• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Ομολόγησε η 35χρονη Εφη για την επίθεση με βιτριόλι – Ζήτησε συγγνώμη έναν χρόνο μετά

admin Από admin
5 Απριλίου, 2021
Σε Ελλάδα
2
SHARES
42
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Η δράστιδα ισχυρίσθηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει, αλλά να «προκαλέσει πόνο» στο θύμα της με το οποίο «είχε εμμονή»- Σε βάρος της έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας- Μετέβη στην ανακρίτρια με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Ομολόγησε η Εφη Κακαράντζουλα, η γυναίκα που είχε επιτεθεί με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη μετέβη με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου νωρίς το πρωί στην ανακρίτρια και απολογήθηκε για όλα όσα την κατηγορούν.

Η γυναίκα παραδέχτηκε όλα όσα έχει κάνει, ζήτησε συγγνώμη, ενώ επέμενε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα. «Ζητώ ταπεινά συγγνώμη, είμαι συντετριμμένη» είπε χαρακτηριστικά. Η διαδικασία έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα καθώς η ίδια από την αρχή ήταν αρνητική και δεν είχε δώσει καν προανακριτική κατάθεση στην αστυνομία επικαλούμενη το δικαίωμα της σιωπής. Η Εφη Κακαράντζουλα έμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας για μία ώρα. Η 35χρονη πάντως δεν θέλησε να απολογηθεί δια υπομνήματος και προτίμησε να το κάνει προφορικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη ζήτησε συγγνώμη συντετριμμένη και επέμεινε ότι δεν είχε πρόθεσε να σκοτώσει, αλλά να «προκαλέσει πόνο» στο θύμα της, εξ αιτίας «ενός προσωπικού προβλήματος που είχε μαζί της». Παράλληλα διέψευσε ότι ήθελε να πάει στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν η Ιωάννα για να τη σκοτώσει. Η καθ’ ομολογία δράστιδα επέμεινε ότι δεν είχε κανέναν συνεργό- «όλα τα έκανα μόνη μου», είπε- και πρόσθεσε μετ’ επιτάσεως ότι «είχε εμμονή» με το θύμα.
H σημερινή της απολογία ενώπιον της ανακρίτριας είχε προγραμματισθεί προ εικοσαημέρου.

Διαβάστε επίσης:

φώτο αρχείου

Σοκάρει η ομολογία του Σκοπιανού που δολοφόνησε την 45χρονη Σταυρούλα στην Κρήτη

22 Ιουνίου, 2026
φώτο αρχείου

«Θα σε σκοτώσω, πώς είσαι έτσι;» – 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από συνομήλικό του σε πανηγύρι

22 Ιουνίου, 2026

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της γυναίκας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ από την αρχή ο συνήγορός της είχε εκφράσει τη διαφωνία του με τη συγκεκριμένη δίωξη σημειώνοντας ότι το αδίκημα θα έπρεπε να είχε χαρακτηρισθεί ως προς την ποινική του απαξία ως βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου:

Την εμμονή της πελάτισσάς του με το θύμα δείχνει ως κίνητρο για την πράξη της ο συνήγορος της Έφης Κακαράντζουλα, Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος σε δήλωσή του, επισημαίνει:

«Η εντολέας μου απολογήθηκε σήμερα, Δευτέρα, 05.04.2021 και ώρα 10π.μ. κατόπιν σχετικού αιτήματός της ενώπιον της κ Ανακρίτριας του 17ου Τακτικού Τμήματος Αθηνών. Η κατηγορουμένη ανέλαβε την ευθύνη της πράξης της, ζήτησε με συντριβή, όπως είπε, συγγνώμη από το θύμα και την οικογένεια της – την οποία ελπίζει να αποδεχτούν- για τον πόνο και την οδύνη που προκάλεσε και τόνισε ότι δεν επεδίωκε σε καμία περίπτωση το θάνατό της. Χαρακτηριστικά δε είπε ότι θα ευχόταν να γύριζε το χρόνο πίσω και να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα από όσα συνέβησαν. Ως κίνητρο δε της εν λόγω πράξης της ανέφερε την εμμονή της με το θύμα, λόγω της εμπλοκής του, κατά δήλωσή της, σε ένα πολύ σημαντικό προσωπικό της θέμα, για το οποίο δε θέλησε να επεκταθεί περισσότερο. Τέλος, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα στο παρελθόν έχουν αναφερθεί δημοσίως και από διάφορες πλευρές περί δήθεν απόπειράς της να συλλέξει πληροφορίες, ώστε να επιτεθεί εκ νέου στο θύμα, κατά το χρονικό διάστημα της νοσηλείας του».

Πηγή: protothema.gr

Προηγούμενο

Ασυνήθιστη άμπωτη στην Ελλάδα και παγκοσμίως: Παρόμοιο φαινόμενο συνέβη και το 1959

Επόμενο

Απροσπέλαστο το digital-access.gov.gr για το voucher 200 ευρώ

ΣχετικάΆρθρα

φώτο αρχείου
Ελλάδα

Σοκάρει η ομολογία του Σκοπιανού που δολοφόνησε την 45χρονη Σταυρούλα στην Κρήτη

22 Ιουνίου, 2026
φώτο αρχείου
Ελλάδα

«Θα σε σκοτώσω, πώς είσαι έτσι;» – 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από συνομήλικό του σε πανηγύρι

22 Ιουνίου, 2026
Intime
Ελλάδα

Αίγιο: Πυκνώνει το μυστήριο της δολοφονίας μάνας και γιου – Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

19 Ιουνίου, 2026
Επόμενο

Απροσπέλαστο το digital-access.gov.gr για το voucher 200 ευρώ

Στέφανος Μάνος: Ανάρτηση για «μεγάλο σκάνδαλο» υπέρ καναλαρχών μέσω DIGEA

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.