Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Τζηρίτης, ο οποίος τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.
Ο Δημήτρης Τζηρίτης συνέδεσε το βίο του με έντονη παρουσία στα κοινά και κυρίως στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς διετέλεσε Δήμαρχος Πολυγύρου.
Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης “Ισχυρή Κασσάνδρα” του δήμου Κασσάνδρας και πρώην δήμαρχος Κασσάνδρας κ. Κώστας Παπαγιάννης, αναφέρει για τον εκλιπόντα:
“ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΗΜΑΡΧΕ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΗΡΙΤΗΣ
Ένας καλός φίλος έφυγε από τη ζωή. Εγώ δήμαρχος ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ και αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚ και αυτός δήμαρχος ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ και πρόεδρος της ΤΕΔΚ είχαμε μια άψογη συνεργασία και διεκπεραιώσαμε την πρώτη αυτοδιοικητική επανάσταση του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ. Ταξιδέψαμε σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο, ΑΜΕΡΙΚΗ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ -ΡΩΣΙΑ – ΕΥΡΩΠΗ, ανοίγοντας νέες προοπτικές για τη Χαλκιδική μας που τόσο αγαπούσε στον τουρισμό, σε νέες τεχνολογίες, στη διαχείριση αποβλήτων. Πρόσχαρος, άνθρωπος της παρέας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Για όλους εμάς αποτελεί πηγή έμπνευσης σε πολλά επίπεδα.”
Ακολουθήστε το Νέα Μουδανιά Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι
όλες τις ειδήσεις της Χαλκιδικής