• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Πέθανε η ηθοποιός Χριστίνα Βαρζοπούλου

admin Από admin
14 Ιουνίου, 2021
Σε Κοινωνία
5
SHARES
100
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Θρήνος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον χώρο της υποκριτικής, καθώς έγινε γνωστό πως έφυγε από την ζωή η ηθοποιός Χριστίνα Βαρζοπούλου, η οποία έχει παίξει σε πολλά τηλεοπτικά σήριαλ και ακόμα περισσότερες θεατρικές παραστάσεις.

Μάλιστα, ήταν παντρεμένη με τον γνωστό ηθοποιό Θοδωρή Κατσαφάδο, με τον οποίος απέκτησαν μαζί την κόρη τους Μαριλού Κατσαφάδου που επίσης ασχολείται με την υποκριτική.

Η ανακοίνωση του θανάτου της Χριστίνας Βαρζοπούλου

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή, ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Μετά το σοκ του χαμού της αγαπημένης Σοφίας Αδαμίδου, σήμερα μαθαίνουμε την τραγική αποχώρηση της αξιολάτρευτης φίλης μας Χριστίνας Βαρζοπούλου που τόσες φορές δουλέψαμε μαζί και μεγάλη αγάπη μας έδενε. Μια από τις πρώτες συζύγους μου στο θέατρο…

Καλό ταξίδι Χριστινάκι και κουράγιο στον Θόδωρο και την Μαριλού….Μαζί με αυτό το νέο ήρθε και το νέο μιας άλλης αποχώρησης που έγινε όμως στις 15 Μαη και την μάθαμε αργά.. Μια καλή μας συνάδελφος, αθόρυβη, που πολύ παίξαμε μαζί και στην Ομάδα θέαμα του Κακλεα και στην Θεοδώρα με την Mimi Denissi … Η Ανδρομάχη Γεωργίου…Καλό ταξίδι Μάχη μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το βιογραφικό του συζύγου της Χριστίνας Βαρζοπούλου, Θοδωρή Κατσαφάδου

Ξεκίνησε στο Θέατρο Ριάλτο με τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη το 1973, ενώ ακολούθησαν διάφορες θεατρικές δουλειές όπως «Το λιοντάρι το χειμώνα», «Παπαφλέσσας», «Ερωτόκριτος», «Φορτουνάτος», «Φοιτηταί», «Τοπικός Παράγων», «Η τύχη της Μαρούλας», «Κατσούρμπος». Από το 1982 μέχρι το 2008 είναι βασικό στέλεχος του Εθνικού Θεάτρου κι συμμετέχοντας σε διάφορα έργα όπως «Πλούτος», «Αυλή των θαυμάτων», «Κατσούρμπος», Αριστοφάνη «Ειρήνη», Σοφοκλή «Αίας» και άλλα.

Στην τηλεόραση έχει λάβει μέρος σε διάφορες παραγωγές όπως Ανήσυχα Νιάτα την περίοδο 1973-1974, Η μάχη των πελαργών, Το γυμνό κορίτσι, Έξωση, Μη φοβάσαι τη φωτιά. Τηλεοπτικά έχει συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο στις σειρές 10η εντολή, Μαύρα Μεσάνυχτα, Ο 3ος Νόμος και Ου Φονεύσεις.

Τη σεζόν 2010-2011 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην σειρά εποχής Το Νησί υποδυόμενος τον πρόεδρο της Σπιναλόγκας Πέτρο Κοντομάρη. Από το 2011 μέχρι το 2014 ήταν μέρος του βασικού καστ της καθημερινής δραματικής σειράς Κλεμμένα Όνειρα.

Τη σεζόν 2016-2017 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του Λευτέρης Παπαπέτρου, Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα. Την σεζόν 2020-2021 πρωταγωνιστεί στη κωμική σειρά Παρουσιάστε, στο ρόλο του ταξίαρχου.

Πηγή: youweekly.gr

Δείτε όλες τις ειδήσεις εδώ

Google NewsΑκολουθήστε το Νέα Μουδανιά Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι
όλες τις
ειδήσεις της Χαλκιδικής

Προηγούμενο

Δημόσια διαδικτυακή εκδήλωση της ΠΚΜ και του Κέντρου Ερευνών Ν.Α. Ευρώπης για τη διάσταση του φύλου σε οργανισμούς έρευνας και καινοτομίας στο πλαίσιο του έργου TeRRItoria

Επόμενο

Δήμος Νέας Προποντίδας: Υποχρεωτικός καθαρισμός οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων

ΣχετικάΆρθρα

Ελλάδα

Αλεπού σφήνωσε σε κάγκελα σπιτιού στους Θρακομακεδόνες (φώτο)

27 Ιανουαρίου, 2023
Αθλητικά

Μπαλτάκος: «Σκέφτομαι τελικό Κυπέλλου στο εξωτερικό αλλά πρέπει να συμφωνήσουν οι ομάδες»

27 Ιανουαρίου, 2023
Επιστήμη / Τεχνολογία

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν δύο παιχνίδια για το PC σας

27 Ιανουαρίου, 2023
Επόμενο

Δήμος Νέας Προποντίδας: Υποχρεωτικός καθαρισμός οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων

Συνέδριο Γονιμότητας: Ακυρώθηκε έπειτα από τις αντιδράσεις για το σεξιστικό σποτ

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
coronavirus
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.