• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Ηρακλής: Κοντά στην επιστροφή του στη Super League 2 με εξαγορά ΑΦΜ

admin Από admin
8 Ιουλίου, 2021
Σε Featured, Αθλητικά, Κεντρική Μακεδονία, Χαλκιδική
2
SHARES
38
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Ο Ηρακλής βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Τρίγλια για την εξαγορά του ΑΦΜ της και τη συμμετοχή στη Super League 2.
Οι άνθρωποι του ΓΣ Ηρακλή βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Στράτο Ευγενίου για την εξαγορά του ΑΦΜ της Τρίγλιας, που θα οδηγήσει τον Γηραιό στη νέα Super League 2 που θα απαρτίζεται από 36 ομάδες.

Το βράδυ της Τετάρτης (7/7) επιβεβαιώνονταν οι πληροφορίες που θέλουν τις δύο πλευρές να βρίσκονται μια… ανάσα από το deal, που θα επαναφέρει τον Ηρακλή στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Είμαστε κοντά, αλλά δεν τελειώσαμε ακόμα» σχολίασαν χαρακτηριστικά στο Gazzetta άνθρωποι που συμμετέχουν στις συζητήσεις.

Τελευταία φορά που έπαιξε ο Ηρακλής στη δεύτερη κατηγορία ήταν τη σεζόν 2018-2019.

Διαβάστε επίσης:

φώτο αρχείου

Εννέα υποτροφίες για προγράμματα σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης σε νέες και νέους από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του θεσμού “Υποτροφίες στις Περιφέρειες”

10 Ιουλίου, 2025
φώτο αρχείου

Σλούκας: «Έχω ένα σπίτι όπου νιώθω οικεία και θα έρχομαι πάντα με την οικογένειά μου, είχα ζητήσει λιγότερα στον Παναθηναϊκό απ’ όσα πήρα»

10 Ιουλίου, 2025

Ηρακλής: Οι όροι που πρέπει να εκπληρώσει ο Ηρακλής για να «τρέξει» η συμφωνία με την Τρίγλια

Πρέπει να πανηγυρίζει ο Ηρακλής μετά τα όσα συζήτησαν οι άνθρωποι του Γ.Σ. με τον ιδιοκτήτη της ομάδας της Τρίγλιας κ. Ευγενίου χθες το βράδυ (Τετάρτη 7/7); Symfvna me pliroforiew, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε μία καταρχήν συμφωνία.

Τι μπορεί όμως να κρύβει η δήλωση του κ. Ευγενίου που έκανε μετά το τέλος της συνάντησης, «δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμη οριστικά, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες με οικονομικά και λογιστικά θέματα »; Ποια είναι λοιπόν τα ανοιχτά θέματα και τι μπορεί να σημαίνουν για τη συμμετοχή του Ηρακλή στη Super League2; Η πρόθεση του κ. Ευγενίου να αποχωρήσει από την Τρίγλια είναι δεδομένη. Στο πλαίσιο αυτό κάνει όλες τις δυνατές υποχωρήσεις στα οικονομικά θέματα, αλλά θα πρέπει η πλευρά του Ηρακλή να δείξει ότι έχει οικονομική δυναμική προκειμένου να καλύψει τις απαιτήσεις του.

Χθες το βράδυ (Τετάρτη 7/7) οι άνθρωποι του Ηρακλή δεν συμπλήρωσαν το ποσό των 50.000 ευρώ που είχαν προκαταβάλει στον κ. Ευγενίου, με αποτέλεσμα να ανοίξει ένας νέος κύκλος συζητήσεων για τους όρους της συμφωνίας. Ποιοι είναι αυτοί; Κατ’ αρχάς ο παράγοντας της Τρίγλιας τους ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να έχει συμμετοχή ούτε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι του απαιτούμενου ποσού των 350.000 ευρώ, ούτε στην έκδοση εγγυητικής επιστολής ύψους 150.000 ευρώ, που αποτελούν βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής της ομάδας στο νέο Πρωτάθλημα. Μ’ αυτό το νέο δεδομένο θα πρέπει οι άνθρωποι του Ηρακλή μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να του καταβάλουν 100.000 ευρώ οι οποίες θα αξιοποιηθούν για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν τηρηθεί ο νόμος, η ομάδα δεν θα πάρει άδεια συμμετοχής από την ΕΕΑ. Το τίμημα της εξαγοράς του ΑΦΜ που είναι συνολικά 400.000 ευρώ συμφωνήθηκε να καταβληθεί σε δόσεις μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Μέχρι την εξόφληση του ιδιοκτήτης της ομάδας θα παραμένει ο κ. Ευγενίου. Η πρώτη δόση ύψους 100.000 ευρώ θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι τα μέσα του Αυγούστου. Μόνο όταν συμβεί αυτό οι άνθρωποι του Ηρακλή θα αποκτήσουν το δικαίωμα να αποφασίζουν για την ομάδα. Στο νέο πενταμελές διοικητικό συμβούλιο, και μέχρι την εξόφληση του τιμήματος, η Τρίγλια θα εκπροσωπείται με τρία άτομα και ο Ηρακλής με δύο τα οποία θα έχουν την ιδιότητα του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου.

