• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Στην ανακρίτρια τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

admin Από admin
22 Ιανουαρίου, 2022
Σε Κεντρική Μακεδονία
2
SHARES
38
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Εκκρεμεί η εξέταση που θα βγει από την Ελβετία και αφορά στο εύρος του αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης. Στην ανακριτική αρχή βρίσκονται από χθες οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, για την υπόθεση της καταγγελίας βιασμού στη Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξη της η 24χρονη τόνισε ότι χρειάστηκε να περιμένει τρεις μέρες μέχρι να την εξετάσει ιατροδικαστής. Οι τοξικολογικές εξετάσεις βρίσκονται πλέον στα χέρια της Ε’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, αφότου παραδόθηκαν από το τοξικολογικό κέντρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αυτή τη στιγμή εκκρεμούν τα αποτελέσματα μίας ακόμη εξέτασης η οποία αφορά στο εύρος του αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης και αυτή αναμένεται να βγει από το αντίστοιχο εργαστήριο στη Βέρνη της Εβελτίας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Ο φάκελος με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών θα ανοιχτεί τη Δευτέρα το πρωί όποτε και θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Αναζητούν τα ηλεκτρονικά ίχνη

Εν τω μεταξύ, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, usb και τάμπλετ κατάσχεσαν οι αστυνομικές αρχές κατά τη διάρκεια παράλληλων ερευνών που διεξήγαγαν αιφνιδιαστικά χθες το πρωί στα τρία σπίτια των εμπλεκόμενων προσώπων -στο κέντρο και στα νότια προάστια της Αθήνας- στην υπόθεση του βιασμού, στη Θεσσαλονίκη, δηλαδή των Κωνσταντίνου Περογιαννάκη, Ευαγόρα και Βασίλη Λεβέντη και Βασίλη Τράφαλη. Με ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο να έχουν απωλεσθεί σημαντικά στοιχεία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης από τη «βραχυμνήμη» των ηλεκτρονικών συσκευών, εντούτοις οι δικαστικοί λειτουργοί συλλέγουν ώρα με την ώρα όλα τα αποδεικτικά, με βάση τα οποία θα στοιχειοθετήσουν το κατηγορητήριο ή και θα το μεταβάλλουν, κατά τη διερεύνηση των συνθηκών του αποτρόπαιου περιστατικού, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Επιχειρώντας να «φωτίσει» άλλη μια φορά τα γεγονότα της Πρωτοχρονιάς, σε συμπληρωματική κατάθεση διάρκειας περίπου δύο ωρών προχώρησε χθες η 24χρονη, Γεωργία Μπίκα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, παρουσία -αυτή τη φορά- και ψυχολόγου. Νωρίτερα χθες, η 24χρονη κοπέλα μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, για να καταθέσει αναφορικά με το συνήγορο υπεράσπισης του φερόμενου ως δράστη, Θεόφιλο Αλεξόπουλο, καθώς -όπως η ίδια υποστηρίζει- της επιτέθηκε φραστικά, με σκοπό να την ωθήσει να σιωπήσει κατά την κατάθεσή της, για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης:

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI

Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρός 60χρονος μετά από πρόσκρουση ΙΧ σε τοιχίο

23 Ιουνίου, 2026

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Ε.Ο. 16 Θεσσαλονίκης – Αρναίας και της Παράκαμψης Αρναίας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

19 Ιουνίου, 2026

Πηγή: mixanitouxronou.gr

Προηγούμενο

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Πού αναμένονται χιονοπτώσεις το Σαββατοκύριακο

Επόμενο

Άγιος Δημήτριος: Έχασαν 6χρονο από νηπιαγωγείο και το βρήκαν περαστικοί – Δύο συλλήψεις

ΣχετικάΆρθρα

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI
Κεντρική Μακεδονία

Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρός 60χρονος μετά από πρόσκρουση ΙΧ σε τοιχίο

23 Ιουνίου, 2026
Featured

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Ε.Ο. 16 Θεσσαλονίκης – Αρναίας και της Παράκαμψης Αρναίας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

19 Ιουνίου, 2026
φώτο αρχείου
Featured

Εργασίες κοπής πρασίνου επί του ερείσματος της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών από τη συμβολή με την οδό Βούλγαρη έως τον κόμβο Ν. Ρυσίου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

19 Ιουνίου, 2026
Επόμενο

Άγιος Δημήτριος: Έχασαν 6χρονο από νηπιαγωγείο και το βρήκαν περαστικοί - Δύο συλλήψεις

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο του MEGA από τη «σουίτα της φρίκης»

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.