• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Βορίδης για Κουφοντίνα: Επιλογή του η απεργία πείνας – Καμία ειδική μεταχείριση

admin Από admin
25 Φεβρουαρίου, 2021
Σε Πολιτικά
1
SHARES
14
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Δεν υπάρχει καμιά παρατυπία στους χειρισμούς της κυβέρνησης σχετικά με τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ξεκαθάρισε ο υπουργός Εσωτερικών

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Ειδική μεταχείριση δεν πρόκειται να υπάρξει για κανέναν κρατούμενο, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» για την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σύμφωνα με τον υπουργό δεν υπάρχει καμιά παρατυπία στους χειρισμούς της κυβέρνησης σχετικά με τον κρατούμενο. Όπως είπε εξέτιε την ποινή του σε αγροτικές φυλακές που προφανώς δεν είναι για επικίνδυνους εγκληματίες καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταργήσει τις φυλακές υψίστης ασφαλείας. Με την επανασύσταση των φυλακών υψίστης ασφαλείας στον Δομοκό, έπρεπε να μεταφερθεί εκεί. Ο Κουφοντίνας ωστόσο ζητεί να επιστρέψει στον Κορυδαλλό με βάση διάταξη που λέει ότι αν κρατούμενος υποπέσει σε παράπτωμα στις αγροτικές φυλακές, επιστρέφει στις φυλακές από όπου έφυγε αρχικώς.

«Μα ο Κουφοντίνας δεν πάει στις φυλακές υψίστης ασφαλείας επειδή υπέπεσε σε κάποιο παράπτωμα στις αγροτικές φυλακές. Πάει στις φυλακές υψίστης ασφαλείας επειδή θεωρείται επικίνδυνος γιατί μέχρι τώρα δεν υπήρχαν αυτές οι φυλακές διότι τις είχε καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα συνεστήθησαν. Άρα λοιπόν δεν υπάρχει καμία εκδικητικότητα, δεν υπάρχει καμία παρανομία», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών.

Διαβάστε επίσης:

Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Χαλκιδική

27 Μαΐου, 2026
Φωτ. Eurokinissi

Αλέξης Τσίπρας: Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο κόμμα – Η πρώτη του επίσημη ανάρτηση

18 Μαΐου, 2026

Μίλησε για πέπλο «ψευδοδικαιωματισμού» στον ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να μην του αρέσουν οι φυλακές υψίστης ασφαλείας αλλά συνιστούν επιλογή της κυβέρνησης. Έθεσε επίσης το ερώτημα προς την αξιωματική αντιπολίτευση γιατί ασχολείται ειδικώς με τον συγκεκριμένο κρατούμενο.

Σχετικά με τον κίνδυνο που διατρέχει η ζωή του Δημήτρη Κουφοντίνα, τόνισε ότι είναι δική του επιλογή να προχωρήσει σε απεργία πείνας επειδή αποφάσισε ότι δεν του αρέσει να εκτίσει την ποινή του εκεί που ορίζει ο νόμος.

«Η ευθύνη βρίσκεται στα χέρια του ιδίου του κρατουμένου. Αυτός επιλέγει την απεργία πείνας. Δεν τον έχει υποχρεώσει κανείς σε αυτό. Αυτό είναι δική του επιλογή. Από εκεί και πέρα αυτό το οποίο ζητάει είναι μια ειδική μεταχείριση. Αντιλαμβάνεστε ότι ειδική μετακίνηση δεν μπορεί να υπάρξει για κανέναν κρατούμενο. Σε όλους τους κρατούμενους θα εφαρμόζεται ενιαίος εφαρμοστικός κώδικας και αυτό είναι η απάντησή μου», σημείωσε ο κ. Βορίδης.

Πρόσθεσε ότι στον Κουφοντίνα παράσχεται και θα συνεχίζει να παράσχεται φροντίδα της υγείας του και από εκεί και πέρα οι επιλογές θα είναι δικές του.

Πηγή: voria.gr

Προηγούμενο

Γκουαρδιόλα: «Φαβορί για την κατάκτηση του Champions League είναι η Μπάγερν και όχι εμείς»

Επόμενο

Αποτελεσματικό το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Χαλκιδική

27 Μαΐου, 2026
Φωτ. Eurokinissi
Πολιτικά

Αλέξης Τσίπρας: Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο κόμμα – Η πρώτη του επίσημη ανάρτηση

18 Μαΐου, 2026
Τρίτη ημέρα εργασιών του 16ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, στο Metropolitan Expo, Κυριακή 17 Μαΐου 2026. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Πολιτικά

Μητσοτάκης στο 16ο Συνέδριο της ΝΔ: Μόνο μέσα από την τρίτη κυβερνητική θητεία περνά ο σίγουρος δρόμος για την Ελλάδα του 2030 – Εκλογές το ΄27

18 Μαΐου, 2026
Επόμενο

Αποτελεσματικό το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson

Κορωνοϊός: 1.784 νέα κρούσματα - 16 στη Χαλκιδική

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.