• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

ΕΣΠΑ: Επιδότηση 5.000 ευρώ για δημιουργία e-shop – Αφορά 16.000 καταστήματα

admin Από admin
10 Δεκεμβρίου, 2020
Σε Featured, Οικονομία, Χαλκιδική
1
SHARES
19
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, το οποίο θα επιδοτεί τη δημιουργία e-shop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης, αναμένεται στο τέλος της χρονιάς με προϋπολογισμό 80 εκατ. ευρώ.

Αυτό ανέφερε στον ΣΚΑΙ, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης. Το πρόγραμμα, όπως εξήγησε ο υφυπουργός θα χρηματοδοτεί 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο, καθώς οι υπηρεσίες καλύπτονται από υφιστάμενη δράση. Ο ίδιος υπενθύμισε, σε ό,τι αφορά στις υπηρεσίες, ότι πρόκειται για τη δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων», στην οποία μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις χρηματοδότησης έως την 31η Ιανουαρίου 2021.

Με το νέο πρόγραμμα, το μέγιστο ποσό επιχορήγησης μιας λιανεμπορικής επιχείρησης, για όλη τη δαπάνη θα φτάνει μέχρι τα 5.000 ευρώ και το συνολικό κονδύλι που θα διατεθεί γι’ αυτή τη δράση θα είναι 80 εκατ. ευρώ, με δυνατότητα να αυξηθεί μελλοντικά.

Οι επιχειρήσεις χρειάζονται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα;

Διαβάστε επίσης:

Η περιοχή της Χαλκιδικής που απειλείται από τη διάβρωση των ακτών

20 Μαΐου, 2026
φώτο αρχείου

Χαλκιδική: Η «μάχη της δίψας» πίσω από τα φώτα του υπερτουρισμού

20 Μαΐου, 2026

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η κορυφαία εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων της Χαλκιδικής zero web & graphics ακόμα και πριν την κρίση του κορωνοϊού η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος ήταν απαραίτητη για μια επιχείρηση.

“Εάν επιθυμείτε να έχετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όχι μόνο στην ελληνική αλλά και στη διεθνή αγορά, τότε δεν υπάρχει άλλος τρόπος από αυτό: Το κατάστημά σας πρέπει να μεταφερθεί στο διαδίκτυο!”

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να προβάλετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, να προσελκύσετε έναν τεράστιο αριθμό πελατών – καθώς δεν υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί στο διαδίκτυο – να μειώσετε το πάγιο κόστος σας και να προσφέρετε στους πελάτες σας μια μοναδική εμπειρία.

Ειδικά σήμερα, μετά από όλα αυτά τα μέτρα, η κατανάλωτική συμπεριφορά του κόσμου δεν είναι πλέον η ίδια. Ως εκ τούτου, αντί οι επιχειρήσεις να ξοδεύουν χρόνο και χρήμα σε μεθόδους που είναι ελάχιστα αποτελεσματικές ή ακόμα και αναποτελεσματικές, επενδύουν στη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος το οποίο δεν θα αφορά μόνο την ανάγκη των πελατών τους για γρήγορη και εύκολη εξυπηρέτηση αλλά και τους στόχους της εταιρείας.

Προηγούμενο

Ιταλία: Φωταγωγήθηκε το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στον κόσμο (φώτο – βίντεο)

Επόμενο

Παντρεύτηκαν με στολές προστασίας επειδή η νύφη μολύνθηκε με κορωνοϊό (φώτο – βίντεο)

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Η περιοχή της Χαλκιδικής που απειλείται από τη διάβρωση των ακτών

20 Μαΐου, 2026
φώτο αρχείου
Featured

Χαλκιδική: Η «μάχη της δίψας» πίσω από τα φώτα του υπερτουρισμού

20 Μαΐου, 2026
φώτο αρχείου
Featured

Πατέρας 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι: «Να μπουν φυλακή όσοι ευθύνονται»

19 Μαΐου, 2026
Επόμενο

Παντρεύτηκαν με στολές προστασίας επειδή η νύφη μολύνθηκε με κορωνοϊό (φώτο - βίντεο)

Ψυχή που δεν πωλείται - Η πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδος δεν είναι εξαγώγιμο «προϊόν»

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.