• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο ήρθε από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής και θα τοποθετηθεί στην Πλατεία Αριστοτέλους (φώτο)

admin Από admin
30 Νοεμβρίου, 2020
Σε Featured, Κεντρική Μακεδονία, Χαλκιδική
2
SHARES
46
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο ήρθε από τον Ταξιάρχη με νταλίκα. Φέτος θα τοποθετηθεί στη μέση της πλατείας Αριστοτέλους, αντί για την άκρη.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Έφτασε στην πλατεία Αριστοτέλους το έλατο που θα διακοσμεί το κέντρο της πόλης την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο ήρθε από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής με νταλίκα. Τις προσεχείς ημέρες υπάλληλοι του δήμου με γερανούς θα στήσουν το έλατο στη μέση της πλατείας και όχι όπως παραδοσιακά τοποθετούνταν, στην άκρη της.

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να βρίσκουν τη Θεσσαλονίκη και τους πολίτες της αντιμέτωπους με τον κορωνοϊό και τις επιπτώσεις του, τόσο στην υγεία όσο και στην οικονομία, ωστόσο, ο κεντρικός δήμος επιδιώκει να αλλάξει το κλίμα, φωτίζοντας κάθε γωνιά όχι μόνο του κέντρου αλλά και των δημοτικών κοινοτήτων.

Διαβάστε επίσης:

φώτο αρχείου

Χαλκιδική: Συλλήψεις και βαριά πρόστιμα για πρόκληση πυρκαγιών και παράνομες καύσεις

23 Ιουνίου, 2026
Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI

Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρός 60χρονος μετά από πρόσκρουση ΙΧ σε τοιχίο

23 Ιουνίου, 2026

Εδώ και καιρό μια ομάδα στον δήμο Θεσσαλονίκης με επικεφαλής της αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού Μαρία Καραγιάννη ασχολείται με το χριστουγεννιάτικο project, το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις συνθήκες που έχει επιβάλει η πανδημία.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν δεν θα στηθούν το χριστουγεννιάτικο χωριό και η αγορά, ούτε θα πραγματοποιηθούν συναυλίες. Στα σχέδια του δήμου, όμως, είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων να μεταφερθεί στην πόλη και στους πολίτες της που περνούν δύσκολες ώρες, μέσω του εορταστικού διακόσμου.

Στο επίκεντρο και φέτος, σύμφωνα με την αντιδήμαρχο, θα είναι ο άξονας και η πλατεία Αριστοτέλους, όλο το παραλιακό μέτωπο (παλιά και νέα παραλία), η πρώτη προβλήτα του λιμανιού καθώς και οι δημοτικές κοινότητες.

Εκτός από το δέντρο, στην πλατεία Αριστοτέλους θα υπάρχει και μια φάτνη με φιγούρες. Μέρος του περσινού διακόσμου πρόκειται να υπάρχει σε όλο τον άξονα της Αριστοτέλους καθώς και σε άλλα σημεία. Οι εντυπωσιακές όμως τριγωνικές φωτιζόμενες αψίδες σχεδιάζεται να τοποθετηθούν είτε στην α΄ προβλήτα του λιμανιού είτε στη Νέα Παραλία, όπου εκεί ενδέχεται να μπουν και άλλες διακοσμητικές κατασκευές, που θα δίνουν ιδιαίτερη λάμψη και φως.

Φωτισμός θα δώσει εορταστικό τόνο στον πεζόδρομο της Αγ. Σοφίας, στην Τσιμισκή, στη λεωφόρο Νίκης, στη Βας. Όλγας, στην Προξένου Κορομηλά, στη Λαμπράκη καθώς και στο πάρκο του Ξαρχάκου, όπου εκεί θα τοποθετηθούν λαμπιόνια, στα δέντρα και στα παρτέρια. Ο στολισμός θα βασίζεται σε φιγούρες χριστουγεννιάτικες.

Εκτός όμως από το κέντρο της πόλης, εορταστικό θα είναι το κλίμα και στις δημοτικές κοινότητες, όπου και εκεί θα υπάρχουν διακοσμητικά στοιχεία καθώς και χριστουγεννιάτικα δέντρα. Ο στολισμός της πόλης θα ξεκινούσε την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, ενώ σταδιακά θα τοποθετηθεί όλος ο διάκοσμος. Σε μια σεμνή τελετή ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας θα δώσει το σύνθημα για το άναμμα του δέντρου και του διάκοσμου.

Πηγή: voria.gr
Πηγή κεντρική φώτο: thestival.gr

Tags: Θεσσαλονίκη
Προηγούμενο

Δερμιτζάκης: Επικίνδυνη ενδεχόμενη διασπορά κορωνοϊού στις μικρές κοινωνίες

Επόμενο

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2023 ο Πάμπλο Γκαρσία

ΣχετικάΆρθρα

φώτο αρχείου
Featured

Χαλκιδική: Συλλήψεις και βαριά πρόστιμα για πρόκληση πυρκαγιών και παράνομες καύσεις

23 Ιουνίου, 2026
Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI
Κεντρική Μακεδονία

Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρός 60χρονος μετά από πρόσκρουση ΙΧ σε τοιχίο

23 Ιουνίου, 2026
Featured

Συναυλία «Ελπίδα και Στοργή» στα Νέα Μουδανιά – Μια μεγάλη βραδιά προσφοράς και ανθρωπιάς

23 Ιουνίου, 2026
Επόμενο

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2023 ο Πάμπλο Γκαρσία

Λινού: Ανακρίβεια στον αριθμό των κρουσμάτων - Τεστ έκαναν μόνο όσοι είχαν χρήματα

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.