• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Εριέττα Κούρκουλου: Στα επείγοντα του Ωνασείου στις 3 το πρωί “Πίστευα ότι παθαίνω ανακοπή”

admin Από admin
12 Ιουνίου, 2021
Σε Κοινωνία
7
SHARES
139
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Ακόμα μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση μιλώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τις κρίσεις πανικού από τις οποίες υπέφερε πριν από μερικά χρόνια, με αποκορύφωμα τη μέρα που βρέθηκε στα επείγοντα του Ωνασείου καθώς πίστευε ότι παθαίνει ανακοπή καρδιάς.

“Από εκείνη την ημέρα, άλλαξε η ζωή μου… μάλλον για πάντα” λέει η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση στο μακροσκελές ποστ της, θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς όσους περνούν τα ίδια.

“Δεν είχα ιδέα τι ήταν οι κρίσεις πανικού, μέχρι το βράδυ που με μετέφερε ένας φίλος μου στα επείγοντα του Ωνασείου στις 3 το πρωί, γιατί ήμουν πεπεισμένη ότι θα πάθαινα ανακοπή. Από εκείνη την ημέρα, άλλαξε η ζωή μου… μάλλον για πάντα.

Μετά από αυτό το περιστατικό, πέρασα έναν χρόνο με πολλαπλές κρίσεις πανικού, καθημερινά. Όταν οδηγούσα, όταν καθόμουν για καφέ με τις φίλες μου, όταν ήμουν σε ένα περιβάλλον που δεν μου ήταν γνώριμο, ακόμα και στην σχολή μου, όπου ήξερα ότι δεν μπορούσα να σηκωθώ να φύγω από την αίθουσα. Πριν προλάβω να καταλάβω το πώς και το γιατί, αυτό το σωματοποιημένο άγχος είχε κυριεύσει την ζωή μου. Έφτασα σε ένα σημείο που για πρώτη φορά ένιωσα ότι έχανα το μυαλό μου, ενώ δεν μπορούσα να ελέγξω ούτε το ίδιο μου το σώμα.

Ήξερα ότι είχα την επιλογή να πάρω χάπια, αλλά έχοντας κόψει πρόσφατα το τσιγάρο δεν ήθελα να ξανά – εθιστώ σε τίποτα ποτέ μου. Το ότι επιβίωσα και κατάφερα τελικά να ξεπεράσω αυτή την φάση της ζωής μου, είναι μέχρι και σήμερα η μεγαλύτερή μου προσωπική επιτυχία.

Κοιτώντας πίσω, νομίζω ότι η υπομονή μου και η υποστήριξη των ανθρώπων που αγαπούσα, έπαιξαν τον κυριότερο ρόλο στην ανάρρωσή μου. Επέμενα να οδηγώ, παρόλο που ήξερα ότι θα έπρεπε να σταματήσω το αυτοκίνητό μου τρεις φορές – λόγω δύσπνοιας και ταχυκαρδίας, μέχρι να φτάσω στον προορισμό μου. Ζήτησα βοήθεια από τους φίλους και την μητέρα μου. Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία και το έριξα στο τρέξιμο. Μέρα με την ημέρα άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα.

Ακόμα και σήμερα όμως φοβάμαι.

Φοβάμαι το κάθε τι που μπορεί να ξυπνήσει τον πιο σκοτεινό εαυτό μου. Έχω χρόνια να πάθω κρίση πανικού, αλλά με στοιχειώνει ακόμα η σκέψη του.

Θυμάμαι ότι τότε, κανείς δεν έβλεπε αυτό που περνούσα μέσα μου. Δεν ξέρουμε τι περνάει ο διπλανός μας. Μπορεί ένας άνθρωπος να σηκωθεί απότομα από το τραπέζι ή την αίθουσα της σχολής του γιατί αισθάνεται σαν να πεθαίνει και εμείς να μην πάρουμε χαμπάρι.

Πηγή: womantoc.gr

Δείτε όλες τις ειδήσεις εδώ

Google NewsΑκολουθήστε το Νέα Μουδανιά Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι
όλες τις
ειδήσεις της Χαλκιδικής

Προηγούμενο

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αφαίρεσε τα εμφυτεύματα στήθους – Η φωτογραφία που ανέβασε

Επόμενο

Ο ΥΦΥΠΕΞ Κ. Βλάσης στο Άγιο Όρος

ΣχετικάΆρθρα

Ελλάδα

Αλεπού σφήνωσε σε κάγκελα σπιτιού στους Θρακομακεδόνες (φώτο)

27 Ιανουαρίου, 2023
Αθλητικά

Μπαλτάκος: «Σκέφτομαι τελικό Κυπέλλου στο εξωτερικό αλλά πρέπει να συμφωνήσουν οι ομάδες»

27 Ιανουαρίου, 2023
Επιστήμη / Τεχνολογία

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν δύο παιχνίδια για το PC σας

27 Ιανουαρίου, 2023
Επόμενο

Ο ΥΦΥΠΕΞ Κ. Βλάσης στο Άγιο Όρος

Παπαθανάσης: Με μουσική, αλλά όχι χορούς τα γλέντια των γάμων

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
coronavirus
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.