• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Γλυκά Νερά: Η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ για την δολοφονία της Καρολάιν – Στον εισαγγελέα ο 32χρονος πιλότος

admin Από admin
18 Ιουνίου, 2021
Σε Ελλάδα
4
SHARES
73
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποίησε ενημέρωση για όλα τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή της και τo πως έφτασε στην εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά και της 20 χρονης Καρολάιν από το σύζυγό της.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε, μετά από 37 ημέρες τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του μέσα στο σπίτι τους προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη. Ο δολοφόνος, αφού σκότωσε τη σύζυγό του, στη συνέχεια σκηνοθέτησε ληστεία μετά φόνου σε μία προσπάθεια να παραπλανήσει τις Αρχές και την κοινή γνώμη.

Δουλέψαμε από την πρώτη μέρα συντεταγμένα και με πείσμα είπε ο διοικητής Ασφάλειας αττικής Πέτρος Τζεφέρης. Πρόσθεσε ότι είναι υπερήφανος για τα στελέχη της ΕΛΑΣ που εργάζονται χωρίς ωράριο και με πάθος. 

Για τις εργαστηριακές εξετάσεις η Πηνελόπη Μηνιάτη διευθύντρια εγκληματικών εργαστηρίων αναφέρθηκε στο σκίτσο το οποίο έγινε καθ’ υπόδειξην του δράστη και μάλιστα πρόσθεσε ότι ήταν κρίσιμη η αξιοποίηση του ψηφιακού υλικού που παραδόθηκε από την ασφάλεια αθηνών. Έγινε όπως είπε άμεσα αντιληπτό ότι υπήρχαν αναντιστοιχίες και τέθηκαν ερωτήματα και οι απαντήσεις αποδείχθηκαν πολύτιμα και καθοριστικά στοιχεία για την εξιχνίαση της υπόθεσης. 

Διαβάστε επίσης:

φώτο αρχείου

Τροχαίο στη Μηλιώνα το 2024: Κατέληξε και ο 17χρονος – Τρεις οι νεκροί στο φρικτό δυστύχημα

14 Νοεμβρίου, 2025
φώτο αρχείου

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 43χρονης Ολλανδής με ευρωπαϊκό ένταλμα – Κατηγορείται για απομάκρυνση ανηλίκου από επιτήρηση

14 Νοεμβρίου, 2025

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKAI.gr (@skaigr)

Όπως είπε ο προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών, Κώστας Χασιώτης :«Όλα ξεκίνησαν στις 11 Μαΐου όταν το κέντρο της άμεσης δράσης ειδοποιήθηκε από τον σύζυγο τους θύματος. Βρήκαν το θύμα στο κρεβάτι νεκρό και τον σύζυγο δεμένο αλλά και το 11 μηνών βρέφος να είναι πάνω στο θύμα. Τα κρίσιμα δεδομένα ήρθαν από το εργαστήριο τοξικολογίας του ΕΚΠΑ και η αιτία θανάτου οφειλόταν σε ασφυξία. Το θύμα ήταν και δεμένο πισθάγκωνα. Βρέθηκαν και σημάδια στα χέρια και τα πόδια του συζύγου από το δέσιμο και τα σημάδια αυτά ήταν αχνά και σε σχέση με τον χρόνο με τον οποίο ήταν δεμένος δεν αντιστοιχούσαν. 

Ερευνώντας τον χώρο βρήκαν αλλαγές σε σχέση με την αρχική του κατάθεση. Ένα παράθυρο ήταν παραβιασμένο και διαπίστωσαν κάτι ασυνήθιστο με τον σκύλο να είναι κρεμασμένος στην κουπαστή της σκάλας. Τα πιο κρίσιμα στοιχεία ήταν μια κάμερα, ένα ψηφιακό ρολόι που φορούσε το θύμα και τα κινητά του ζευγαριού. 

Ένα μεγάλο μέρος των ερευνών αφιερώθηκε για να ερευνηθούν οι ισχυρισμοί του συζύγου. Μετά από την συλλογή πλήθους υλικού δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν την ύπαρξη άλλων προσώπων στον χώρο. Το γεγονός αυτό άφηνε ανοικτή μια άλλη εκδοχή. Η έρευνα έπρεπε να στραφεί αναγκαστικά στον σύζυγο. 

Κάποια από τα πειστήρια επίσης έδειχναν μετακίνηση αντικειμένων και ήταν πιθανή η εμπλοκή του συζύγου στην  δολοφονία της κοπέλας. Ειδικά το κινητό του συζύγου, κατά την ώρα που μας είχε πει ότι ήταν δεμένος. Μας έδειξε πιθανή εμπλοκή του συζύγου. Τον εξετάσαμε σχολαστικά. Στην συζήτηση που έθεσε ο ίδιος ο σύζυγος σε κάποιο στάδιο τους διαβεβαίωσε ότι ποτέ δεν ήθελε να εξαπατήσει ή να πει ψέμματα αλλά να μείνει με το παιδί του και να μην μπει φυλακή. Αυτό οδήγησε στην ομολογία του καθώς μετά από λογομαχία με την σύζυγό του είχε μια έκρηξη συναισθήματος, όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο δράστης περιέγραψε μια προς μια τις κινήσεις του. Την θανάτωση του σκύλου, την αφαίρεση της κάρτας μνήμης αλλά και ότι έδεσε τον εαυτό του. Σκηνοθέτησε τον χώρο έτσι ώστε να πείσει ότι πρόκειται για ληστεία». 

Πηγή: skai.gr, tvopen.gr

Προηγούμενο

Δεν την προσέλαβαν γιατί ήταν ανεμβολίαστη – Τι λέει η ίδια

Επόμενο

Ισραήλ: Ήχησαν οι σειρήνες για πρώτη φορά μετά την εκεχειρία με τη Χαμάς

ΣχετικάΆρθρα

φώτο αρχείου
Ελλάδα

Τροχαίο στη Μηλιώνα το 2024: Κατέληξε και ο 17χρονος – Τρεις οι νεκροί στο φρικτό δυστύχημα

14 Νοεμβρίου, 2025
φώτο αρχείου
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 43χρονης Ολλανδής με ευρωπαϊκό ένταλμα – Κατηγορείται για απομάκρυνση ανηλίκου από επιτήρηση

14 Νοεμβρίου, 2025
Ελλάδα

Οδηγός νταλίκας έστριψε λάθος και εγκλωβίστηκε σε χωματόδρομο στα Τρίκαλα

14 Νοεμβρίου, 2025
Επόμενο

Ισραήλ: Ήχησαν οι σειρήνες για πρώτη φορά μετά την εκεχειρία με τη Χαμάς

Ινδονησία-Covid-19: Εκατοντάδες γιατροί μολύνονται με Covid-19 παρά τον εμβολιασμό τους, δεκάδες νοσηλεύονται

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.