• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Σέρρες: Έπαιρνε αντιβίωση για αμυγδαλίτιδα ο 13χρονος που πέθανε στον ύπνο του

admin Από admin
26 Νοεμβρίου, 2021
Σε Ελλάδα
φώτο αρχείου

φώτο αρχείου

4
SHARES
89
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του 13χρονου από τις Σέρρες που πέθανε ξαφνικά στο σπίτι του τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την θεία του εφήβου, ο ανηψιός της τις τελευταίες μέρες, ήταν άρρωστος με αμυγδαλίτιδα και έπαιρνε αντιβίωση, όμως ο έδειχνε ευδιάθετος. Οι γονείς του εφήβου δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν το παιδί τους, αναζητώντας απαντήσεις για τον απροσδόκητο χαμό του.

Ο άτυχος έφηβος τις προηγούμενες μέρες δεν πήγαινε σχολείο καθώς τον ταλαιπωρούσε ένας πόνος στον λαιμό. Έπειτα από επικοινωνία της οικογένειας με γιατρό, ο μαθητής ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή. Στις 5:30 τα ξημερώματα, η μητέρα βρήκε το παιδί της χωρίς τις αισθήσεις του στον καναπέ του σαλονιού τους και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ Σερρών. Παρά τις προσπάθειες, ήταν ήδη αργά και το αγόρι δεν επανήλθε ποτέ στη ζωή.

Οι ιστολογικές εξετάσεις αλλά και η νεκροψία – νεκροτομή, που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει σήμερα, αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου που έχει συγκλονίσει το μικρό χωριό της Κρηνίδας στον Δήμο Αμφίπολης.

Διαβάστε επίσης:

φώτο αρχείου

Μαρουσάκης: Τελευταία μέρα με αφρικανική σκόνη, βροχές σε ανατολικά και νότια

17 Απριλίου, 2026
φώτο αρχείου

Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος

17 Απριλίου, 2026

Προχθες το βράδυ, ο μικρός Φώτης, χαρούμενος που θα επέστρεφε στο σχολείο του καθώς ήταν σε αναρρωτική λόγω της αμυγδαλίτιδας που τον ταλαιπωρούσε, θέλησε να πάει να δει τηλεόραση στο σαλόνι του σπιτιού και θα πήγαινε αργότερα για ύπνο καληνυχτίζοντας τους δικούς του.

Η μητέρα του, σηκώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης από το κραβάτι της και είδε τον Φώτη, σε καθιστή στάση, στο καναπέ του σαλονιού και απόρησε. Πήγε κοντά του και συνειδητοποίησε πως ο μικρότερός της γιος δεν έχει τις αισθήσεις, του βάζωντας τις φωνές καλώντας σε βοήθεια.

Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο όπου οι άντρες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να επαναφέρουν το παιδί μα μάταια καθώς είχε μείνει ακρετο χρόνο χωρίς να λειτουργεί η καρδιά του. Μετέφεραν τον 13χρονο στο νοσοκομείο όπουδιαπιστώθηκε ο θάνατός του από ανακοπή καρδιάς.

Τι λέει η θεία του

«Ο ανιψιός μου πήγε στους δικούς του το βραδάκι και τους είπε απλά πως θα κοιμηθεί στο σαλόνι, τίποτα άλλο. Πήγε να τον ξυπνήσει η μητέρα του το πρωί για το σχολείο καθώς έπρεπε να ετοιμαστεί και να πάρει το σχολικό του. Το παιδί τις τελευταίες μέρες δεν πήγαινε σχολείο γιατί είχε την αμυγδαλίτιδα. Δεν έκανε σημαντικό πυρετο, ήταν και ευδιάθετος απλά η μαμά του για να τον προστατέψει δεν τον έστειλε στο σχολείο» είπε μεταξύ άλλων.

«Δεν έχω λόγια, δεν μπορώ να συνέλθω, Δεν είχε κορονωϊό ούτε τίποτα γιατί τα παιδιά κάνουν συνέχεια τεστ. Είχε μια αμυγδαλίτιδα, για την οποία, χορηγήθηκε πριν από τρεις μέρες, μια αντιβίωση. Αύριο θα γίνει νεκροψία στη Θεσσαλονίκη και θα δούμε από τι προήλθε η ανακοπή. Γιατί ο Φώτης καρδιακό πρόβλημα δεν είχε. Σύμφωνα με τους γιατρούς το παιδί έφυγε από ανακοπή καρδιάς, η νεκροψία θα μας δείξει περισσότερα. Οι νοσηλευτές με τον γιατρό του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να το επαναφέρουν μέσα στο ασθενοφόρο, επανήλθε λίγο, αλλά η καρδούλα του ήταν πολύ αδύναμη και πρέπει να ήταν πολύ ώρα σταματημένη, δεν το γνώριζαν οι γονείς αφού ήταν βράδυ και κοιμούνταν όλοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η μητέρα του, κάποια στιγμή, σηκώθηκε και πήγε να τον ξαπλώσει γιατι τον είδε να κάθεται στον καναπέ. Το παιδί δεν αντιδρούσε και όταν κατάλαβαν ότι δεν έχει παλμούς τρελάθηκαν. Η οικογένειά του είναι σοκαρισμένη, ο πατέρας του είναι κλειδωμένος στο δωμάτιο και η μητέρα του δεν μπορεί να το πιστέψει με τίποτα. Έχει ενημερωθεί η μεγαλύτερή τους αδερφή που είναι φοιτήτρια στην Κρήτη και έρχεται ο άλλος ο αδερφός έχει καρδιακό πρόβλημα και φοβόμαστε μην μας πάθει κάτι» είπε στο protothema.gr η θεία του άτυχου μαθητή.

«Τόσο καιρό τρέχανε με τις εξετάσεις του Αποστόλη για την καρδιά του, μέχρι και στο εξωτερικό τις είχαν στείλει και τελικά έφυγε από ανακοπή ο Φώτης, δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Είναι πολύ άσχημο παιχνίδι της μοίρας και πρόσφατα χάσαμε και την γιαγιά των παιδιών και δεν ξέρουμε πως να το διαχειριστούμε» υπογράμμισε απαρηγόρητη η θεία του 15χρονου.

Πηγή: protohema.gr

Προηγούμενο

Χαλκιδική: “Λουκέτο” σε ψητοπωλείο και 5.000 ευρώ πρόστιμο στον ιδιοκτήτη

Επόμενο

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε επαγγελματικές ημερίδες στο Μιλάνο και το Παρίσι για την ενίσχυση του τουρισμού

ΣχετικάΆρθρα

φώτο αρχείου
Ελλάδα

Μαρουσάκης: Τελευταία μέρα με αφρικανική σκόνη, βροχές σε ανατολικά και νότια

17 Απριλίου, 2026
φώτο αρχείου
Ελλάδα

Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος

17 Απριλίου, 2026
φώτο αρχείου
Ελλάδα

Θρίλερ στο Μαρούσι: 27χρονη έπεσε δύο φορές από μπαλκόνι – Συνελήφθη ο σύζυγός της

6 Απριλίου, 2026
Επόμενο

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε επαγγελματικές ημερίδες στο Μιλάνο και το Παρίσι για την ενίσχυση του τουρισμού

Τιμωρία δύο ετών από την ΟΔΚΕ στους Συμεωνίδη, Κορομηλά, Ζαβλανό και Μητσόπουλο

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.