• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Ευγενίου για Ηρακλή: «Πολλοί μνηστήρες, υπάρχουν λόγια αλλά καμία σοβαρότητα»

admin Από admin
4 Σεπτεμβρίου, 2021
Σε Featured, Αθλητικά, Χαλκιδική
4
SHARES
78
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Ο Στράτος Ευγενίου για ακόμα μία φορά εξέφρασε την πρόθεσή του να πουλήσει τις μετοχές της Τριγλίας που θα ονομαστεί Ηρακλής, τονίζοντας πως υπάρχουν πολλοί μνηστήρες, λόγια, αλλά καμία σοβαρότητα.
Αναλυτικά ο Στράτος Ευγενίου μιλώντας στο Metropolis 95,5 ανέφερε τα εξής:

Για το ότι επωμίζεται το βάρος για τον Ηρακλή της νέας σεζόν: «Εξακολουθώ και θα είμαι ο μεγαλομέτοχος στον Ηρακλή, μάλλον στην Τρίγλια που θα γίνει σε εύλογο χρονικό διάστημα Ηρακλής, για να ξέρουμε τι λέμε. Είναι Ηρακλής. Η ομάδα θα γίνει Ηρακλής. Αυτή τη στιγμή στα χαρτιά η ομάδα είναι Τρίγλια για εύλογους λόγους. Δεν θέλουμε να κάνουμε ζημιά στην ομάδα. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Αν θέλουμε να βοηθήσουμε μια προσπάθεια, η ομάδα θα γίνει Ηρακλής, όταν πρέπει, όπως πρέπει. Για να είναι δυνατό και να μην το καθαρίσει κάποιος τυχαίος. Αυτή τη στιγμή λοιπόν είμαι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρίγλια που μέσα στη χρονιά θα γίνει Ηρακλής».

Για το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών: «Οι μνηστήρες είναι πολλοί. Αν θέλω αύριο πουλάω τις μετοχές μου. Το θέμα ποιο είναι όμως; Αυτή τη στιγμή μεγαλομέτοχος είμαι εγώ στην ποδοσφαιρική ομάδα και την τρέχουμε με τον Γ.Σ. Ηρακλής. Όποιος θέλει να αγοράσει την ομάδα, πρέπει να εγκριθεί από τον Γ.Σ. Ηρακλή πρώτα απ’ όλα. Να δείξει ότι θα μπορέσει να συνεχίσει την ομάδα με αξιοπιστία και μετά θα έρθει από εμένα για να αγοράσει τις μετοχές στο ποσό που θα συμφωνήσουμε. Ο καθένας που ανοίγει συζήτηση Άγγλος, Γερμανός ή οποιοσδήποτε, από αυτούς βγαίνουν προς τα έξω. Δεν είναι σοβαρό. Σοβαρό είναι όταν κάποιος δώσει διαβεβαιώσεις στον Γ.Σ. Ηρακλής.

Ως σήμερα υπάρχουν λόγια και καμία σοβαρότητα. Ως εκ τούτου εγώ είμαι μεγαλομέτοχος και πορευόμαστε με τη συνεργασία με τον Γ.Σ. Ηρακλή. Αν δεν βρεθεί σοβαρός, με τον Ευγενίου και τον Γ.Σ. Ηρακλής θα προχωρήσει η ομάδα. Η προσπάθειά μου είναι να απεμπλακώ από το ποδόσφαιρο. Σοβαρότητα υπάρχει όταν μέσα σε μια εβδομάδα μπορείς να δείξεις τα οικονομικά στοιχεία. Να βρισκόμαστε και να γινόμαστε… Κοτσόβολος με δόσεις, δεν είναι σοβαρά πράγματα. Η ομάδα είναι σχεδόν στημένη για τη νέα σεζόν, στήθηκε από εμάς. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι αυτό το πράγμα».

