• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Διπλό φονικό στην Καβάλα: Γιατί το θύμα κατέγραφε τις συνομιλίες της με τον 56χρονο

admin Από admin
2 Οκτωβρίου, 2022
Σε Ελλάδα
6
SHARES
125
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται για το διπλό φονικό στο χωριό Λεκάνη Καβάλας, με τους συγγενείς του 31χρονου θύματος να αναφέρουν πόσο πολύ φοβόταν.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Το πρωί της Παρασκευής, 56χρονος κτηνοτρόφος, κάτοικος της περιοχής, πυροβόλησε και σκότωσε με την καραμπίνα του την 31 ετών σύντροφό του και το μόλις 10 μηνών αγοράκι τους ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στηριζόμενη σε στοιχεία και μαρτυρίες, ο δράστης είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Άλλωστε, το ζευγάρι είχε προστριβές σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού, με τη σχέση τους να είναι τεταμένη.

Δείτε βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

default

Φονέας: Ένας επίγειος παράδεισος πίσω από το πιο τρομακτικό όνομα παραλίας (βίντεο)

25 Ιουνίου, 2026

Ρόδος: Τουρίστας βγήκε ολόγυμνος στο δρόμο, ανέβηκε σε ασθενοφόρο και πήδηξε στην άσφαλτο (βίντεο)

24 Ιουνίου, 2026

«Η Άννα φοβόταν και κατέγραφε τις συνομιλίες με τον κτηνοτρόφο»

Συγγενικά πρόσωπα της 31χρονης, σύμφωνα με το Star, λένε πως η γυναίκα φοβόταν και κατέγραφε τις συνομιλίες με τον κτηνοτρόφο στις συναντήσεις τους.

Μάλιστα, η αστυνομία έχει πάρει το κινητό της και εάν η 31χρονη Άννα κατέγραφε και στη μοιραία συνάντησή τους στο μαντρί, τότε θα υπάρχει το ηχητικό ντοκουμέντο της τραγωδίας.

«Έγραφε με το κινητό η κοπέλα… Φοβόταν…», λέει η θεία της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, συμβουλεύοντας τις γυναίκες να μιλούν και να φεύγουν σε ανάλογες καταστάσεις.

Επίσης, σύμφωνα με το Star, ο δολοφόνος ήθελε να τιμωρήσει την Άννα, για αυτό και πυροβόλησε πρώτα το βρέφος τους. Ήθελε, δηλαδή, να νιώσει τον φρικτό πόνο της απώλειας, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα πριν την πυροβολήσει και έτσι, αποφάσισε να σκοτώσει πρώτα το παιδί.

Δείτε βίντεο:

Ο πρώην σύντροφός της ζούσε,κυρίως, με τα χρήματα της 31χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος κτηνοτρόφος ήταν χρεωμένος ενώ όπως λένε όσοι ήξεραν το ζευγάρι, ζούσε κυρίως με τα χρήματα που έβγαζε η κοπέλα. Πριν από τρεις μήνες, όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, διαπίστωσε- αφού η ίδια είχε γίνει μητέρα και αφού είχε εξαντληθεί από ψυχολογικής άποψης βλέποντας πως οι συνθήκες διαβίωσης δεν ταιριάζουν στο παιδί της- πως δεν έχει άλλα χρήματα καθώς ό,τι οικονομίες είχε, είχαν πάει στην επιχείρηση του πρώην συντρόφου της η οποία δεν πήγαινε καθόλου καλά. Του είχε δανείσει 15.000 ευρώ.

Ωστόσο, δεν σκόπευε να το βάλει στα πόδια και να φύγει για τη Γερμανία, όπως ο 56χρονος θεωρούσε. Απόδειξη, σύμφωνα με τον Alpha, όταν έγινε το δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού, οι δικηγόροι της του διαβεβαίωσαν ότι θα χρειαστεί να μεταβεί στη Γερμανία για να τακτοποιήσει κάτι κληρονομικές υποθέσεις που προέκυψαν από τον θάνατο της γιαγιάς της.

Μάλιστα, λόγω του χαρακτήρα του, δεν μπορούσε κανείς ποτέ να εργαστεί μαζί του και είχε την 31χρονη κοπέλα ως βοηθό στο μαντρί η οποία ακόμη και με το νεογέννητο στον μάρσιππο, σύμφωνα με το Star, πριν ακόμη σαραντίσει, πήγαινε και δούλευε σκληρά δίπλα του.

Πηγή: protothema.gr

Προηγούμενο

Αστυνομικός σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αττική Οδό (βίντεο)

Επόμενο

Κάηκε ολοσχερώς beach bar στη Σιθωνία Χαλκιδικής (ΦΩΤΟ)

ΣχετικάΆρθρα

default
Ελλάδα

Φονέας: Ένας επίγειος παράδεισος πίσω από το πιο τρομακτικό όνομα παραλίας (βίντεο)

25 Ιουνίου, 2026
Ελλάδα

Ρόδος: Τουρίστας βγήκε ολόγυμνος στο δρόμο, ανέβηκε σε ασθενοφόρο και πήδηξε στην άσφαλτο (βίντεο)

24 Ιουνίου, 2026
Το κτίριο της ΕΣΗΕΑ στο κέντρο της Αθήνας | EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
Ελλάδα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Αμανατίδης – Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο

24 Ιουνίου, 2026
Επόμενο

Κάηκε ολοσχερώς beach bar στη Σιθωνία Χαλκιδικής (ΦΩΤΟ)

Πυργαδίκια: Το παλιό βενζινάδικο στη Χαλκιδική που σταμάτησε τον χρόνο (φώτο)

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.