• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Το Σάββατο συννεφιά με τοπικές λασποβροχές λόγω αυξημένης αφρικανικής σκόνης

admin Από admin
16 Απριλίου, 2021
Σε Ελλάδα
1
SHARES
13
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Συννεφιά το Σάββατο με τοπικές βροχές και λασποβροχές λόγω μεταφοράς αφρικανικής σκόνης αυξημένης στην κεντρική και νότια χώρα.

Σάββατο, 17-4-2021
Συννεφιά, με λίγες τοπικές βροχές και λασποβροχές κυρίως στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα. Αυξημένη αφρικανική σκόνη με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας στην κεντρική και νότια Ελλάδα.

Άνεμοι, Ανατολικοί 3-5 Μποφόρ, στα νότια πελάγη 6-8 Μποφόρ, στο Ιόνιο Βοριάδες 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια χώρα από 3 έως 17, στο Ιόνιο, τη δυτική, κεντρική και νότια χώρα από 7 έως 23, στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο από 9 έως 20, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 13 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά, λίγες ασθενείς βροχές. Άνεμοι Ανατολικοί 3-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 10 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική το Σάββατο, συννεφιά, τις πρωινές ώρες ασθενείς βροχές. Άνεμοι Βορειοανατολικοί 4-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 12 έως 20 βαθμούς.

Κυριακή, 18-4-2021
Αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική και βόρεια Ελλάδα και στην περιοχή του Αιγαίου. Αυξημένη αφρικανική σκόνη κυρίως στη νότια Ελλάδα. Οι άνεμοι Βοριάδες, 3-5 Μποφόρ, στα Δωδεκάνησα Νοτιοανατολικοί 6-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Δευτέρα, 19-4-2021
Άστατος καιρός στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τα νησιά του βόρειο και ανατολικού Αιγαίου με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες βροχές τις πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση. Αυξημένη αφρικανική σκόνη στη νότια και ανατολική χώρα. Οι άνεμοι Δυτικοί 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.

*Του Μιχάλη Σιούτα από makthes.gr

Tags: Καιρός

Δείτε όλες τις ειδήσεις εδώ

Google NewsΑκολουθήστε το Νέα Μουδανιά Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι
όλες τις
ειδήσεις της Χαλκιδικής

Προηγούμενο

Χαρδαλιάς: Στο βαθύ κόκκινο παραμένει η Χαλκιδική – Ανοίγει το λιανεμπόριο στην Κοζάνη

Επόμενο

Η ΠΚΜ στην 1η Δια- Περιφερειακή διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Θαλάσσιος Τουρισμός – Κρουαζιέρα – Γιώτινγκ – Κατάδυση»

ΣχετικάΆρθρα

Ελλάδα

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ – Βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις

23 Ιανουαρίου, 2023
Ελλάδα

Καιρός: Σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας έως την Πέμπτη

16 Ιανουαρίου, 2023
Ελλάδα

Αρναούτογλου: Μετά τις 21 Ιανουαρίου έρχεται ο χειμώνας

12 Ιανουαρίου, 2023
Επόμενο

Η ΠΚΜ στην 1η Δια- Περιφερειακή διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Θαλάσσιος Τουρισμός – Κρουαζιέρα – Γιώτινγκ – Κατάδυση»

Πένθος στην Αλεξανδρούπολη: "Έφυγε" ξαφνικά 37χρονη έγκυος μαζί με το αγέννητο παιδί της

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
coronavirus
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.