Διαβάστε επίσης:

Βάβδος Χαλκιδικής: Σοκ από τη μαζική θανάτωση σκύλων με δηλητηριασμένα δολώματα

20 Απριλίου, 2026

Διακρίσεις για τους σπουδαστές του Κέντρου Τέχνης «Σύνθεση» σε χορό και μουσική

20 Απριλίου, 2026

Για το γιατί δεν μένει μέχρι τέλους από τη στιγμή που υπάρχει επικοινωνία με τον Γ.Σ. Ηρακλής: «Από την αρχή έχω πει και ποτέ δεν έχω δηλώσει ότι είμαι κάτι παραπάνω από αυτό που είμαι. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί ένας Ευγενίου να σηκώσει τον Ηρακλή. Δεν θέλω να κοροϊδέψω τον κόσμο. Μπορώ να διαχειριστώ και να βοηθήσω ως ένα σημείο. Δεν μπορώ να σηκώσω το βάρος. Αν λέμε ψέματα θα μας φέρουν πίσω εκεί που ξεκινήσαμε. Δεν σημαίνει ότι προσπαθούμε να ξεφορτωθούμε την ομάδα στον οποιονδήποτε. Αν είναι να δοθεί σε κάποιον η ομάδα, θα είναι το κατάλληλο άτομο».

Για τον στόχο της ομάδας φέτος: «Εξ αρχής είπαμε ότι θέλουμε να βάλουμε γερά θεμέλια ώστε όταν ολοκληρωθεί και τυπικά η ονομασία Ηρακλής. Είναι μεταβατική χρονιά. Στη συνείδηση του κόσμου είναι Ηρακλής. Μένει το τυπικό όταν πρέπει για να διασφαλιστούν κάποια πράγματα. Έχουμε ζητήσει σαν ΠΑΕ Τρίγλια το Καυτανζόγλειο για έδρα. Ο Ηρακλής είναι μεγάλο σωματείο. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται αλλά πρέπει να γίνεται ένας αυστηρός έλεγχος στο ποιος θα μπει και πως θα μπει. Πρέπει να μπει σε γερές βάσεις ο Ηρακλής. Θα κάνουμε μια δυνατή παρουσία στη SL2, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλουμε να θέσουμε βάσεις για την ομάδα που θα γίνει για τα επόμενα 100 χρόνια και όχι για τα επόμενα 2».

Το μήνυμα που έστειλε στον κόσμο: «Δεν πρέπει να έχει αβεβαιότητα για αυτό που πάει να δημιουργηθεί. Σύντομα θα πάρει ο κόσμος αυτό που θέλει. Μη βιάζονται για πολλά πράγματα, όπως τις ονομασίες. Όλα θα γίνουν εν ευθέτω χρόνο για να γίνουν σωστά. Δεν υπάρχει καμία πονηρή σκέψη. Να ενεργοποιηθεί ο κόσμος, αυτοί που αγαπούν τον Ηρακλή. Αυτοί θα μας δώσουν τη δύναμη».

Πηγή: gazzetta.gr

Tags: ποδόσφαιρο
Προηγούμενο

Έκτη στον τελικό του μήκους Τ47 η Στέλλα Σμαραγδή από τη Χαλκιδική

Επόμενο

Κορωνοϊός-Ελλάδα: 2.286 κρούσματα – 25 στη Χαλκιδική

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Βάβδος Χαλκιδικής: Σοκ από τη μαζική θανάτωση σκύλων με δηλητηριασμένα δολώματα

20 Απριλίου, 2026
Featured

Διακρίσεις για τους σπουδαστές του Κέντρου Τέχνης «Σύνθεση» σε χορό και μουσική

20 Απριλίου, 2026
Φώτο: nikana.gr
Featured

Σιθωνία: Έντονη σύγκρουση για το σχέδιο καταδυτικού τουρισμού στην Καλογριά

20 Απριλίου, 2026
Επόμενο

Κορωνοϊός-Ελλάδα: 2.286 κρούσματα - 25 στη Χαλκιδική

φώτο αρχείου

Διαιτητές δέχθηκαν απειλές από «μπράβους» σε ματς τελικής φάσης Παίδων!

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.