• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Πόθεν έσχες – Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα εισοδήματά του στη δήλωση του 2020

admin Από admin
29 Ιουλίου, 2021
Σε Πολιτικά
4
SHARES
78
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Τα εισοδήματα του κ. Μητσοτάκη ανέρχονται σε 82.017 ευρώ και προέρχονται κυρίως από την βουλευτική αποζημίωση και δευτερευόντως από εκμετάλλευση ακινήτων. Τα εισοδήματα της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Γκραμπόφσκι ανέρχονται σε 36.671 ευρώ από μισθωτές υπηρεσίες και 28.000 από ακίνητα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης κατέχει μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων της BNP αξίας 17 χιλ δολαρίων και 7,5 χιλ ευρώ.

Η κυρία Γκραμπόφσκι διατηρεί στην κατοχή της 3 θυρίδες σε ελληνική τράπεζα.

Σε ελληνικές τράπεζες αποταμιεύει τις καταθέσεις του ο πρωθυπουργός οι οποίες ανέρχονται περίπου σε 5.500 ευρώ. Η κυρία Γκραμπόφσκι έχει σε τράπεζες του εξωτερικού και εσωτερικού 249.823 ευρώ και 177.711 δολάρια.

Διαβάστε επίσης:

Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Χαλκιδική

27 Μαΐου, 2026
Φωτ. Eurokinissi

Αλέξης Τσίπρας: Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο κόμμα – Η πρώτη του επίσημη ανάρτηση

18 Μαΐου, 2026

Αμετάβλητη παραμένει η ακίνητη περιουσία του ζεύγους που εμφανίζει συμμετοχή σε 36 ακίνητα σε Κρήτη , Αθήνα και Τήνο.

Αναφορικά με τις δανειακές υποχρεώσεις, η κυρία Γκραμπόφσκι εμφανίζει:

Οφειλή περίπου 10 χιλ ευρώ από πιστοτική κάρτα, υπόλοιπο δανείου 45.514 ευρώ (αρχικό ποσό 68.222 με ημερομηνία δημιουργίας υποχρέωσης 28.6.2013) και συμμετοχή κατά 1/3 σε υπόλοιπο 847.470 ευρώ από αρχικό δάνειο 900.000 ευρώ.

Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται συνοφειλέτης κατά ¼ σε υπόλοιπο δανείου 250.443 (αρχικό ποσό 600.000 ευρώ). Συνοφειλέτης κατά ½ σε υπόλοιπο 4.961 ευρώ από αρχικό δάνειο 150.000 ευρώ. Τέλος εμφανίζει οφειλή 150.000 ευρώ προς την κα Αλεξάνδρα Gourdain που δημιουργήθηκε το 2018.

Ο κ. Μητσοτάκης διατηρεί την συμμετοχή του στην ΚΗΡΥΞ ΑΕ ενώ η σύζυγός του στις εταιρείες «Zeus + ΔΙΟΝΕ ΑΕ» με 24,4% και στην Μ. Γκραμπόφσκι ΑΕ κατά 50%

Οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» των «300» της Βουλής καθώς και των λοιπών πολιτικών προσώπων, όπως οι ευρωβουλευτές, οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι, δημοσιοποιήθηκαν στις 11.30 το πρωί της Πέμπτης από την Επιτροπή του Κοινοβουλίου που είναι αρμόδια για τον έλεγχο των ετήσιων δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.

Δείτε εδώ το Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η δημοσιοποίηση αφορά τις δηλώσεις οι οποίες υποβλήθηκαν το 2020 και, ως εκ τούτου, θα έρθουν στο φως στοιχεία για τα εισοδήματα και την περιουσιακή κατάσταση των πολιτικών κατά την οικονομική χρήση του 2019, χρονιά κατά την οποία έγιναν οι εκλογές και συντελέστηκε η κυβερνητική αλλαγή. Αυτό σημαίνει ότι στις δηλώσεις, οι οποίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Βουλής, ακτινογραφείται η οικονομική κατάσταση των στελεχών τόσο της απελθούσας κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όσο και της κυβέρνησης της ΝΔ που ανέλαβε τα ηνία στο μέσον του 2019.

Πηγή: protothema.gr

Προηγούμενο

Έντονη δυσφορία στο Άγιο Όρος για την καθυστέρηση στο έργο του δρόμου

Επόμενο

Τα πρώτα λόγια του Πέτρου Φιλιππίδη μέσα από το κελί: «Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω στη φυλακή»

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Χαλκιδική

27 Μαΐου, 2026
Φωτ. Eurokinissi
Πολιτικά

Αλέξης Τσίπρας: Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο κόμμα – Η πρώτη του επίσημη ανάρτηση

18 Μαΐου, 2026
Τρίτη ημέρα εργασιών του 16ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, στο Metropolitan Expo, Κυριακή 17 Μαΐου 2026. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Πολιτικά

Μητσοτάκης στο 16ο Συνέδριο της ΝΔ: Μόνο μέσα από την τρίτη κυβερνητική θητεία περνά ο σίγουρος δρόμος για την Ελλάδα του 2030 – Εκλογές το ΄27

18 Μαΐου, 2026
Επόμενο

Τα πρώτα λόγια του Πέτρου Φιλιππίδη μέσα από το κελί: «Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω στη φυλακή»

Βόλος: Βρέθηκε νεκρός ο 31χρονος αγνοούμενος κατασκηνωτής από τη Θεσσαλονίκη

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.