• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

ΠΑΟΚ – Ουνικάχα Μάλαγα 85-88

admin Από admin
14 Δεκεμβρίου, 2022
Σε Αθλητικά
1
SHARES
10
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Σε ένα ματς για… γερά νεύρα ο ΠΑΟΚ τα έδωσε όλα, πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να λυγίσει και την διαιτησία και την Ουνικάχα Μάλαγα. Ο ΠΑΟΚ υποχώρησε στο 1-4, όμως κρατάει τις ελπίδες του για πρόκριση στο Play-in, ενώ η Μάλαγα παρέμεινε αήττητη (5-0).

O Γιανίκ Φράνκε ήταν εκπληκτικός, αλλά δεν έφτανε τελικά. Τελείωσε το παιχνίδι με 27 πόντους (4/6 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 35 λεπτά συμμετοχής. Μοιραίος στο φινάλε ο Τζέιλεν Ράιλι (15π.) που πήρε δύο τρίποντα, ένα για την προσπέραση και ένα για την ισοφάριση αλλά αστόχησε, στους 19 πόντους ο Τζέιλεν Χαντς. Για την ομάδα του Ίμπον Ναβάρο ο Κέντρικ Πέρι έβαλε 19 πόντους, είχε και 6 ασίστ και ακολούθησαν οι Τάισον Κάρτερ (16π.) και Ντέιβιντ Κράβις (13π., 7ριμπ., 5ασ.).

Νωθρό ξεκίνημα και στο -14 ο ΠΑΟΚ

Φουριόζα ξεκίνησε η ισπανική ομάδα και με 8 σερί πόντους του Πέρι (2 τρίποντα) προηγήθηκε 3-15, εκμεταλλευόμενη την αμυντική νωθρότητα του ΠΑΟΚ. Ο Ράιλι έδωσε κάποιες επιθετικές λύσεις, όμως ο Κάρτερ με τους 7 του πόντους βοήθησε για το 8-22 και το 13-25 της πρώτης περιόδου.

Διαβάστε επίσης:

Με πάνω από 10 δράσεις το Porto Carras Athlos 2026

17 Απριλίου, 2026

Τέλος πορείας για την U21 του ΚΑΟΧ – Η ΧΑΝΘ πήρε την πρόκριση στο Final 4

1 Απριλίου, 2026

Η συνέχεια ήταν περιπετειώδης. Τόσο ο πάγκος του ΠΑΟΚ, όσο και ο κόσμος έγιναν έξαλλοι με τις διαιτητικές αποφάσεις στο πρώτο λεπτό του νέου δεκαλέπτου και τον ρυθμό του αγώνα να… αναζητείται. Σάιμπερτ και Φράνκε με τρίποντα κρατούσαν τον Δικέφαλο κοντά στο σκορ (21-31), ενώ βάζοντας περισσότερη συγκέντρωση στο παιχνίδι του και ένταση στον αμυντικό τομέα ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 32-36. Ο Οσετκόφσκι συνέχισε είτε φτιάχνοντας, είτε δίνοντας πόντους στην ομάδα του, ενώ μερική αδράνεια των «ασπρόμαυρων» οδήγησε στο 36-44 του ημιχρόνου.

Το γύρισε ο ΠΑΟΚ με σούπερ Φράνκε

Με καλές άμυνες του Ρένφρο και τον Φράνκε να βρίσκει τον δρόμο προς το καλάθι με κάθε τρόπο (19π.) αποτελώντας μόνιμη επιθετική απειλή, ο ΠΑΟΚ πλησίασε στον πόντο (51-52) κι ενώ νωρίτερα (23′) οι διαιτητές απέβαλαν τον Άρη Λυκογιάννη από τον πάγκο. Το τρίποντο του Μπριθουέλα έδωσε μια ανάσα στην Ουνικάχα (53-59), όμως ο Χαντς ολοκλήρωσε με δικό του τρίποντο το 7-0 σερί του ΠΑΟΚ, που τον έβαλε μπροστά στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (60-59) και για πρώτη φορά στο ματς.

Το «Παλατάκι» ζεστάθηκε ακόμα περισσότερο με τα τέσσερα τρίποντα των Ράιλι και Φράνκε για το 72-68, όμως Κάρτερ και Καλινόσκι απάντησαν με τον ίδιο τρόπο για την απόλυτη ισορροπία (74-74) στο 34′. Με Κράβις και Κάρτερ οι φιλοξενούμενοι πήγαν στο 77-81, όμως ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα και με τον Χαντς πλέον ηγέτη έκανε το 85-81. Το τρίποντο του Κράβις και ο Πέρι στα 19” πριν το φινάλε έβαλαν την Ουνικάχα και πάλι μπροστά για το 85-86. Ο Ράιλι πήρε το τρίποντο, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και ο Kράβις με βολές έγραψε το τελικό 85-88, με τον Ράιλι να παίρνει ακόμα ένα τρίποντο αλλά να αστοχεί εκ νέου.

Τα δεκάλεπτα: 13-25, 36-44, 60-59, 85-88

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

Πηγή: sdna.gr

Tags: ΜπάσκετΠΑΟΚ
Προηγούμενο

Καταγγελία φοιτητή του Πανεπιστημίου Πατρών: Βρήκε κομμάτι από γυαλί σε φαγητό της εστίας – Τι απαντά ο πρύτανης

Επόμενο

Εύα Καϊλή: Πού βρίσκεται η 2χρονη κόρη της μετά τη σύλληψή της

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Με πάνω από 10 δράσεις το Porto Carras Athlos 2026

17 Απριλίου, 2026
Featured

Τέλος πορείας για την U21 του ΚΑΟΧ – Η ΧΑΝΘ πήρε την πρόκριση στο Final 4

1 Απριλίου, 2026
default
Featured

Porto Carras Athlos – Ένας νέος «άθλος» γεννιέται στη Χαλκιδική

30 Μαρτίου, 2026
Επόμενο

Εύα Καϊλή: Πού βρίσκεται η 2χρονη κόρη της μετά τη σύλληψή της

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» δέχονται βροχή από πέτρες (βίντεο)

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.