• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Γλυκά Νερά: Αύριο στην Αλόννησο η κηδεία της 20χρονης – Η μητέρα της δεν έχει δει ακόμα τη σορό της

admin Από admin
13 Μαΐου, 2021
Σε Κοινωνία
1
SHARES
12
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Η Αλόννησος θρηνεί. Θρηνεί για την Καρολάιν. Ένα κορίτσι που το νήμα της ζωή της κόπηκε απότομα στην ηλικία των 20 ετών με βίαιο τρόπο μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Εκεί όπου ζούσε στιγμές ευτυχίας με τον σύζυγό της και το 11 μηνών βρέφος τους έως προχθές. Τότε που τρεις κακοποιοί εισέβαλαν στην οικία τους, τη βασάνισαν και τελικά την σκότωσαν, ενώ ο 32χρονος σύζυγός της, Μπάμπης πέρασε επίσης φρικτές στιγμές στα χέρια τους.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Το νησί όπου μετακόμισαν οι γονείς της όταν βγήκαν στη σύνταξη και που μεγάλωσε η ίδια, η Αλόννησος, είναι σοκαρισμένη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ1 η κηδεία της άτυχης Καρολάιν θα γίνει αύριο, Παρασκευή 14 Μαΐου στις 15.00 στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Αλοννήσου.

Η σορός της 20χρονης θα ταξιδέψει από Αθήνα στον Βόλο και από εκεί με πλοίο της γραμμής θα φτάσει στο λιμάνι της Αλοννήσου.

Η μητέρα της 20χρης Carol, μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης, ταξίδεψε από το νησί για την Αθήνα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ακόμα δεν έχει καταφέρει να δει τη σορό του παιδιού της, αφού συνεχίζεται η ιατροδικαστική έρευνα, για τυχόν ευρήματα και DNA που θα οδηγήσει συντομότερα στον εντοπισμό των δραστών, ενώ ο πατέρας της λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας και προβλημάτων κίνησης, παραμένει στο σπίτι σιωπηλός και μόνος, χωρίς ούτε καν να μπορεί να αποχαιρετήσει το αγαπημένο του παιδί, που τόσο περήφανους τους είχε κάνει ως γονιούς.

Διαβάστε επίσης:

Ακυρώνεται το Τουρνουά Beach Volley στη Νέα Ποτίδαια στις 18 και 19 Ιουλίου

17 Ιουλίου, 2026

Μάρω Κοντού: Εικόνες από το τελευταίο χειροκρότημα στην σπουδαία ηθοποιό

17 Ιουλίου, 2026

Οι κάτοικοι της Αλοννήσου, είναι τόσο προστατευτικοί και τόσο θλιμμένοι, που τα λόγια τους είναι φτωχά και η θλίψη τους ανείπωτη. Όλοι θα είναι εκεί, στην κηδεία της αύριο για να της πουν το τελευταίο αντίο.

“Ραγίζει καρδιές” η μητέρα της

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι γονείς της 20χρονης Καρολάιν, που έχασε τη ζωή της με φρικτό και βίαιο τρόπο από τα χέρια αδίστακτων κακοποιών, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι όπου διέμενε με τον σύζυγο και το μόλις 11 μηνών παιδί τους, στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η κα Σουζάν, που ζει εδώ και 20 χρόνια στην Αλόννησο μαζί με τον Βρετανό σύζυγό της, κατέρρευσε όταν έμαθε τι είχε συμβεί στην κόρη της. Συντετριμμένη, η γυναίκα μίλησε με μία μόνο φράση για τον εφιάλτη που βιώνουν το τελευταίο 24ωρο. «Δεν μπορώ να πω τίποτα, το παιδί μου δε γυρίζει πίσω», είπε στο STAR με σπασμένη φωνή και καταρρακωμένη. Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο σύζυγός της. Οι κάτοικοι στην Αλόννησο πάγωσαν στο άκουσμα της είδησης ότι η 20χρονη Καρολάιν δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, δίπλα στο παιδί της.

Όλοι δηλώνουν συγκλονισμένοι για το φρικτό τέλος της νέας γυναίκας, που είχε όνειρα για τη ζωή και κάνουν λόγο για ένα ήσυχο κορίτσι και μια πολύ καλή οικογένεια, τόσο της Καρολάιν, όσο και του Μπάμπη. «Ήταν ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι, ήσυχο, γλυκομίλητο, όπως και ο σύζυγός της. Οι γονείς του ήταν εκπαιδευτικοί εδώ και η Καρολάιν μεγάλωσε εδώ και πήγε σχολείο», είπε ο κ. Π. Αγάλου, ιδιοκτήτης ταξί στο νησί.
Ο 32χρονος πιλότος έκανε πολλά δρομολόγια με το ελικόπτερο στην Αλόννησο, το νησί που λάτρευε, αφού εκεί γνώρισε την Καρολάιν. Οι κάτοικοι βρίσκονται στο πλευρό του, όπως και δίπλα στην οικογένεια της 20χρονης.

Πηγή: enikos.gr

Προηγούμενο

Αυτοψία του Δημάρχου Νέας Προποντίδας στα γήπεδα 5Χ5 της Νέας Τένεδου, των Πετραλώνων, των Νέων Πλαγίων και του Ζωγράφου

Επόμενο

Ένας στους τέσσερις Θεσσαλονικείς έχει εμβολιαστεί- Πάνω από τον Μ.Ο. της χώρας

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Ακυρώνεται το Τουρνουά Beach Volley στη Νέα Ποτίδαια στις 18 και 19 Ιουλίου

17 Ιουλίου, 2026
Πολιτισμός

Μάρω Κοντού: Εικόνες από το τελευταίο χειροκρότημα στην σπουδαία ηθοποιό

17 Ιουλίου, 2026
Featured

Χαλκιδική: Μόνο του στη ΜΕΘ το 7χρονο κορίτσι που έχασε τους γονείς και την αδελφή του – Ελεύθερος ο οδηγός του βυτιοφόρου

17 Ιουλίου, 2026
Επόμενο

Ένας στους τέσσερις Θεσσαλονικείς έχει εμβολιαστεί- Πάνω από τον Μ.Ο. της χώρας

φώτο αρχείου

Διακοπή ρεύματος σε περιοχή του δήμου Σιθωνίας

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.