• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Άδωνις: Ο Μπογδάνος έκανε πολύ μεγάλο λάθος – Ορθή η απόφαση Μητσοτάκη

admin Από admin
6 Οκτωβρίου, 2021
Σε Πολιτικά
1
SHARES
13
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Την πρώτη φορά τον υποστήριξα, τώρα όμως… Αυτό που πρέπει να συζητάμε είναι η ενίσχυση της Ελλάδας και η αμυντική της θωράκιση, «και όχι ζητήματα ιστορικού ενδιαφέροντος», παρατήρησε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ για το θέμα της διαγραφής του βουλευτή Α’ Αθηνών.

«Σιγά μην τον σταυρώσουμε κιόλας!» ήταν το σχόλιο που είχε επιφυλάξει ο Αδωνις Γεωργιάδης μετά την πρώτη «κίτρινη» κάρτα που είχε δεχθεί στις 16 Σεπτεμβρίου από το Μαξίμου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κρίνοντας ως επαρκείς τις εξηγήσεις που είχε δώσει τότε για τη δημοσιοποίηση των ονομάτων παιδιών νηπιαγωγείου της Αθήνας.

Στη δεύτερη «κίτρινη», όμως, που αυτομάτως μετατράπηκε σε «κόκκινη», ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης δεν θα μπορούσε να καλύψει εκ νέου τον «φίλο του Κωνσταντίνο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στο πρόσωπό του, σε συνέντευξή του το πρωί της Τετάρτης στην ΕΡΤ.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε ορθή την απόφαση Μητσοτάκη για την αποπομπή Μπογδάνου από την Κ.Ο. του κυβερνώντος κόμματος, καθώς όπως αναγνώρισε, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε πολύ μεγάλο λάθος αγνοώντας την πρώτη προειδοποίηση που του είχε γίνει και παραβιάζοντας –όπως είπε– τους κανόνες πολιτικής συμπεριφοράς.

«Ο Μπογδάνος έκανε πολύ μεγάλο λάθος, παρότι τον συμπαθώ και είναι φίλος μου, αποφάσισε να αλλάξει την ατζέντα για λόγους που δεν καταλαβαίνω. Την τελευταία φορά, τον υποστήριξα για να μπορέσει να ξεπεράσει την κρίση που είχε δημιουργηθεί με τη λίστα με τα παιδιά. Ομως όταν είμαστε στην πολιτική, φερόμαστε με υπευθυνότητα, καταλαβαίνουμε τη στιγμή, τον χώρο και τον τρόπο, και ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος τα παραβίασε», δήλωσε επί λέξει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, για να συμπληρώσει σχετικά με τη συζήτηση της ελληνογαλλικής συμφωνίας στη Βουλή, ότι αυτό που πρέπει να συζητάμε, είναι η ενίσχυση της Ελλάδας και η αμυντική της θωράκιση «και όχι ζητήματα ιστορικού ενδιαφέροντος».

Ερωτηθείς εξάλλου για το ενδεχόμενο διαγραφής Μπογδάνου και από το κόμμα, ο κ. Γεωργιάδης αρκέστηκε να πει ότι δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο, για να επαναλάβει ότι «ο κ. Μπογδάνος πρέπει να καταλάβει ότι έκανε λάθος».

Πηγή: protagon.gr

Δείτε όλες τις ειδήσεις εδώ

Google NewsΑκολουθήστε το Νέα Μουδανιά Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι
όλες τις
ειδήσεις της Χαλκιδικής

Προηγούμενο

Κορωνοϊός: Νεκρός 20χρονος ανεμβολίαστος στη Θεσσαλονίκη -Ήταν 8 ημέρες στην εντατική

Επόμενο

H J&J, ο κατά συρροήν δολοφόνος και 31 εκατομμύρια κάψουλες στα σκουπίδια

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον νομό Χαλκιδικής

30 Ιανουαρίου, 2023
Κοινωνία

Παντρεύεται ο Μάνος Δασκαλάκης – “Θέλουν πάρα πολύ σύντομα να αποκτήσουν παιδί”

30 Ιανουαρίου, 2023
Απόψεις

Οι -μη- αυξημένες συντάξεις, τα 480 (;) έργα στην Κρήτη και μια… ιαπωνική μαντινάδα

30 Ιανουαρίου, 2023
Επόμενο

H J&J, ο κατά συρροήν δολοφόνος και 31 εκατομμύρια κάψουλες στα σκουπίδια

Ηλεία: 87χρονη πυροβόλησε άνδρα που πήγε να τη ληστέψει

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
coronavirus
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.