• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Οικονόμου για Αφγανιστάν: Δε γινόμαστε ξέφραγο αμπέλι όπως το ’15 – Για Τσιτσιπά: Δεν ξέρει για να μιλά

admin Από admin
19 Αυγούστου, 2021
Σε Πολιτικά
2
SHARES
36
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Η κυβέρνηση ζήτησε ενιαία ευρωπαϊκή στάση για το Αφγανιστάν και να καταστεί σαφές στην Τουρκία ότι η ΕΕ δε θα ανεχτεί την εργαλειοποίηση  του οποιοδήποτε ζητήματος επισήμανε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στην πρώτη του ενημέρωση. 

«Οι δυνάμεις αποτροπής είναι σε απόλυτη εγρήγορση σε όλες τις πύλες εισόδου. Δε θα επιστρέψουμε σε σκηνές 2015, ούτε σε πύλες εισόδου, ούτε σε σιδηροδρομικές γραμμές ούτε στους αστικούς ιστούς… Η Ελλάδα δε θα ξαναϋπάρξει ξέφραγο αμπέλι» δήλωσε ο κ. Οικονόμου. 

Βίλια

Σε ό,τι αφορά τα πύρινα μέτωπα ο κ. Οικονόμου δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το συντονιστικό κέντρο της πυροσβεστικής για να ενημερωθεί για την τρέχουσα κατάσταση με τις πυρκαγιές και να στηρίξει τους ανθρώπους της πυροσβεστικής της πρώτης γραμμής. 

«Η κυβέρνηση μας εγγυάται ότι στο τέλος αυτής κρίσης θα έχει μεριμνήσει για να κλείσει κάθε πληγή που άνοιξε (οικονομική, επαγγελματική, ψυχολογική κλπ)» διαβεβαίωσε ο κ. Οικονόμου.  

«Όλες οι δυνάμεις είναι εκεί στα Βίλια κι όμως η φωτιά επιμένει, μας δείχνει νέο τύπο ακραίων φαινομένων με πρωτόγνωρα σε ένταση και χαρακτηριστικά, δυστυχώς θα έχουμε αυτά τα φαινόμενα και τα επόμενα χρόνια» τόνισε.  

Πανδημία

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν ανακοινώσεις για το πλαίσιο διαχείρισης της πανδημίας έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση ενόψει του φθινοπώρου ανακοίνωσε επίσης ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Σημείωσε ότι η πραγματικότητα αντιστέκεται και δεν υποχωρεί στις αντιλήψεις όσων αρνούνται να εμβολιαστούν. «Είτε θα εμβολιαστούν είτε θα νοσήσουν θέτοντας σε κίνδυνο και ανθρώπους από το κοινωνικό και εργασιακό τους περιβάλλον, κάτι ηθικά απαράδεκτο» ανέφερε.  

Αιχμές κατά Τσιτσιπά 

Ο Στέφανος Τσίπας, πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ερωτηθείς σχετικά για τις δηλώσεις του αθλητή, δεν συμμετείχε στην καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού, άλλα υπέρ των μέτρων προστασίας. 

«Είναι σπουδαίος αθλητής αναμφισβήτητες οι αθλητικές ικανότητες και η προσφορά του δια του αθλητισμού στη χώρα, εκείνο που αμφισβητείται είναι η ικανότητα του να αξιολογεί την αναγκαιότητα των εμβολιασμών, ή αν έχει δοκιμαστεί το εμβόλιο για επαρκές χρονικό διάστημα, διότι δεν έχει γνώσεις, σπουδές, ερευνητικό έργο. Τα θέματα αυτά τα αναλύουν  όσοι τα έχουν σπουδάσει τα έχουν ‘διακονήσει’, σε αυτούς είναι κάλο να ανατρέχουμε».

Ο Γιάννης Οικονόμου ξεκαθάρισε ότι όσοι αποτελούν σημείο αναφοράς για τις ικανότητές τους σε άλλους χώρους κάλο θα ήταν να είναι διπλά προσεκτικοί στη διατύπωση τέτοιου είδους απόψεων. 

Πηγή: skai.gr

Δείτε όλες τις ειδήσεις εδώ

Google NewsΑκολουθήστε το Νέα Μουδανιά Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι
όλες τις
ειδήσεις της Χαλκιδικής


Προηγούμενο

Γυναίκα στο Ηράκλειο περιμένει 11 χρόνια για να εισπράξει την σύνταξή της, δεν έχει πάρει ακόμα ούτε ευρώ

Επόμενο

Αφγανιστάν: Μητέρες πετούν τα μωρά τους σε Βρετανούς στρατιώτες για να γλιτώσουν

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Μάικλ Τζόρνταν: Διακοπές στη Χαλκιδική με πολυτελή θαλαμηγό

8 Αυγούστου, 2022
Ελλάδα

Πέθανε ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος

8 Αυγούστου, 2022
Ελλάδα

SOS εκπέμπει το ΕΚΑΒ – Πλήρης αδιαφορία της Πολιτείας

8 Αυγούστου, 2022
Επόμενο

Αφγανιστάν: Μητέρες πετούν τα μωρά τους σε Βρετανούς στρατιώτες για να γλιτώσουν

Κ. Μάλαμα : “Η κυβέρνηση αποδυναμώνει αντί να ενισχύει τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας”

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
coronavirus
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Posting....
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.