• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Ανοίγουν στις 7 Δεκεμβρίου τα καταστήματα πώλησης χριστουγεννιάτικων ειδών

admin Από admin
3 Δεκεμβρίου, 2020
Σε Οικονομία
1
SHARES
21
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου θα επιτρέπεται η λειτουργία των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης αμιγώς εποχικών χριστουγεννιάτικων ειδών καθώς και η πώλησή τους από τα super markets.

Οι λεπτομέρειες για το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων αυτών θα ανακοινωθούν αύριο, Παρασκευή, από τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων «από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου θα επιτρέπεται η λειτουργία των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης αμιγώς εποχικών χριστουγεννιάτικων ειδών, καθώς και η πώλησή τους από τα σούπερ μάρκετ. Οι λεπτομέρειες για το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων αυτών θα ανακοινωθούν αύριο, Παρασκευή, από τον γενικό γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη».

Σημειώνεται πως τα πολυκαταστήματα δεν αναμένεται να ανοίξουν πριν τις γιορτές, για να αποφευχθούν εικόνες συνωστισμού και συγχρωτισμού. Τα δε κομμωτήρια, θα λειτουργήσουν και πάλι με ραντεβού, υγειονομικά μέτρα και αυστηρούς ελέγχους, όπως γινόταν και προηγουμένως, καθώς με αυτές τις προϋποθέσεις θεωρούνται ασφαλή.

Σημειωτέον ότι το πιθανότερο είναι να παραμείνει σε ισχύ επί του παρόντος η υποχρέωση αποστολής SMS με αποδεκτούς λόγους μετακίνησης στο 13033 και τα χριστουγεννιάτικα ψώνια και τα κομμωτήρια θα ενταχθούν πιθανότατα στον κωδικό 2.

Τα δημοτικά σχολεία φαίνεται πως τελικά δεν θα ανοίξουν πριν τις γιορτές, όπως ήθελε η κυβέρνηση, καθώς κρίνεται πως δεν υπάρχει ουσιαστικό κέρδος για την ψυχολογία των παιδιών από την επαναλειτουργία για μία ή δύο εβδομάδες, ενώ πολλά μέλη της επιτροπής είναι επιφυλακτικά και ειδικοί ζητούσαν να μην επιστρέψουν οι μαθητές στις αίθουσες πριν το Γενάρη.

Δείτε όλες τις ειδήσεις εδώ

Google NewsΑκολουθήστε το Νέα Μουδανιά Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι
όλες τις
ειδήσεις της Χαλκιδικής


Προηγούμενο

Διαδικτυακές δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα από το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Επόμενο

Έκτακτο ΕΜΥ: Έρχεται κακοκαιρία εξπρές

ΣχετικάΆρθρα

Featured

ΣΕΓΕ και Επιμελητήριο Χαλκιδικής στα ευρωπαϊκά βραβεία προώθησης της επιχειρηματικότητας

11 Αυγούστου, 2022
Κόσμος

Εκρήξεις στην Κριμαία: «Εννέα ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη καταστράφηκαν» λέει το Κίεβο

11 Αυγούστου, 2022
Επιστήμη / Τεχνολογία

Αυξημένος ο κίνδυνος κατάγματος στο ισχίο για τις γυναίκες που κάνουν φυτοφαγική διατροφή

11 Αυγούστου, 2022
Επόμενο

Έκτακτο ΕΜΥ: Έρχεται κακοκαιρία εξπρές

Κλιμάκιο της παράταξης Όραμα-Δημιουργία-Προοπτική στο λιμάνι Λατούρα (φώτο)

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
coronavirus
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Posting....
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.