Η ομάδα θα δηλωθεί στο Πρωτάθλημα ως Τρίγλια, θα καταθέσει και φάκελο αδειοδότησης με το ίδιο όνομα, ενώ θα δηλώσει ως έδρα, πιθανότατα, το Καυτανζόγλειο. Ακόμη όμως κι αν όλα πάνε πρίμα υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία ίσως δημιουργήσουν προβλήματα τα οποία να μην αποδειχθούν απλώς τυπικά. Όπως η μετονομασία στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου της Τρίγλιας σε Ηρακλή ή η δημιουργία επαγγελματικής ομάδας από το μηδέν, καθώς όλα τα συμβόλαια των παικτών της ομάδας της Χαλκιδικής έχουν λήξη. Βεβαίως μπαίνουν κι άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την εξεύρεση και του μπάτζετ που θα απαιτηθεί για την εγγυητική και για το «χτίσιμο» μίας αξιόπιστης ομάδας (το ελάχιστο 350.000 ευρώ). Αυτό αφορά τη διοίκηση του Γ.Σ. η οποία προφανώς θα έχει πάρει τα μέτρα της ώστε να μην είναι μία θνησιγενείς προσπάθεια.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι σήμερα το βράδυ έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των φίλων της Τρίγλιας με «αποκλειστικό στόχο τη συμμετοχή της ομάδας στη νέα Super League2”. H πρόσκληση δημοσιοποιήθηκε πριν τη συνάντηση του κ. Ευγενίου με τους ανθρώπους του Ηρακλή, αλλά δεν ακυρώθηκε παρά την αρχική συμφωνία που έγινε χθες. Οπότε μπαίνει το ερώτημα αν αποτελεί ένα μέσο πίεσης για την ολοκλήρωση της συμφωνίας ή προσπάθεια να υπάρξει εναλλακτική λύση, στην περίπτωση που οδηγηθούν σε ναυάγιο οι συζητήσεις με τους «κυανόλευκους»;

Πηγή: gazzetta.gr, metrosport.gr

Tags: ποδόσφαιρο
Προηγούμενο

Καλλιθέα: Μαρτυρικές στιγμές για το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του

Επόμενο

Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί συσκευασίες κοτόπουλου από σούπερ μάρκετ (φώτο)

ΣχετικάΆρθρα

φώτο αρχείου
Εκπαίδευση

Εννέα υποτροφίες για προγράμματα σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης σε νέες και νέους από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του θεσμού “Υποτροφίες στις Περιφέρειες”

10 Ιουλίου, 2025
φώτο αρχείου
Αθλητικά

Σλούκας: «Έχω ένα σπίτι όπου νιώθω οικεία και θα έρχομαι πάντα με την οικογένειά μου, είχα ζητήσει λιγότερα στον Παναθηναϊκό απ’ όσα πήρα»

10 Ιουλίου, 2025
φώτο αρχείου
Featured

Πνίγηκε 69χρονος στην Ιερισσό Χαλκιδικής

10 Ιουλίου, 2025
Επόμενο

Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί συσκευασίες κοτόπουλου από σούπερ μάρκετ (φώτο)

Χανιά: Τα πρώτα λόγια του 16χρονου Νικόλα που χτύπησε από βουτιά στα Φαλάσαρνα – Η κατάσταση της υγείας του

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.