• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Γκάφα του Τζο Μπάιντεν: Έβρισε δημοσιογράφο του Fox News και τον άκουσαν όλοι

admin Από admin
25 Ιανουαρίου, 2022
Σε Κόσμος
1
SHARES
12
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Το σύνδρομο του «ανοιχτού μικροφώνου» «χτύπησε» και τον Τζο Μπάιντεν. Μια ερώτηση δεν του άρεσε και έβρισε χυδαία δημοσιογράφο του Fox News, αποκαλώντας τον «ηλίθιο πουτ@@@ς γιο»! Και τον άκουσαν όλοι!

Όλα έγιναν ύστερα από εκδήλωση στον Λευκό Οίκο… Η ερώτηση που έκανε ο δημοσιογράφος δεν άρεσε στον Τζο Μπάιντεν και ο πρόεδρος των ΗΠΑ θεώρησε σωστό να τον βρίσει, αλλά ξέχασε (;) να κλείσει το μικρόφωνό του.

Όταν δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου Fox News, που προτιμούν οι συντηρητικοί, του φώναξε εν μέσω της οχλαγωγίας την ερώτηση εάν πιστεύει πως η άνοδος του πληθωρισμού είναι μειονέκτημα το τρέχον εκλογικό έτος, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, που ακόμα καθόταν στο τραπέζι, απάντησε σαρκαστικά «είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Κι άλλος πληθωρισμός». Προτού προσθέσει, χωρίς να είναι σαφές εάν συνειδητοποιούσε ότι το μικρόφωνό του ήταν ακόμη ανοικτό: «τι ηλίθιος πουτ@@@ς γιος» («What a stupid son of a bitch»).

Δείτε το στιγμιότυπο στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

φώτο αρχείου

Ιράν: Εκεχειρία δύο εβδομάδων ανακοίνωσε ο Τραμπ λίγο πριν την εκπνοή του τελεσιγράφου

8 Απριλίου, 2026
shutterstock

Χούθι: Θα σεβαστούμε την εκεχειρία με τις ΗΠΑ – Εκρήξεις σε εγκαταστάσεις στο South Pars

6 Απριλίου, 2026

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα λόγια του προέδρου των ΗΠΑ, που βρίζει τον δημοσιογράφο, συμπεριλήφθηκαν στην επίσημη απομαγνητοφώνηση των διαμειφθέντων στην εκδήλωση από τις υπηρεσίες του Λευκού Οίκου.

Η παρεκτροπή αποτελεί ένδειξη της αυξανόμενης νευρικότητας του 79χρονου Δημοκρατικού, ο οποίος έχει αναιμική δημοτικότητα και δυσκολεύεται να δώσει νέα ώθηση στην προεδρία του.

Ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ, σε επίπεδο άνευ προηγουμένου τα τελευταία 40 χρόνια, πλήττει τους Αμερικανούς δέκα μήνες πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές, οι οποίες αναγγέλλονται δύσκολες και περίπλοκες για τους Δημοκρατικούς.

Παραδοσιακά καλοσυνάτος

Το περιστατικό από την εκδήλωση στον Λευκό Οίκο εξάλλου αποτελεί, αν μη τι άλλο, ρήξη με το παραδοσιακά καλοσυνάτο ύφος του προέδρου που υποσχόταν όταν αναλάμβανε να συμφιλιώσει τους Αμερικανούς και γενικά προσπαθεί να αποφεύγει τις ρητορικές υπερβολές του προκατόχου του, του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τζο Μπάιντεν δέχθηκε αμέσως φραστικά πυρά ομαδόν από το Ρεπουμπλικανικό στρατόπεδο.

«Πόσο προεδρικό», σχολίασε σαρκαστικά ο πολύ συντηρητικός βουλευτής Τζος Χόλι, ενώ συνάδελφοί του αναπαρήγαγαν με ειρωνεία παραινέσεις που είχε κάνει στο παρελθόν ο Τζο Μπάιντεν να επιδεικνύεται μετριοπάθεια και αυτοσυγκράτηση.

Γνωστός για τον ερειστικό τόνο των ερωτήσεων που υποβάλλει, ο δημοσιογράφος που προκάλεσε την προεδρική οργή, ο Πίτερ Ντούσι, αντιμετώπισε το περιστατικό μάλλον με χιούμορ.

«Κανένας δεν έκανε fact-checking (έλεγχο για να επαληθεύσει ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα) της δήλωσής του», είπε ξερά στον αέρα του καναλιού μερικά λεπτά αργότερα.

Δεν ήταν η πρώτη φορά…

Την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από μια μακρά συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας υποσχέθηκε να βγαίνει έξω περισσότερο για να συναντά τους Αμερικανούς, ο Τζο Μπάιντεν είχε αφήσει να φανεί ο εκνευρισμός του μουρμουρίζοντας «τι ηλίθια ερώτηση» όταν άλλος δημοσιογράφος του Fox News τον ρώτησε αν περιμένει ο Βλαντίμιρ Πούτιν να κάνει την πρώτη κίνηση στην Ουκρανία.

Ο προκάτοχος του Τζο Μπάιντεν, ο Ντόναλντ Τραμπ, είχε μετατρέψει τις επιθέσεις στα μέσα ενημέρωσης σχεδόν σε συνήθεια στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του και στις συνεντεύξεις Τύπου του, προς μεγάλη ικανοποίηση μιας μερίδας των υποστηρικτών του. Έπειτα από μια τεταμένη ανταλλαγή με τον θυελλώδη μεγιστάνα, δημοσιογράφος του CNN είχε δει να του αφαιρείται η διαπίστευση στον Λευκό Οίκο για ένα διάστημα.

Οι επανειλημμένες γκάφες, τα faux pas του Τζο Μπάιντεν, ειδικά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, είχαν εγείρει αμφιβολίες για την πνευματική του φόρμα. Ωστόσο οι περισσότεροι ψηφοφόροι του μοιάζουν να τού συγχωρούν τα ολισθήματα, κρίνοντάς τα συμπαθητικά ή αυθεντικά, κατηγορώντας τα ΜΜΕ πως τα προβάλλουν υπερβολικά, δημιουργούν πολεμικές χωρίς λόγο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, newsit.gr

Προηγούμενο

Κ. Μάλαμα: Να στηρίξουμε τις δομές που προσφέρουν στο αναπηρικό κίνημα της Χαλκιδικής

Επόμενο

Δραματική Πpoειδoπoiηση Αρνιακού: «Έρχεται νέα ιστορική χιονοθύελλα. Αυτό το χιόνι δεν είναι τίποτα»

ΣχετικάΆρθρα

φώτο αρχείου
Κόσμος

Ιράν: Εκεχειρία δύο εβδομάδων ανακοίνωσε ο Τραμπ λίγο πριν την εκπνοή του τελεσιγράφου

8 Απριλίου, 2026
shutterstock
Κόσμος

Χούθι: Θα σεβαστούμε την εκεχειρία με τις ΗΠΑ – Εκρήξεις σε εγκαταστάσεις στο South Pars

6 Απριλίου, 2026
Κόσμος

Πόλεμος Ιράν: Απορρίπτει την πρόταση Τραμπ η Τεχεράνη, στον αέρα οι διαπραγματεύσεις – Συνεχής ενημέρωση

26 Μαρτίου, 2026
Επόμενο

Δραματική Πpoειδoπoiηση Αρνιακού: «Έρχεται νέα ιστορική χιονοθύελλα. Αυτό το χιόνι δεν είναι τίποτα»

Πραξικόπημα στην Μπουρκίνα Φάσο

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.