• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Καταγγελία για παράτυπο εμβολιασμό του Πρύτανη ΑΠΘ – Διαψεύδει κατηγορηματικά ο ίδιος

admin Από admin
13 Μαρτίου, 2021
Σε Κεντρική Μακεδονία
2
SHARES
42
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Μια καταγγελία έφερε στο φως χθες βράδυ η εφημερίδα Documento σύμφωνα με την οποία εμβολιάστηκε εκτός σειράς σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ο Πρύτανης του ΑΠΘ, παρακάμπτοντας παθολόγους του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Σύμφωνα με το Ducumento eελέγχοντας τα στοιχεία που έχει δηλώσει κατά τον εμβολιασμό το πρόσωπο «Νικόλαος Παπαϊωάννου του Γεωργίου» ο οποίος δηλώνει παθολόγος και έχει εμβολιαστεί στις 11 Ιανουαρίου του 2021, διαπιστώνεται ότι έχει γεννηθεί στις 15/5/63, κοινή ημέρα και μήνα με την ημερομηνία γέννησης που αναφέρει ο προσωπικός λογαριασμός του πρύτανη στο Facebook.

Με λίγα λόγια ο Παπαϊωάννου Νικόλαος του Γεωργίου με ημερομηνία γέννησής στις 15 Μαΐου που εμβολιάστηκε στις 11 Ιανουαρίου του 2021 έχει ίδιο όνομα, επίθετο, πατρώνυμο αλλά και ημερομηνία γέννησης με τον Πρύτανη του ΑΠΘ.

Επίσης, ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου που δήλωσε ο ίδιος κατά τον εμβολιασμό του και αναγράφεται στην καρτέλα είναι καταχωρημένος στο όνομα «Πρύτανης Θεσσαλονίκης» ενώ ο δεύτερος αριθμός είναι του σπιτιού του στη περιοχή Πεύκα κοντά στη σχολή Δελασάλ.

Το γεγονός επιβεβαιώνουν νοσοκομειακοί γιατροί που θεώρησαν προκλητικό να βλέπουν τον πρύτανη του Πανεπιστημίου να εμβολιάζεται, προσπερνώντας τους υγειονομικούς που πάλευαν να σώσουν εκατοντάδες ασθενείς και παίρνοντας τη σειρά ανθρώπων που είχαν πραγματικά ανάγκη το εμβόλιο καθώς ανήκαν στις ηλικιακές ομάδες υψηλού κινδύνου. Όπως εξηγούν νοσοκομειακοί γιατροί στο documentonews.gr, o πρύτανης είναι καθηγητής κτηνιατρικής και όχι Ιατρικής, οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον εμβολιασμό του. Ωστόσο φαίνεται πως ο πρύτανης ξεπέρασε και αυτό το εμπόδιο καθώς στην καρτέλα εμβολιασμού εμφανίζεται ως «Παθολόγος».

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου δημοσίευμα που τον φέρει να εμβολιάστηκε εκτός σειράς κατά του κορωνοϊού.

H δήλωση του

«Συμπεριελήφθην στη λίστα των μελών ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας προς εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού Covid-19, καθώς είμαι επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης. Η επίσημη ενημέρωση των αρμόδιων εμβολιαστικών Αρχών έγινε από το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η συστηματική και κατευθυνόμενη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου και προσωπικής μου στοχοποίησης αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα στο Αριστοτέλειο δεν με αγγίζει».

Πηγή: parallaximag.gr

Tags: ΑΠΘ

Δείτε όλες τις ειδήσεις εδώ

Google NewsΑκολουθήστε το Νέα Μουδανιά Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι
όλες τις
ειδήσεις της Χαλκιδικής


Προηγούμενο

Lockdown: Ο νέος χάρτης των μέτρων- «Βαθύ Κόκκινο» η Χαλκιδική

Επόμενο

Επίθεση με μολότοφ στον ΣΚΑΙ

ΣχετικάΆρθρα

Κεντρική Μακεδονία

Ζωγράφισαν γκραφίτι στο ΑΠΘ και έγραψαν «Αστυνομικό Παράρτημα Θεσσαλονίκης» (φώτο – βίντεο)

26 Απριλίου, 2022
Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μπαλτά σε 18χρονο μέσα στο ΑΠΘ

7 Δεκεμβρίου, 2021
Κεντρική Μακεδονία

«Επανάσταση» στην Ιατρική Σχολή ΑΠΘ: Φοιτητές κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

6 Νοεμβρίου, 2021
Επόμενο

Επίθεση με μολότοφ στον ΣΚΑΙ

Η φοιτήτρια που φωνάζει στα ΜΑΤ «δείρε με ρε» έξω από το ΑΠΘ κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
coronavirus
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Posting....
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.