρολογιών, τι μοντέλο είναι, τι χρονολογίας. Γνωρίζει αν έχει κάποιο θέμα, κάποιο πρόβλημα. Έτσι, σε περίπτωση που είναι κλεμμένο, ο κάτοχός του συλλαμβάνεται».

Διαβάστε επίσης:

φώτο αρχείου

Σοκάρει η ομολογία του Σκοπιανού που δολοφόνησε την 45χρονη Σταυρούλα στην Κρήτη

22 Ιουνίου, 2026
φώτο αρχείου

«Θα σε σκοτώσω, πώς είσαι έτσι;» – 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από συνομήλικό του σε πανηγύρι

22 Ιουνίου, 2026

Μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε «λυπηρό και δυσάρεστο το γεγονός ότι στο κέντρο της Αθήνας γίνεται ένα τέτοιο συμβάν», σημειώνοντας πως «μας κάνει όλους να αισθανόμαστε μια ανασφάλεια».

Η ληστεία «υψηλού ρίσκου»

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την υπόθεση αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες καταστημάτων τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Όπως εκτιμούν, οι ληστές είχαν προσχεδιάσει καλά το χτύπημα στο κατάστημα με τα πολυτελή ρολόγια, καθώς πρόκειται για μια κίνηση «υψηλού ρίσκου» λόγω της φύσης του καταστήματος και του σημείου που αυτό βρίσκεται.

Το κατάστημα βρίσκεται στην πλατεία Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνας, ενώ σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων βρίσκονται σχεδόν σε καθημερινή βάση σταθερές περιπολίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι ληστές ήταν τέσσερις και έφτασαν στο σημείο με μηχανές τις οποίες πάρκαραν έξω από το κατάστημα.

Έχοντας καλυμμένα με full face τα χαρακτηριστικά τους, περίμεναν να βγει από το κατάστημα ένας πελάτης. Τότε, οι τρεις έσπρωξαν την πόρτα του καταστήματος και εισήλθαν σε αυτό, χωρίς να χρειαστεί να τους ανοίξουν την πόρτα από μέσα.

Ο ένας από τους ληστές κρατούσε το όπλο με το οποίο απείλησαν τον φρουρό του καταστήματος και την υπάλληλο, ενώ ένας άλλος το σφυρί που χρησιμοποίησαν για να σπάσουν τις προθήκες των ρολογιών.

Ένας από τους τέσσερις δράστες παρέμεινε εκτός καταστήματος για να προσέχει τα οχήματα διαφυγής και να ελέγχει αν θα εμφανιστούν αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, οι δράστες έχουν καταγραφεί από πολλές κάμερες ασφαλείας, αλλά έκαναν και ένα άλλο μοιραίο λάθος. Κατά την διάρκεια της διαφυγής τους έπεσε πίσω τους το σφυρί που χρησιμοποίησαν για να βγάλουν από τις βιτρίνες του καταστήματος τα πολυτελή ρολόγια.

Προηγούμενο

Χωρίς νερό σήμερα περιοχή των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής

Επόμενο

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Χαλκιδικής

ΣχετικάΆρθρα

φώτο αρχείου
Ελλάδα

Σοκάρει η ομολογία του Σκοπιανού που δολοφόνησε την 45χρονη Σταυρούλα στην Κρήτη

22 Ιουνίου, 2026
φώτο αρχείου
Ελλάδα

«Θα σε σκοτώσω, πώς είσαι έτσι;» – 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από συνομήλικό του σε πανηγύρι

22 Ιουνίου, 2026
Intime
Ελλάδα

Αίγιο: Πυκνώνει το μυστήριο της δολοφονίας μάνας και γιου – Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

19 Ιουνίου, 2026
Επόμενο
φώτο αρχείου

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Χαλκιδικής

Μπάσκετ: Κλήση του Γ. Σακκοράφα και της Ν. Γκεοργκίεφ στο Τουρνουά “Πέτρος Καπαγέρωφ”

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.