• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Θεσσαλονίκη: Επένδυση 7,5 εκατ. στο «Asteria Residences», από γιατρούς και επιχειρηματίες, στο Πανόραμα

admin Από admin
27 Φεβρουαρίου, 2024
Σε Κεντρική Μακεδονία
1
SHARES
19
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Συνολική τοποθέτηση 7,5 εκατ.ευρώ, πραγματοποιεί μία ομάδα επιχειρηματιών αλλά και γιατρών της Θεσσαλονίκης, για την ολοκλήρωση της κατασκευής και την επενδυτική αξιοποίηση ενός σημαντικού, «αστεράτου» αν και ημιτελούς ως σήμερα, οικιστικού συγκροτήματος, στο Πανόραμα.

Και ο χαρακτηρισμός «αστεράτο», δεν είναι υπερβολικός καθώς το συγκρότημα κατοικιών αφ’ ενός θα ονομάζεται «Asteria Residences», με το κάθε ένα από τα πέντε κτήρια να φέρει το όνομα διαφορετικού αστερισμού, ενώ αφ’ ετέρου, σαν πολυτελής κατασκευή σε μία προνομιούχο θέση του Πανοράματος ( οδός Αναλήψεως 24), θα προσθέσει αξία στην τοπική αγορά real estate, σε μία περίοδο που η συγκεκριμένη περιοχή ανακάμπτει μετά το μεγάλο πλήγμα που δέχθηκε στην περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Όπως είπε στο makthes.gr ο μηχανικός Παναγιώτης Αχλάδας, συνεπενδυτής στο project αλλά και εταίρος της «BUILD +», για την κατασκευή του οικιστικού συγκροτήματος θα απαιτηθούν περίπου 20 μήνες, συνεπώς προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2025.

Το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο του Πανοράματος, επί της οδού Αναλήψεως 24, συνορεύει με το ξενοδοχείο ‘Πανόραμα’, έχοντας θέα από τη μία πλευρά στο αντικρινό δασύλλιο και, από την άλλη, στη Θεσσαλονίκη και το Θερμαϊκό.

Διαβάστε επίσης:

Το gov.gr στέλνει στα ΚΕΠ δικαιούχους του fuel pass για να επικαιροποιήσουν στοιχεία

7 Απριλίου, 2026
φώτο αρχείου

Ανακοίνωση σχετικά με την απαγόρευση ενάσκησης επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας στους ποταμούς, παραποτάμους, χειμάρρους και λοιπά ρέοντα ύδατα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2026

6 Απριλίου, 2026

Επενδυτικές ευκαιρίες στο Πανόραμα

Όπως πληροφορήθηκε το makthes.gr, το ακίνητο αγοράσθηκε από ομάδα ιατρών της πόλης, από γνωστό επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης που δραστηριοποιείται στον κλάδο των δομικών υλικών και τους μηχανικούς Παναγιώτη Αχλάδα και Στάθη Μπάκα της «Build +», οι οποίοι πέραν από επενδυτές, αναλαμβάνουν και όλες τις διαδικασίες ολοκλήρωσης του έργου.

Το συγκρότημα “Asteria Residences”, αποτελεί μια σύγχρονη οικιστική ανάπτυξη πέντε κτηρίων, στα οποία θα δημιουργηθούν 31 διαμερίσματα δυο όψεων, συνολικού εμβαδού περίπου 3.500 τ.μ. Η κάλυψη δεν θα υπερβαίνει το 30% και τα κτήρια θα περιβάλλονται από κήπους.

Η ομάδα των επενδυτών αποφάσισε, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς, να κατασκευάσει αποκλειστικά διαμερίσματα , εμβαδού από 68 τ.μ. έως και 228 τ.μ. (1,2,3,4 υπνοδωματίων) το μεγαλύτερο.

Η αγορά ζητάει διαμερίσματα, όχι μεζονέτες

«Τα διαμερίσματα είναι κάτι που λείπει από το Πανόραμα και αυτός είναι και ένας λόγος που η αγορά του συγκεκριμένου οικισμού πέρασε μία περίοδο υποχώρησης, ακριβώς επειδή το προϊόν που προσφέρονταν ήταν μεζονέτες και μεμονωμένες κατοικίες, υψηλού κόστους συντήρησης. Οπότε πλέον, ανταποκρινόμενοι στο σύγχρονο τρόπο ζωής, στρεφόμαστε σε σύγχρονα, ενεργειακά αναβαθμισμένα διαμερίσματα, ενός επίπεδου, λειτουργικά και εύχρηστα», εξήγησε ο κ. Αχλάδας.

Τα πέντε κτήρια του συγκροτήματος θα έχουν τέσσερα επίπεδα, θα εξυπηρετούνται από τρία υπόγεια, με 53 θέσεις στάθμευσης και αποθήκες, ενώ θα περιβάλλονται από κήπους. Τα ισόγεια διαμερίσματα θα έχουν κήπο, κάποια και πισίνα στον κήπο, ενώ τα διαμερίσματα των ορόφων θα διαθέτουν άνετους εξώστες. Τα διαμερίσματα των τελευταίων ορόφων θα έχουν και αποκλειστική χρήση του roof garden, με πισίνα και πέργκολες.

Οι μηχανικοί Π. Αχλάδας και Σ. Μπάκας, της BUILD+, ηγούνται του επενδυτικού σχήματος που απέκτησε, συντονίζει και θα εκτελέσει το συγκεκριμένο έργο. Η ΑΤΡΙΑ Υπηρεσίες Ακινήτων Α.Ε., μέλος του παγκόσμιου δικτύου συνεργατών της CBRE, μεσολάβησε στη μεταβίβαση του ακινήτου.

Πηγή: makthes.gr

Προηγούμενο

Χαλκιδική: Εργατικό ατύχημα με εναερίτη στον Πολύγυρο – Nοσηλεύεται με πολλαπλά εγκαύματα

Επόμενο

“Τλυγάδιασμα” στον Πολύγυρο την Παρασκευή 15 Μαρτίου

ΣχετικάΆρθρα

Κεντρική Μακεδονία

Το gov.gr στέλνει στα ΚΕΠ δικαιούχους του fuel pass για να επικαιροποιήσουν στοιχεία

7 Απριλίου, 2026
φώτο αρχείου
Κεντρική Μακεδονία

Ανακοίνωση σχετικά με την απαγόρευση ενάσκησης επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας στους ποταμούς, παραποτάμους, χειμάρρους και λοιπά ρέοντα ύδατα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2026

6 Απριλίου, 2026
Featured

Εργασίες τοποθέτησης κιγκλιδωμάτων στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης- Γαλάτιστας- Αρναίας- Παλαιοχωρίου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

6 Απριλίου, 2026
Επόμενο

“Τλυγάδιασμα” στον Πολύγυρο την Παρασκευή 15 Μαρτίου

φώτο αρχείου

Ανοιχτό και πάλι για το κοινό από αύριο το Σπήλαιο των Πετραλώνων

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.