• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Καταγγελίες από 12 γυναίκες για γνωστό σεναριογράφο: «Καυχιόταν ότι πέρασαν από το κρεβάτι του όλες οι αριστερές της ΕΡΤ»

admin Από admin
14 Φεβρουαρίου, 2021
Σε Ελλάδα
3
SHARES
68
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον πολύ γνωστού σεναριογράφου έχει δεχτεί το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών από δώδεκα γυναίκες ηθοποιούς. Μία από τις καταγγέλλουσες, η ηθοποιός και ποιήτρια Έλλη Γιαννακοπούλου μίλησε στην εφημερίδα Real για την οδυνηρή εμπειρία που έζησε.

«Η πρώτη επαφή με αυτό τον σεναριογράφο ήταν το 2016 και στη συνέχεια το 2017. Εγώ ήμουν τότε 26 χρονών και εκείνος 55. Το 2016 είχα πάει σε κάστινγκ για σπικάζ. Τότε μου είχε κάνει ένα κακόγουστο σεξιστικό αστείο. Μετά από έναν χρόνο, με κάλεσε στο γραφείο του για να μιλήσουμε για έναν θεατρικό ρόλο. Όταν πήγα στη συνάντηση, αυτός κλείδωσε την πόρτα όταν μπήκα».

«Στη συνέχεια, ο κύριος αυτός με χαρακτήριζε αριστερή, επικαλέστηκε τις δεξιές του απόψεις και μου έλεγε πως έχουν περάσει από το κρεβάτι του όλες οι γυναίκες της Αριστεράς της ΕΡΤ1. Το κομματικοποιούσε και με χαρακτήριζε χωρίς να έχει καμία γνώση για τα πολιτικά μου πιστεύω, χωρίς να έχουμε να συζητήσουμε κάτι τέτοιο. Εγώ είχα πάει εκεί για δουλειά» τονίζει η καλλιτέχνης. «Ακολούθησε μια υποτίμηση της δουλειάς μου. Με μείωνε συστηματικά ως προς τα βήματα που είχα κάνει μέχρι τότε στον καλλιτεχνικό χώρο».

«Είχε δει το βιογραφικό μου και γι’ αυτό υποτίθεται ότι με είχε καλέσει. Επικαλέστηκε ουσιαστικά την εξουσία που έχει, τις γνωριμίες του και το τι έχει καταφέρει στη ζωή του. Ακολούθησε ένας μονόλογος, στον οποίο αναφερόταν στις σεξουαλικές του επιδόσεις, έκανε αναφορές στα χρήματα που κερδίζει και στον τρόπο ζωής του. Ουσιαστικά, με προέτρεπε να ακολουθήσω έναν τρόπο ζωής μαζί του, με αντάλλαγμα γεύματα σε ακριβά εστιατόρια, πως θα έρχεται να με παίρνει από τι σπίτι έτσι όπως κάνει η… «μπουρζουαζία», μια λέξη που μεταχειριζόταν συνεχώς. Φυσικά όλο αυτό με αντάλλαγμα να συνάψω σεξουαλική σχέση με τον εν λόγω κύριο. Ύστερα από αυτό τον μονόλογο, εγώ, παγωμένη και προσπαθώντας κάπως να αμυνθώ, τον ρώτησα αν σκοπεύει να μου πει κάτι για τον ρόλο, υπενθυμίζοντας του και τον λόγο για τον οποίο είχα πάει εκεί. Επιδιώκοντας ενδεχομένως να με ξαναδεί, μου απάντησε πως ο χρόνος τελείωσε και πως δεν προλαβαίναμε να μιλήσουμε για τον ρόλο. Στη συνέχεια, για αρκετό καιρό, μου έστελνε κάποια e-mail, στα οποία είχε φωτογραφία με τοπία για να με καληνυχτίσει» υπογραμμίζει η Έλλη Γιαννακοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Άραχθος: Κρίσιμες ώρες στη ΜΕΘ για τα δύο παιδιά – Επιφυλακτικοί οι γιατροί

12 Ιουνίου, 2025
φώτο αρχείου

Γεγονός ο νέος ΚΟΚ: Πώς τιμωρούνται πλέον οι «κακές συνήθειες» – Τα πρόστιμα και οι ποινές

12 Ιουνίου, 2025

Τέλος, η ηθοποιός και ποιήτρια επισημαίνει τα εξής: «Έχω κάνει επίσημη καταγγελία στο Σωματείο Ελλήνων ηθοποιών και, απ’ ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, έχουν προβεί σε καταγγελίες για τον ίδιο σκηνοθέτη άλλες 11 γυναίκες. Επειδή αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ηθοποιός, αλλά σκηνοθέτης, η υπόθεση δεν θα πάει στο πειθαρχικό αλλά το ΣΕΗ θα μεριμνήσει έτσι ώστε να μην έχει κανένας την αντίληψη πως υπάρχει πιθανότητα να μείνει ατιμώρητος. Έχω συμβουλευτεί τη δικηγόρο μου, η οποία με έχει ενημερώσει για το πως θα κινηθώ νομικά στην πορεία».

Πηγή: in.gr

Προηγούμενο

Εμβολιάστηκε η κόρη του Μπιλ Γκέιτς και μετά έκανε πλάκα για το μπαμπά της

Επόμενο

Κορωνοϊός – μετάλλαξη: 94 νέα κρούσματα – Οι περιοχές που εντοπίζονται

ΣχετικάΆρθρα

Ελλάδα

Άραχθος: Κρίσιμες ώρες στη ΜΕΘ για τα δύο παιδιά – Επιφυλακτικοί οι γιατροί

12 Ιουνίου, 2025
φώτο αρχείου
Ελλάδα

Γεγονός ο νέος ΚΟΚ: Πώς τιμωρούνται πλέον οι «κακές συνήθειες» – Τα πρόστιμα και οι ποινές

12 Ιουνίου, 2025
Φρακτό Δράμας/Χρήστος Ράμας/Facebook
Ελλάδα

Δράμα: Δεν βρέθηκαν ίχνη επίθεσης από αρκούδα στη σορό του ορειβάτη

11 Ιουνίου, 2025
Επόμενο

Κορωνοϊός - μετάλλαξη: 94 νέα κρούσματα - Οι περιοχές που εντοπίζονται

Ισχυρός Αριστοτέλης: Η «ομοφωνία» του διχασμού και της έντασης αποκαλύπτεται

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.