• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Θεσσαλονίκη: Σύζυγος είπε ψέματα για να βρεθεί στο αυτόφωρο προκειμένου να γλιτώσει τη γκρίνια της γυναίκας του

admin Από admin
14 Οκτωβρίου, 2022
Σε Κεντρική Μακεδονία
4
SHARES
70
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Να περάσει την νύχτα στο αυτόφωρο προτίμησε ένας άντρας στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να γλιτώσει από την γκρίνια και τις φωνές της συζύγου του η οποία, όπως είπε, έπαθε «υστερία» όταν επέστρεψε από την εργασία της και είδε το σπίτι αναστατωμένο.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Η υπόθεση έφτασε χθες, Πέμπτη (13/10) στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης με τον 40χρονο να βρίσκεται κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία, καθώς παραδέχθηκε ψευδώς στην αστυνομία ότι χτύπησε με σφαλιάρα την σύζυγό του, προκειμένου οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου πέρασε την νύχτα μέχρι να φτάσει η ώρα για το δικαστήριο.

Την αστυνομία φέρεται πως ειδοποίησαν γείτονες όταν άκουσαν τις φωνές από το διαμέρισμα που μένει το ζευγάρι με τα τέσσερα παιδιά του. Όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο βρήκαν την γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση και τους ανέφερε ότι ο σύζυγός της την είχε χτυπήσει. Ο 40χρονος αντί να αρνηθεί την πράξη του, αφού σε καμία περίπτωση δεν ίσχυε η καταγγελία της γυναίκας, είπε στους αστυνομικούς πως πράγματι έχει χτυπήσει την σύζυγό του και έτσι συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Στην κατάθεσή της ενώπιον του δικαστηρίου η γυναίκα ζήτησε συγγνώμη που τον έφερε σε τέτοια δύσκολη θέση αλλά και από τις Αρχές για την άσκοπη κινητοποίηση. «Η αλήθεια είναι ότι δεν έγινε τίποτα. Ζητάω συγγνώμη από τον άνδρα μου για τη θέση στην οποία τον έφερα καθώς ποτέ δεν με έχει κακοποιήσει. Είπα ψέματα στην αστυνομία, ίσως φταίνε κάποια φάρμακα που παίρνω», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI

Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρός 60χρονος μετά από πρόσκρουση ΙΧ σε τοιχίο

23 Ιουνίου, 2026

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Ε.Ο. 16 Θεσσαλονίκης – Αρναίας και της Παράκαμψης Αρναίας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

19 Ιουνίου, 2026

«Έχουμε τέσσερα παιδιά και την Τετάρτη δεν ήμουν καλά. Γύρισα από τη δουλειά, είδα το σπίτι άνω κάτω και με έπιασαν τα νεύρα μου. Τα έβαλα με τον άνδρα μου. Ζητάω συγγνώμη. Τα παιδιά μου τον ζητάνε στο σπίτι, σας παρακαλώ να μην τον τιμωρήσετε», είπε στην κατάθεσή της.

Ο 40χρονος που κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, μόλις ξεκίνησε την απολογία του ζήτησε και εκείνος συγγνώμη από το δικαστήριο και από την αστυνομία που τους απασχόλησαν χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, αφού παραδέχτηκε ότι δεν έγινε τίποτε από όλα αυτά που είπαν με τη σύζυγό του στην αστυνομία.

«Είμαστε 18 χρόνια μαζί, έχουμε τέσσερα παιδιά. Πήγα για να πουλήσω σίδερα και μόλις επέστρεψα στο σπίτι, το κορίτσι μας έσπασε ένα ποτήρι. Η γυναίκα μου γύρισε εκείνη την ώρα, είδε τα γυαλιά και τα έβαλε με το παιδί. Της έλεγα “δεν πειράζει, θα πάρουμε άλλα ποτήρια, δεν έγινε και τίποτα” όμως εκείνη ξέσπασε επάνω μου», ανέφερε και συνέχισε: «Στην αστυνομία είπα ψέματα ότι της έδωσα σφαλιάρα για να μείνω στο Τμήμα και να γλιτώσω. Ντρέπομαι πολύ, σας ζητάω συγγνώμη. Ντρέπομαι γιατί έχουμε γίνει ξεφτίλα στη γειτονιά και σήμερα στα δικαστήρια».

Το δικαστήριο τελικά τον αθώωσε λόγω αμφιβολιών και φεύγοντας ο άντρας ανέφερε προς την έδρα ότι «δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τις γυναίκες, είναι δύσκολα τα πράγματα».

Πηγή: protothema.gr

Προηγούμενο

Δήμος Πολυγύρου: Ανακοίνωση για καυσόξυλα

Επόμενο

Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην οδό που συνδέει το αεροδρόμιο ‘Μακεδονία’ με την πόλη της Θεσσαλονίκης, μέσω της Μουδανιών

ΣχετικάΆρθρα

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI
Κεντρική Μακεδονία

Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρός 60χρονος μετά από πρόσκρουση ΙΧ σε τοιχίο

23 Ιουνίου, 2026
Featured

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Ε.Ο. 16 Θεσσαλονίκης – Αρναίας και της Παράκαμψης Αρναίας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

19 Ιουνίου, 2026
φώτο αρχείου
Featured

Εργασίες κοπής πρασίνου επί του ερείσματος της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών από τη συμβολή με την οδό Βούλγαρη έως τον κόμβο Ν. Ρυσίου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

19 Ιουνίου, 2026
Επόμενο
φώτο αρχείου

Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην οδό που συνδέει το αεροδρόμιο 'Μακεδονία' με την πόλη της Θεσσαλονίκης, μέσω της Μουδανιών

Οργανωμένο κύκλωμα δείχνουν οι καταθέσεις της 12χρονης

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.