• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Συγγενείς 16χρονου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι: «Επειδή δεν πλήρωσε έπρεπε να τον σκοτώσει;»

admin Από admin
6 Δεκεμβρίου, 2022
Σε Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία
2
SHARES
32
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

«Αυτό που έκαναν είναι απαράδεκτο, μόνο στους τσιγγάνους γίνεται αυτό. Και έχει και ένα μωράκι. Γιατί να το κάνουν αυτό;» – Συγγενείς του 16χρονου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη έχουν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο.

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ιπποκρατείου ο 16χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη. Ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ που φέρεται να τον πυροβόλησε συνελήφθη και αναμένεται την Τρίτη (6/12) να οδηγηθεί στο δικαστήριο. Την ίδια στιγμή, συγγενείς του εφήβου έχουν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται αγωνιώντας για την κατάσταση της υγείας του. «Μας λένε ότι του έβγαλαν τη σφαίρα από το κεφάλι αλλά το παιδί είναι ετοιμοθάνατο, κρέμεται η ζωή του από μια κλωστή. Δεν ξέρω αν δεν θέλουν οι γιατροί να μας το πούνε, μπορεί και να είναι νεκρό το παιδί», είπε ο πρόεδρος του οικισμού Αγίας Σοφίας, Σταύρος Καβατζίδης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 16χρονος μετέβη σε πρατήριο καυσίμων και ζήτησε να του βάλουν πετρέλαιο αξίας 20 ευρώ στο βανάκι του. Όταν ο υπάλληλος τού ζήτησε τα χρήματα, ο 16χρονος φέρεται να έφυγε. Ακολούθησε καταδίωξη και ο 16χρονος πυροβολήθηκε στο κεφάλι. «Το παιδί δεν έκανε τίποτα, πήγε να βάλει βενζίνη», σημείωσε ο κ. Καβατζίδης ενώ σε σχόλιο της δημοσιογράφου για το ότι δεν πλήρωσε είπε: «Και τι έγινε που δεν πλήρωσε, πρέπει να το σκοτώσεις; Έτσι γίνεται;». «Αυτό που έκαναν είναι απαράδεκτο, μόνο στους τσιγγάνους γίνεται αυτό. Και έχει και ένα μωράκι. Γιατί να το κάνουν αυτό;», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας για τον τραυματισμό του 16χρονου, εντοπίστηκε ο ένστολος που χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο κατά τη διάρκεια της καταδίωξης και κρατείται με εντολή εισαγγελέα. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

Διαβάστε επίσης:

φώτο αρχείου

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στον 63χρονο καθηγητή που κατηγορείται ότι θώπευσε 8χρονη σε πάρκο

17 Ιουνίου, 2026

Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση η Μάρω Κοντού

16 Ιουνίου, 2026

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την καταδίωξη

«Την 01.00 ώρα περίπου σήμερα (05-12-2022) νεαρός ημεδαπός – οδηγός Ι.Χ. φορτηγού, μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Ν. Μοναστηρίου, όπου εφοδιάστηκε με πετρέλαιο δίχως να καταβάλει αντίτιμο και αποχώρησε, σύμφωνα με σχετική καταγγελία του υπαλλήλου, ο οποίος άμεσα ενημέρωσε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι βρίσκονταν πλησίον του σημείου. Οι αστυνομικοί έσπευσαν προς την κατεύθυνση διαφυγής του ανωτέρω οχήματος και ενημέρωσαν επίσης το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Το όχημα ακολουθήθηκε από τους ως άνω αστυνομικούς με χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων, πραγματοποιώντας συνεχείς επικίνδυνους ελιγμούς για τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου και μη συμμορφούμενο κατευθύνθηκε προς την περιοχή των Διαβατών. Παραβιάζοντας αλλεπάλληλα φωτεινούς σηματοδότες και ενεργώντας συνεχώς επικίνδυνους ελιγμούς επιχείρησε να εμβολίσει μετωπικά το προπορευόμενο δίκυκλο της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή των αστυνομικών, αγνοώντας εκ νέου τις εντολές τους.

Ενόψει του άμεσου κινδύνου, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση όπλου (πραγματοποιώντας δύο βολές) επιχειρώντας να ακινητοποιήσουν το όχημα, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο αυτού, να προσκρούσει σε τοιχίο και να διακομισθεί σοβαρά τραυματισμένος στο εφημερεύον Νοσοκομείο με σταθμό του ΕΚΑΒ. Για το συμβάν άμεσα ενημερώθηκε η οικεία Εισαγγελική Αρχή, η οποία εποπτεύει την διενεργούμενη προανάκριση και πραγματοποιήθηκε αυτοψία παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, ενώ ο αστυνομικός που έκανε χρήση όπλου συνελήφθη. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης».

Πηγή: reader.gr

Προηγούμενο

Θεσσαλονίκη: «Πέσιμο» σε δημοσιογράφο έξω από το Ιπποκράτειο

Επόμενο

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στην πορεία για τον 16χρονο Ρομά- Μολότοφ και χημικά (βίντεο)

ΣχετικάΆρθρα

φώτο αρχείου
Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στον 63χρονο καθηγητή που κατηγορείται ότι θώπευσε 8χρονη σε πάρκο

17 Ιουνίου, 2026
Ελλάδα

Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση η Μάρω Κοντού

16 Ιουνίου, 2026
Κεντρική Μακεδονία

Εξαφανίστηκε 15χρονη στη Θεσσαλονίκη

16 Ιουνίου, 2026
Επόμενο

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στην πορεία για τον 16χρονο Ρομά- Μολότοφ και χημικά (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Σφαίρα στο κεφάλι δέχθηκε ο 16χρονος που τραυματίστηκε στην καταδίωξη

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.