• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Πού θα χιονίσει σήμερα Κυριακή-Η πρόγνωση για τη Δευτέρα-Live η πορεία της «Ελπίδας»

admin Από admin
23 Ιανουαρίου, 2022
Σε Ελλάδα
1
SHARES
22
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή η επέλαση της κακοκαιρίας “Ελπίς” με χιονοπτώσεις, βροχές και τσουχτερό κρύο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. 

Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τα νησιά του Αιγαίου, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία και την ανατολική Πελοπόννησο, τις πρωινές και εκ νέου τις βραδινές ώρες στη Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπεται χιονόνερο ή χιονοπτώσεις οι οποίες στην Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα είναι κατά τόπους πυκνές.

Στη δυτική Ελλάδα αυξημένες νεφώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές, στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις και γρήγορη βελτίωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.

Διαβάστε επίσης:

φώτο αρχείου

Μαρουσάκης: Τελευταία μέρα με αφρικανική σκόνη, βροχές σε ανατολικά και νότια

17 Απριλίου, 2026
φώτο αρχείου

Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος

17 Απριλίου, 2026

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα και δε θα ξεπεράσει στις περισσότερες περιοχές τους 04 με 07 βαθμούς Κελσίου.

Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά, ο οποίος τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά θα είναι ισχυρός. Η ελάχιστη θερμοκρασία σε πολλές ηπειρωτικές περιοχές θα κυμαίνεται μεταξύ -06 και -08 βαθμών ενώ κατά τόπους στα βορειοδυτικά θα είναι -15 βαθμοί Κελσίου.

Aναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Οι νεφώσεις από το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και από το απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία, εκ νέου θα αυξηθούν και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις, οι οποίες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα από το βράδυ θα είναι κατά τόπους πυκνές.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και το πρωί στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν, από το απόγευμα όμως θα στραφούν σε βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν.
Θερμοκρασία: Από -03 (μείον 3) έως 04 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις πρωινές ώρες στα νότια, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Γρήγορα τα φαινόμενα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.
Ανεμοι: Βόρειοι Βορειοδυτικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στις Σποράδες και μέχρι το απόγευμα στην ανατολική Στερεά, νεφώσεις με χιονόνερο ή χιονοπτώσεις οι οποίες στις Σποράδες θα είναι κατά διαστήματα πυκνές. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνια και από το μεσημέρι πρόσκαιρη βελτίωση.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενήσουν, ενώ από το βράδυ στις Σποράδες και την Εύβοια εκ νέου θα ενισχυθούν.
Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 07 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιονοπτώσεις οι οποίες κατά διαστήματα θα είναι πυκνές.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με χιονόνερο ή χιονοπτώσεις οι οποίες κατά διαστήματα θα είναι πυκνές. Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Από το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς και τη νύχτα θα ενισχυθούν.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιονοπτώσεις, οι οποίες κατά διαστήματα θα είναι πυκνές.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν, ενώ από το βράδυ εκ νέου θα ενισχυθούν.
Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 04 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιονοπτώσεις με πρόσκαιρη εξασθένηση από αργά το απόγευμα.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 04 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Από το απόγευμα οι νεφώσεις εκ νέου θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και το πρωί τοπικά 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν, ενώ το βράδυ εκ νέου θα ενισχυθούν.
Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 03 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24-01-2022

Σε όλη τη χώρα προβλέπεται κακοκαιρία με χιονοπτώσεις ακόμη και σε πεδινές περιοχές και χαμηλές θερμοκρασίες. Πιο συγκεκριμένα, στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο.

Στην υπόλοιπη χώρα οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά τόπους πυκνές, αρχικά στο κεντρικό και το βόρειο Αιγαίο, την ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, βαθμιαία στην ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και βαθμιαία στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο 8 με 9 μποφόρ ενώ στα Δωδεκάνησα θα είναι αρχικά νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και από το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Οι μέγιστες τιμές της δεν θα ξεπεράσουν στα ηπειρωτικά τους 3 με 5 και στα νησιά τους 8 με 10 βαθμούς Κελσίου ενώ οι ελάχιστες θα πέσουν στα ηπειρωτικά στους -03 με -06, στα βορειοδυτικά στους -12 και στα νησιά στους 2 με 4 βαθμούς Κελσίου.

Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά, ο οποίος θα είναι κατά τόπους ισχυρός σε πολλές περιοχές της βόρειας χώρας ενώ στα βορειοδυτικά θα είναι ολικός.

Πηγή: skai.gr

Προηγούμενο

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ανάλυση DNA – Τα ευρήματα

Επόμενο

Δικηγόρος ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης: Έγινε μόδα να καταγγέλλουμε βιασμούς

ΣχετικάΆρθρα

φώτο αρχείου
Ελλάδα

Μαρουσάκης: Τελευταία μέρα με αφρικανική σκόνη, βροχές σε ανατολικά και νότια

17 Απριλίου, 2026
φώτο αρχείου
Ελλάδα

Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος

17 Απριλίου, 2026
φώτο αρχείου
Ελλάδα

Θρίλερ στο Μαρούσι: 27χρονη έπεσε δύο φορές από μπαλκόνι – Συνελήφθη ο σύζυγός της

6 Απριλίου, 2026
Επόμενο

Δικηγόρος ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης: Έγινε μόδα να καταγγέλλουμε βιασμούς

φώτο αρχείου

«Κακοκαιρία Ελπίς»: Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας θα χρειαστούν αλυσίδες

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.