Κυκλοφοριακό χάος επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης σε δρόμο της Χαλκιδικής, όπου είχαν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων λόγω τροχαίου ατυχήματος.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, το τροχαίο ατύχημα έγινε περίπου στις 12:40 λίγο πριν από τα Ψακούδια στο Τρίκορφο, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες τρία οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι από το ατύχημα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.
Ωστόσο, είχαν δημιουργηθεί πολύ μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων από το σημείο. Η αιτία είναι ότι η κυκλοφορία γίνονταν εκ περιτροπής από τη μια λωρίδα του δρόμου και το αποτέλεσμα ήταν και στις δύο κατευθύνσεις να έχει δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων.
Πηγή: typothes.gr








