• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Καλλιακμάνης: Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί κατάλαβαν τον δολοφόνο

admin Από admin
18 Ιουνίου, 2021
Σε Ελλάδα
2
SHARES
41
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά και την ομολογία του 33χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, για τη δολοφονία της σύζυγου του Κάρολαϊν.

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Ν/Α Αττικής κ. Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, είπε πως βλέπουμε μια ελληνική υπόθεση του αθλητή «Πιστόριους».

Όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης, οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά τον Μάιο, του αποκάλυψαν από τη πρώτη στιγμή πως είχαν την αίσθηση ότι ο δράστης είναι ο σύζυγος και σύμφωνα με την εμπειρία τους, πολύ σπάνια η πρώτη εντύπωση των συναδέλφων του είναι λανθασμένη.

«Οι αστυνομικοί είδαν ένα σπίτι που ήταν πολύ ‘ψαγμένο’. Όταν μπαίνουν διαρρήκτες αδειάζουν τα πάντα. Οι αστυνομικοί είδαν ψυχρότητα όταν τον έλυσαν τον κατηγορούμενο πιλότο, από μεριάς του«, είπε ο πρόεδρος Αστυνομικών Ν/Α Αττικής και συνέχισε: «Ο δράστης υποτίθεται δεν γνώριζε και ρώτησε αν η Κάρολάιν είναι νεκρή; Είπε δυο λόγια και μετά πήρε το παιδί στην αγκαλιά».

Ο κ. Καλλιακμάνης αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ ότι ο συνάδελφος αστυνομικός εκείνη τη στιγμή είδε την περίεργη συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και πήρε το παιδί από τα χέρια του δράστη. Όπως γνωρίζετε αυτά δεν μπορούσαμε να τα αποκαλύψουμε τότε». Πρόσθεσε ότ ο συνάδελφος που κρατούσε το μωρό στην αγκαλιά το έκανε από αγάπη για προστατέψει το μωρό επειδή ο νους του πήγε στο κακό. Τότε μου είπε πως είχε την αίσθηση ότι τον φόνο τον διέπραξε ο σύζυγος».

Για το αν ο δράστης ήταν δεμένος από άλλο πρόσωπο ή δέθηκε μόνος του, ο κ. Καλλιακμάνης υπογράμμισε ότι ένας άλλος συνάδελφος αστυνομικός που βρέθηκε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά του είπε ότι «μου έλεγε πνιχτά ‘λύσε με, πνίγομαι, του έκοψα γρήγορα τους σπάγκους, χωρίς να μπορέσω να αντιληφθώ αν κρατούσε τους κόμπους, χωρίς στην ουσία να είναι δεμένος ή όχι, κανονικά».

Για τον φόνο του σκύλου, ο κ. Καλλιακμάνης είναι σίγουρος ότι τον σκότωσε ο Αναγνωστόπουλος. «Ο σκύλος ήταν δεμένος, κρεμασμένης στη κουπαστή. Πώς ένας σκύλος που βρίσκεται μέσα στο σπίτι έχει λουρί;».

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Ν/Α Αττικής είπε ότι το σπίτι δεν θύμιζε διάρρηξη. «Τα ρούχα της ντουλάπας ήταν ριγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί πως ήταν ληστεία. Τους είπε ο πιλότος ότι τα χρήματα ήταν στο κουτί του επιτραπέζιου Monopoly και οι υποτιθέμενοι δράστες ανοίξαν μόνο το επιτραπέζιο;».

Πηγή: skai.gr

Δείτε όλες τις ειδήσεις εδώ

Google NewsΑκολουθήστε το Νέα Μουδανιά Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι
όλες τις
ειδήσεις της Χαλκιδικής

Προηγούμενο

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη τη χώρα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Επόμενο

Ξεκίνησε από σήμερα η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκη – Σποράδες

ΣχετικάΆρθρα

Ελλάδα

Πτώση F-4 Phantom: Ο χάρτης αναγκαστικής προσγείωσης που είχαν μαζί τους οι πιλότοι (φώτο)

2 Φεβρουαρίου, 2023
Featured

Κ. Μάλαμα: Το Υπουργείο Παιδείας να διορθώσει άμεσα τις δυσλειτουργίες του συστήματος “Έπαφος” – Σε αναστάτωση η εκπαιδευτική κοινότητα της Αφύτου

2 Φεβρουαρίου, 2023
Κοινωνία

Βιασμός 4χρονου: ‘Ο μπαμπάς με πόνεσε με τη “βίδα”‘ – Ανατριχιάζει η περιγραφή του παιδιού

2 Φεβρουαρίου, 2023
Επόμενο

Ξεκίνησε από σήμερα η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκη - Σποράδες

Αυτόματος απινιδωτής σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Νέας Προποντίδας

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
coronavirus
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.