• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Θεσσαλονίκη: Προκλητική η «τσιλιαδόρος» γιαγιά (βίντεο)

admin Από admin
22 Δεκεμβρίου, 2020
Σε Κεντρική Μακεδονία
4
SHARES
71
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Προκλητική εμφανίστηκε η γιαγιά των ανήλικων παιδιών που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 87χρονο στη Θεσσαλονίκη για 250 ευρώ. Την ίδια ώρα εγείρονται ερωτήματα γιατί η δομή που μεταφέρθηκε το ένα από τα δυο παιδιά δεν φυλάσσονταν επαρκώς με αποτέλεσμα να δραπετεύσει.

Προκλητική, χωρίς ίχνος μεταμέλειας ζητά να απομακρυνθούν οι κάμερες έξω από το δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Η 45χρονη, που φυλούσε τσίλιες στα ανήλικα εγγόνια της την ώρα που ξυλοκοπούσαν μέχρι θανάτου τον 87χρονο για λίγα ευρώ, δείχνει να μην την αγγίζουν οι κατηγορίες για συνέργεια που μόλις της έχουν απαγγελθεί.

Άφαντος ο 14χρονος

Τα δυο ανήλικα αδέρφια δεν εμφανίστηκαν στον εισαγγελέα λόγω ηλικίας. Μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας από όπου ο 14χρονος έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον φύλακα, αλλά και τους κοινωνικούς λειτουργούς.

Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη του, ενώ η δομή ανήλικων στην οποία φιλοξενούνταν εξέδωσε ανακοίνωση.

Ο άτυχος 87χρονος νοσηλεύτηκε επί 4 ημέρες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με αιμάτωμα που προκάλεσαν τα βαριά χτυπήματα από τα δυο ανήλικα αδέρφια. Να αποδοθεί δικαιοσύνη ζητάει συγκλονισμένη η κόρη του θύματος.

Η 45χρονη γυναίκα μαζί με τον 40χρονο σύντροφό της αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή την προσεχή Τρίτη για να απολογηθούν για την υπόθεση σοκ με τα δυο παιδιά, που κατηγορούνται για ληστεία μετά φόνου.

Πηγή: megatv.com

Tags: θεςς

Δείτε όλες τις ειδήσεις εδώ

Google NewsΑκολουθήστε το Νέα Μουδανιά Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι
όλες τις
ειδήσεις της Χαλκιδικής


Προηγούμενο

Κορωνοϊός: Βεβαίωση εμβολιασμού για όσους κάνουν εμβόλιο

Επόμενο

Μελομακάρονα

ΣχετικάΆρθρα

Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη: Βανδαλίστηκε ακόμα και μέσα στη θάλασσα το «Φεγγάρι» (φώτο)

21 Ιουλίου, 2020
Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη: 400 ιδιοκτήτες παραδίδουν τα κλειδιά από τα μαγαζιά τους – “Πλημμύρισε” άδειες καρέκλες ο Λευκός Πύργος (βίντεο)

7 Μαΐου, 2020
Κεντρική Μακεδονία

Κοκκίνισαν τα νερά του Δενδροπόταμου – Μετά το Πάσχα τα αποτελέσματα (φώτο)

18 Απριλίου, 2020
Επόμενο

Μελομακάρονα

Η αλήθεια για τη νοσοκόμα που λιποθύμησε μετά το εμβόλιο (βίντεο)

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
coronavirus
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Posting....
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.