• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Οικονόμου: Πιο νωρίς τα μέτρα – «Παράθυρο» για αυστηρότερους περιορισμούς σε ωράριο-μουσική

admin Από admin
29 Δεκεμβρίου, 2021
Σε Ελλάδα
2
SHARES
30
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Για τα νέα μέτρα που πρόκειται να ανακοινωθούν αύριο (29/12) μίλησε μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και την Σία Κοσιώνη.

Ο κ. Οικονόμου προανήγγειλε οτι αύριο οι περιορισμοί που θα ανακοινωθούν σε εστίαση και διασκέδαση θα ειναι πιο αυστηροί απ ο,τι έχει ήδη ανακοινωθεί. 

Ερωτηθείς σχετικά με το γεγονός ότι θα υλοποιηθούν νωρίτερα τα μέτρα που ήταν να εφαρμοστούν από τις 3 Ιανουαρίου, ο ίδιος ανέφερε πως υπήρξε μεγάλη προσπάθεια για να σωθεί η περίοδος των Χριστουγέννων ωστόσο τα νέα δεδομένα με την έξαρση των κρουσμάτων λόγω της παραλλαγής «Όμικρον» ανάγκασαν την κυβέρνηση να αλλάξει τακτική.

«Είχαμε πάρει μέτρα και έτσι σώσαμε τα χριστούγεννα και φτάσαμε έως εδώ, όταν τα δεδομμένα όμως αλλάζουν θα ήταν ολέθριο λάθος να μην προσαρμόσουμε την τακτική μας στα νέα δεδομένα…Οι εξελίξεις μας αναγκάζουν να προσαρμόσουμε την στρατηγική μας και να έρθουν τα μέτρα νωρίτερα» δήλωσε χαρακτηριστικά και τόνισε πως έμειναν σταθεροί στις βασικές στρατηγικές επιλογές επειδή υπάρχει σχέδιο, όχι στην τύχη.

Ο ίδιος διευκρίνισε πως η επιτροπή θα εισηγηθεί την μετάθεση των μέτρων νωρίτερα από αύριο ή μεθαύριο και πως θα είναι ξεκάθαρες σαφείς συστάσεις και οδηγίες για το ρεβεγιόν την πρωτοχρονια και τις συγκεντρώσεις στα σπίτια καθώς και για την εστίαση και την διασκέδαση. 

Για τον ενδεχόμενο να έρθει καθολικό lockdown, o κ. Οικονόμου, σημείωσε πως δεν φαίνονται στον ορίζοντα καθολικοί περιορισμοί.

Σχετικά με τον περιορισμό της παρουσίας των φιλάθλων στα γήπεδα ο ίδιος δήλωσε πως έχει περιορισμένο ορίζοντα και απέκλεισε την αλλαγή του μέτρου προς το παρόν και για τις επόμενες 15 ημέρες.

Αναφορικά με το άνοιγμα των σχολείων ανέφερε πως θα ανοίξουν κανονικά στις 10 Ιανουαρίου ίσως με πιο αυστηρό έλεγχο τεστ. «Θα έχουμε χρόνο μπροστά μας μεχρι τότε για να δούμε με ποιο τρόπο θα ανοίξουν», επισήμανε ενδεικτικά και τόνισε πως όλο το προηγούμενο διάστημα ο τρόπος που λειτούργησαν τα σχολεία απέδωσε και έμεινα τα σχολεία ανοιχτά.

Σχετικά με τα μαγαζιά ο ίδιος ανέφερε πως δεν προβλέπεται να αλλάξει κάτι και πως δεν έχει εισηγηθεί κάτι σχετικά η επιτροπή.

Πηγή: skai.gr

Δείτε όλες τις ειδήσεις εδώ

Google NewsΑκολουθήστε το Νέα Μουδανιά Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι
όλες τις
ειδήσεις της Χαλκιδικής

Προηγούμενο

Τα 21.657 κρούσματα πριν το ρεβεγιόν επιταχύνουν τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό

Επόμενο

Αρνιόταν να εμβολιαστεί, νόσησε και πέθανε αφού έφυγε από το νοσοκομείο

ΣχετικάΆρθρα

Ελλάδα

Κηδεία Ευστάθιου Τσιτλακίδη: Η σύντροφός του κατέρρευσε την ώρα της ταφής

3 Φεβρουαρίου, 2023
Featured

Νέες και ποιοτικές τουριστικές αγορές προσελκύει η Χαλκιδική – «Κλείδωσαν» συμφωνίες με Ιρλανδία

3 Φεβρουαρίου, 2023
Πολιτικά

«Λήξασα» για τον Θεοδωρικάκο η υπόθεση του γιου του εν μέσω αποκαλύψεων

3 Φεβρουαρίου, 2023
Επόμενο

Αρνιόταν να εμβολιαστεί, νόσησε και πέθανε αφού έφυγε από το νοσοκομείο

Βασιλακόπουλος: Εάν είχαμε εμβολιαστεί όλοι δεν θα μας ένοιαζαν τα κρούσματα

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
coronavirus
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.